30 Aralık 2012 Pazar

Günün Transferleri (30 Aralık)

GERÇEKLEŞEN TRANSFERLER
Adanaspor:  Geçen sezon Karşıyaka'ya giden Adnan Güngör yeniden Adanaspor'a dönüyor.
Bucaspor:  Göztepe'yle yollarını ayıran Yasin Avcı ile anlaştı. Bucaspor, ayrıca eski Bursasporlu Giani Kirita'yı da deneyecek.
Gaziantep Bş.Bld: Almanya'nın Rot Weiss Ahlen takımından Ersan Kuşakçı ile her konuda anlaştı. 1992 doğumlu oyuncu orta sahanın ortasında ve sol kanatta oynuyor.
Göztepe: Devre sonunda Samsunspor'dan ayrılan Bursasporlu Mehmet Sak, Göztepe'nin Antalya'da devam eden kampına katıldı.
Kartalspor: Göztepe'den Emre Öztürk ve Almanya'nın Illertissen takımından 1987 doğumlu golcü Uğur Yılmaz'ı transfer etti.
Şanlıurfaspor: Kırklarelispor'dan Selim Akbulut ile anlaştı. 
Altay: Bonservisi Fenerbahçe'de olan Hasan Erbey (1,5 yıl) ve Tavşanlı Linyitspor'dan kaleci Fatih Kaldan'la anlaşma sağladı. (Ertan Süzgün)
Kızılcahamamspor: Ömer Yavuz takımdan ayrıldı. Üstün Bilgi'yi kiralamak için çalışmalar var.
Körfez FK: Denizlispor'dan Mehmet Arı'yı renklerine bağladı. (Özgür Kocaeli) 

TRANSFER DEDİKODULARI 
Elazığspor: Nijerya milli takımında forma giyen stoper Chibuzor Okonkwo'nun peşinde.
Fenerbahçe: Reto Ziegler'le sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaştıkları konuşuluyor.
Gaziantepspor: Gaziantep Güneş gazetesinin haberine göre Cezayirli ofansif orta saha oyuncusu Amir Sayoud'la anlaşıldı, oyuncu İstanbul'a gelip imza atcak.
İstanbul Bş.Bld: Mersin İ.Y.'nun da peşinde olduğu Adana Demirsporlu Raheem Lawal ile ön protokol imzaladığı yönünde dedikodular var.
Boluspor: Eski Beşiktaşlı Mehmet Aurelio ve Antalyaspor'dan ayrılan Murat Akın'ı peşinde. 
Karşıyaka: Orduspor'dan Hüsamettin Tut, Onur Tuncer ve Ömer Alp Kulga'yı istiyor..
Konyaspor: Antalya'dan ayrılan Murat Akın, Süper Lig'de kalmazsa Uğur hocaya transfer 'sözü' verdi. (Ertan Süzgün) Ayrıca eski kalecileri Pawelek'in transferi de düşünülüyor.

Kaynaklar: Alt Ligler, Ahmet Ercanlar, Uzun Paslar, Eurobasket, Sportando, Tribün Dergi, Radyo Spor, NTV Spor, Maçkolik, SporXSenad Ok, Hüseyin Karabacak, Bolspor, Trend Basket, Basket Faul, TFF 1.Lig, Devrim Çetin, Ertan Süzgün
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder