9 Kasım 2012 Cuma

Türkiye Liglerinden Tahminler

202-Kasımpaşa - Antalyaspor: Antalyaspor takımının formu ortada. Önce Fenerbahçe'yi deplasmanda sonra da Trabzonspor'u kendi sahalarında yenerek geldikleri noktanın tesdüf olmadığını ispatladılar. Kasımpaşa ise Metin Diyadin'den sonra elverişli kadrolarını pek kullanamaz hale geldiler ama yine de kadro kaliteleri gol bulması muhtemel bir takım. İki tarafta atar diye düşünüyorum(TAHMİN: KG var).

295-Trabzonspor - Akhisar Bld.: Akhisar mütevazi kadrosuyla var oluş mücadelesi veriyor. Trabzonspor ligde istediği ritmi yakalayamasa da rakibine oranla kadro farkı aşikâr. Bu maçı ev sahibinin kazanacağını düşünüyorum oranı yeterli bulmayanlar kg yok veya handikaplı Trabzon galibiyetini düşünebilirler(TAHMİN: 1).

446-Elazığ - Kayserispor: Son  haftalar baz alındığında iki takımda formda. Elazığspor Yılmaz Vural ile henüz kaybetmedi ama çok gol yiyor. Kayserispor Karabük'ü net bir skorla geçmesine rağmen Prosinecki'nin daha zamana ihtiyacı var. Bu maç için en ideal seçim iki takımında skor üretmesi olacaktır(TAHMİN: KG var).

457-Fenerbahçe - Orduspor: Couper yönetiminde çok iyi bir sezon geçiren Orduspor son haftalarda biraz bocalasada bu maçı kazanarak tekrar çıkışa geçmeyi düşünüyorlar ve açık futbol oynayacaklar. Fenerbahçe'de özellikle Sow çok formda sakatlarında yavaş yavaş dönüyor olması zevkli bir mücadele izletecektir bize(TAHMİN: KG var).

417-Mersin İ.Y. - Galatasaray: Mersin çok düzensiz futbol oynuyor hücum etmediklerinde skor üretemeyip, hücum oynadıklarında arkada çok açık veriyorlar. Cluj galibiyetinin moraliyle Galatasaray'ın maçı kazanacağını düşünüyorum. Oranı da hiç fena değil(TAHMİN: 2).

178-Şanlıurfa - Göztepe: Sezona iddialı başlayan ekiplerden Şanlıurfa ile sezonun hayal kırıklığı karşı karşıya geliyor. İddialı başlamasına rağmen istediği yerlere yükselememiş Şanlıurfa bu maçı kazanıp yükselmeyi hedefliyor. Göztepe ise bir türlü güzel futbol oynayamıyorlar. Gol yollarında sıkıntı devam ediyor. Şanlıurfa kazanacaktır(TAHMİN: 1).

296-Adanaspor - Rizespor: İki takımda gol atmakta zorlanan takımlar değil. Adanaspor evinde etkili oynuyor Rizespor ise son 3 deplasman maçını kazandı. Kim kazanır kestirmek zor ama karşıklı gol olma ihtimali yüksek(TAHMİN: KG var).

378-Ankaragücü - Tavşanlı: Ligin iki zayıf ekibi karşı karşıya. Ankaragücü genç oyuncularıyla elinden geleni yapmaya çalışıyor. Tavşanlı ise özellikle deplasmanlarda çok kayıp. Bu maçta fazla gol olacağını düşünmüyorum(TAHMİN: Alt).

403-Bucaspor - Adana Demirspor: Adana Demirspor'un son haftalarda ki müthiş formu ortada bol gol atıyorlar. Fakat bu sırada Manisa maçı hariç her maçta gol yediklerini unutmamak lazım. Bucaspor zaman zaman iyi oynasada orta sıraların takımı olacak gibi gözüküyor. Tipik bir Adana Demirspor maçı izleriz diye düşünüyorum(TAHMİN: KG var).

             TURKİYE LİGİ KUPONU

Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder