23 Kasım 2012 Cuma

Hafta Sonu Türkiye Ligi Tahminleri

Beşiktaş - Akhisar Bld.: Ev sahibi yavaş yavaş göze hoş gelen futbol oynamaya başladı. Liderlik kovalayan Antalyaspor'u deplasmanda beş golle geçmeleri takımda ayrı bir mutluluk yarattı. Defansta çok hata yapsalarda zayıf rakibini taraftarı önünde zorlanmadan geçeceklerdir. Dileyenler handikaplı Beşiktaş galibiyetini düşünebilirler(Tahmin: 1).

Mersin İ.Y. - Karabükspor: Son haftalarda form grafiği yükselen bir diğer takımda Karabükspor. Lua Lua önderliğinde geçen hafta Galatasaray'ı deplasmanda net bir skorla yendiler. Mersin ise istediği futbolu bir türlü oynayamadı ama alt sıralardan kurtulmak için artık maç kazanmaları lazım. Zorlu geçmesi kesin bu mücadelede Karabükspor'un yenilmeyeceğini düşünüyorum(Tahmin: 02).

Kasımpaşa - Orduspor: T.Direktör değişikliğinden sonra yeni bir hava yakalamaya çalışan ev sahibi son 3 haftada 2 galibiyet 1 beraberlik aldı. Orduspor ise sezon başındaki yükselişine son iki haftadır dur dedi. İki takımında kazanmak için mücadele edeceği karşılaşmada karşılıklı goller bekliyorum(Tahmin: KG var).

Elazığspor - Galatasaray: Yılmaz Vural önderliğinde ki ev sahibi ligde kalma mücadelesi vermeye devam ediyor. Biraz daha zamana ihtiyaçları oldukları kesin. Galatasaray Manchester galibiyetinin moraliyle bu maçı kazanmakta zorlanmaz(Tahmin: 2).

Fenerbahçe - Gençlerbirliği: Aykut Kocaman yavaş yavaş istediği futbolu takımına oynatmaya başladı. Zaman geçtikçe daha da iyiye gidecekler gibi görünüyor. Geçtiğimiz hafta haksız yere 10 kişi kaldıkları maçta Es-es deplasmanından puan almayı başardılar. Ben içerde sorun yaşayacaklarını düşünmüyorum ama handikap seçeneğini bu maç için önermiyorum(Tahmin: 1).

Trabzonspor - Eskişehirspor: Deplasmanda Orduspor'u mağlup etsede Trabzonspor'un futbolu hala istenilen düzeyde değil. Eskişehir belli bir çizgisi olan bir takım ve içerde de dışarda da belli bir futbol düzeyinde oynamayı başarıyorlar. Trabzon deplasmanından puan alacakları kanaatindeyim(Tahmin: 02).

Ankaragücü - Samsunspor: Ptt 1.Ligin en çok berabere kalan takımı Samsunspor için tam dişine göre bir rakip Ankaragücü. Artık galibiyet alacaklarını düşünüyorum. Ankaragücü'nün durumu ortada genç oyuncularla var olma mücadelesi veriyorlar ama Samsunspor'dan puan alabileceklerini sanmıyorum(Tahmin: 2).

1461 Trabzon - Tavşanlı Linyit: Ev sahibinin çoğu maçı az golle bitiyor. Tavşanlı tehlike bölgesinden çıkacak hamleyi bir türlü yapamıyor. Kolay teslim olmayacaklarını düşünüyorum. Bu maç için ilk yarı 0 seçeneği düşünülebilir ama ben alt seçeneğini tercih ediyorum(Tahmin: Alt).

Gaziantep Bld. - A.Demirspor: Adana Demirspor çok gol atıp çok gol yiyen bir takım. Ayrıca son haftalarda düşüşe geçmeleri bu maçı kazanmak için oynayacaklarının bir göstergesi. Gaziantep ise evinde etkili, iyi sonuçlar alıyorlar. İki tarafta skor üretmekte zorlanmaz(Tahmin: KG var).
             TÜRKİYE LİGİ KUPONUM
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder