31 Aralık 2012 Pazartesi

Günün Transferleri (31 Aralık)

GERÇEKLEŞEN TRANSFERLER
Gaziantepspor: Gaziantepspor'un prensipte anlaştığı Cezayirli futbolcu Amir Sayoud gece 3'te İstanbul'a geldi. Gün içinde imzaların atılması bekleniyor. 
Kasımpaşa: Gaziantepspor'un ofansif orta saha oyuncusu Senijad İbricic ile anlaştı. (Mehmet Ayan) Ayrıca Hakan Özmert ve Ali Bilgin'in sözleşmeleri karşılıklı olarak feshedildi.
Çaykur Rizespor: Karabükspor'dan ayrılan Florin Cernat'la her konuda anlaştı. Ayrıca ön çapraz bağlarında yırtık nedeniyle sezonu kapatan Ousman Jallow'un sözleşmesi karşılıklı olarak fesh edildi. Jallow'un yerine bir yabancı transferi yapılacak.
Gaziantep BŞB: İç transferde Ramazan Altıntepe ve Ahmet Devret'in sözleşmelerini uzattı.
Kayseri Erciyesspor: 5 futbolcudan kendilerine kulüp bulmaları istedi. Kulüp Basın Sözcüsü Kaan Savruk, Teknik Direktör Osman Özköylü'nün raporu doğrultusunda, Mehmet Ayaz, Kemal Okyay, Cihan Özkara, Veli Torun ve Emre Morgil ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.
Konyaspor: Antalyaspor'dan ayrılan ve birçok PTT 1. Lig takımının peşinde olduğu Murat Akın'la sözleşme imzaladı.
Manisaspor: Doping kullandığı için 2 yıl men cezası alan Tolga Dal'ın sözleşmesini feshetti.
Alanyaspor: Zeynel Yalnız, Gökhan Ünver ve Recep Yaşar'la yollarını ayırdı.
Marsilya: Valenciennes'den ofansif orta saha oyuncusu Foued Kadir'i 500 bin € bonservis karşılığında transfer etti. Oyuncuyla 3.5 yıllık sözleşme imzalanacak. 
Newcastle United: Fransa'nın Lille OSC takımından sağ bek Mathieu Debuchy'i transfer etti.
Spirou Charleroi: Daha önce Aliağa Petkim ve Türk Telekom formalarıyla ligimizde izlediğimiz Jerome Randle'ı transfer etti.

TRANSFER DEDİKODULARI 
Beşiktaş: Nene'den vazgeçen siyah-beyazlılar, İstanbul BŞB'li Gökhan Süzen için yeni bir teklife hazırlanıyor. Gökhan Süzen'in Beşiktaş'ı ihtiyacı olan 2 mevkide hem sol kanat hem de sol bek oynayabilmesi bu transferin önemini daha da arttırıyor.
Eskişehirspor: Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Özgür Çek'i transfer etmek için görüşmelere devam ediyor. Oyuncuyu kiralık olarak değil bonservisiyle almak istiyorlar. (İsmail Genç)
Fenerbahçe: 1. Fenerbahçe'nin Emenike'yi sezon sonuna kadar kiraladığı haberleri var (Yakup Sevindik) ancak resmi kaynaklarca henüz doğrulanmadı.
2. Bursaspor'un yıldız oyuncusu Pablo Batalla'yı transfer etmek istediği iddiaları basında yer alıyor ancak herhangi bir kaynaktan doğrulanmadı.
Mersin İdman Yurdu: Karabükspor'dan golcü Mehmet Yıldız ve Antalyaspor'dan kaleci Orkun Uşak'la prensip anlaşmasına vardı. Önümüzdeki günlerde resmi imzaların atılması bekleniyor.
Adana Demirspor: Ankaragücü'nün genç yeteneği Timur Bayram Öngöz'le büyük oranda anlaştıkları haberleri var.
Denizlispor: Mısır Ligi'nde forma giyen Nijeryalı santrfor Musa Kabiru'yu ikinci yarı hazırlık kampına davet etti.
Konyaspor: Erciyes'ten ayrılan Behram Zülaloğlu ile görüştü. Forvet için Abdullah Halman gündemde. Neca'nın takımdan ayrılması söz konusu. (Devrim Çetin)
Chelsea: Real Madrid'in Portekizli sol beki Fábio Coentrão'yu transfer edeceği iddia ediliyor.

Kaynaklar: Alt Ligler, Ahmet Ercanlar, Uzun Paslar, Eurobasket, Sportando, Tribün Dergi, Radyo Spor, NTV Spor, Maçkolik, SporXSenad Ok, Hüseyin Karabacak, Bolspor, Trend Basket, Basket Faul, TFF 1.Lig, Devrim Çetin, Ertan Süzgün
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder