20 Kasım 2012 Salı

Şampiyonlar Ligi 5.hafta tahminleri

Juventus - Chelsea: Bu maç için kimin kazanacağı tahminine şartlarsam kendimi aklıma Juve galibiyeti daha mantıklı geliyor.Ama gerçekten riskli bir maç. İki takımında kazanmaya ihtiyacı olduğu bu mücadelede kapalı futbol oynayacak bir takım olmayacak sahada. Karşılıklı gol bahsi cazip gibi görünüyor(Tahmin: KG var).

Nordsjaelland - S.Donetsk: Ev sahibi tek puanını Juventus ile sahasında berabere kalarak alarak akıllara acaba mı dedirtsede, bu maçtan puan çıkartacaklarını düşünmüyorum. Shaktar zorlanmadan kazanacaktır. Oranı az bulanlar (H2) veya (İY2) seçeneklerinden birini değerlendirebilir(Tahmin: 2).

Valenia - B.Munih: Kazananın büyük ihtimal grubu lider bitereceği bir karşılaşma. Almanya'da ki maçı Bayern Munih 2-1 kazanmıştı. Valencia içeride oynadığı karşılaşmalarda oldukça etkili oluyor. Ben burada üst seçeneğini değerlendirmekten yanayım. İki takımda gol atmak ve lider olmak için oynayacaktır.(Tahmin: Üst).
S.Moskova - Barcelona: Celtic deplasmanında hiç ummadığı bir yenilgi alan Barça mantıksal olarak bizi inandırmasa da matematiksel olarak rakiplerine geçilme durumuyla karşı karşıya. Bu maça önem verip son maça rahat çıkmak isteyeceklerdir. Birazda cesur davranarak handikaplı Barça galibiyeti uygun diyorum(Tahmin: H2).

Cluj - Braga: Galatasaray'ın durumunu direk etkileyecek mücadelede Braga'nın kazanma ihtimali rakibine göre daha yüksek. Ama Cluj içinde önemli bir maç çünkü onların son maçı M.United ile olacak. Burada kazanıp İngilizlerin karşısına öyle çıkmak isteyecekler. Oynadıkları futbolu baz alarak Braga'nın kaybetmeyeceği kanaatindeyim. Yüksek oran isteyenler Braga galibiyetini deneyebilirler(Tahmin: 02Ç).

Porto - D.Zagreb: Zagreb grubun en zayıf halkası, zaten henüz daha gol bile atamamaları bunun en güzel ispatı. Bu maç onlar için son şans ve kalan diğer maçıda kazanmak zorundalar. Bu maça verecekleri önem ortada ama liderliği kovalayan ev sahibi karşısında işleri inanılmaz zor. Handikaplı Porto galibiyeti çok uygun bir seçim(Tahmin: H1).

Arsenal - Montpellier: İki Schalke maçında istediği sonuçları alamayan Arsenal yara sarma peşinde. Fransız ekip ise son şanslarını oynuyor ama Arsenal deplasmanında işleri zor. Kadro kalitesi ve ev sahibi olmanın avantajı maçı Arsenal'e getirecektir(Tahmin: 1).

Schalke - Olympiakos: Arsenal mücadelelerinde üst düzey formuyla göz dolduran ev sahibi bu maça da favori çıkıyor. Topladığı bütün puanları tecrübesiz Montpellier'den alan yunan ekibinin bu maçta işi zor.İki takım içinde kaybetmenin telafisinin zor olduğu karşılaşmayı kendisine göre zayıf rakibini taraftarı önünde mağlup edecektir(Tahmin 1).

Zenit - Malaga: Ev sahibi beklenenin çok gerisinde bir performansla bu haftaya geldi. Malaga ise tam tersi grubun sürpriz takımı oldu. Malaga'nın bulunduğu konum itibariyle rahat olması, Zenit'in ev sahibi olması ve artık kaybetmeye tahammülü olmaması bana bu maçta Zenit'in patlama yapacağını düşündürüyor.(Tahmin 1).

Anderlecht - Milan: İki takım içinde çok önemli bir karşılaşma. Milan eski gücünde değil. Kadro olarakta oyun olarakta iyi değiller. Bunun yanı sıra Anderlecht gol yollarında çok zayıf kalıyor. Önemi yüksek bu mücadelede kimin kazanacağını bilmek kolay değil. Alt seçeneği makul bir tercih olacaktır(Tahmin: Alt).

M.City - R.Madrid: Ev sahibi istediği sonuçları bir türlü alamadı. Gelinen noktada çokta fazla şansı kaldığı söylenemez. Madrid hem liderlik hesapları yapıyor hemde arkasında ki Ajax'tan kurtulma derdinde. Ben bu maça üst oynayıp 1.30 bekleyeceğime biraz daha garantiye gidip Madrid yenilmez seçeneğine yönelip 1.21 beklemeyi daha mantıklı buluyorum(Tahmin: 02Ç).
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder