29 Aralık 2012 Cumartesi

Günün Transferleri (29 Aralık)

GERÇEKLEŞEN TRANSFERLER
Bursaspor: Bugsaşspor'dan Beşiktaş'ın da transfer etmek istediği 1990 doğumlu sağ bek Şener Özbayraklı'yla 4,5 yıllığına anlaştı. (Özkan Öztürk)
Elazığspor: Göksu Türkdoğan, Arif Şahin, Atahan Menekşe ve Gökhan Emreciksin ile yollar ayrılacak. Herve Tum da gönderilecekler listesinde..
Kasımpaşa: Bursasporlu Ozan İpek'le 3,5 yıllık sözleşme imzaladı. Bonservis için Bursaspor'a, Hüseyin Kala+1.7 milyon € ödenecek.
Gaziantep BŞB: Ertan Koç ve Ahmet Burak Kömürcü ile yollarını ayırdı. Başkan Ünal Göksen, 2 oyuncunun yerine transfer yapacaklarını açıkladı. 
Samsunspor: Adem Sarı, Şenol Demirci ve Nsumbu'nun sözleşmelerini karşılıklı olarak feshetti. Kaptan Turgay Gölbaşı'nın da ayrılması bekleniyor. (Devrim Çetin)
Tavşanlı Linyitspor: Denizlispor'dan sol bek Sakıb Aytaç ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. 
Giresunspor: Ali Ölmez, Burak Karaduman, Hasan Erbey, Ümit Can Batman, Mehmet Ali Tunç, Kıvanç Dağ, Habip Tok, Cem Karahan ve Cihan Gökal takımdan ayrıldı.
Güngörenspor: Samsunspor'dan ayrılan Şenol Demirci, İstanbul Güngörenspor'la anlaştı.
Altınordu: Mert Zafer Aydın'la yollarını ayırdı. (Serkan Öztürk)
Arsinspor: Teknik Direktörlüğe eski Trabzonsporlu futbolcu Soner Boz getirildi.
Dinamo Kiev: Genoa'dan Andreas Granqvist'i 7.2M € bonservisle transfer etti. 

TRANSFER DEDİKODULARI
Elazığspor: Danimarka'nın Randers takımından Tidane Sane ile büyük ölçüde anlaşırken, Randers bu oyuncunun yerini Mike Jensen'le (Brondby) doldurmayı düşünüyor.
Fenerbahçe: Raul Meireles'in Türkiye'den ayrılmak istediği konuşluyor. Sky Sports Italia: ''Meireles Türkiye'den ayrılmak istiyor.. Portekizli oyuncu İnter'e kiralanabilir''.. 
Konyaspor: Mersin İdman Yurdu'ndan Abdullah Halman'la görüşme halinde. 
Samsunspor: Transfer listesinde Muhammed Özdin, Murat Akın, Hakan Özmert, Abdülkadir Özgen, Hakan Bayraktar gibi isimler var.
Galatasaray Medical Park: Beşiktaş'ın basketboldan sorumlu yöneticisi Abdullah Sözer, Carlos Arroyo için kulüplerin yüzde 80-90 oranında anlaştığını açıkladı. 
Tofaş: İspanya'nın Valencia takımından ayrılan Litvanyalı guard Mindaugas Lukauskis'i transfer etmeye çok yakın. (Sportando)

Kaynaklar: Alt Ligler, Ahmet Ercanlar, Uzun Paslar, Eurobasket, Sportando, Tribün Dergi, Radyo Spor, NTV Spor, Maçkolik, SporXSenad Ok, Trend Basket, Basket Faul, TFF 1.Lig, Devrim Çetin
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder