21 Kasım 2012 Çarşamba

Di Matteo ve Bir Chelsea Romanı: Abramovich!

       Chelsea'nın sahibi Rus dolar milyarderi Roman Abramovich, takımı geçen sezon Şampiyonlar Ligi şampiyonu yapan İtalyan teknik direktör Di Matteo'yu kovdu.

       Ligdeki kötü gidişat ve dün Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Juventus'a 3-0 kaybetmeleri Abramovich'in bu kararı vermesine yetti. Düşünün çalıştırdığınız takımı Avrupa'nın en büyüğü yapmanızın üstünden daha 1 sene bile geçmeden kovuluyorsunuz. Abramovich'in istediği neydi acaba, bir insan nasıl bu kadar doyumsuz olabilir?

       Alex Ferguson'un 27 yıldır takımının başında olduğu bir ligde oynuyor Chelsea ve takımın başına gelen hiçbir teknik adam 1 yıl takımının başında kalamıyor. Di Matteo 262 gün, Andre Villas-Boas 257 gün, Scolari ise 244 gün takımın başında kalabildi. Abramovich'in bu adamları bir yıl bile dolmadan kovmasının sebebi kıdem tazminatı vermemek olabilir mi acaba?
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

1 yorum:

  1. Bazı Fenerbahçe taraftarlarının zihniyeti işte. İki maç kötü oynasın kazandığı kupalar kimsenin umrunda olmuyor. İstikrar mutlaka bir gün başarıyı getirir. Futbolun değişmez gerçeğidir bu...

    YanıtlaSil