13 Ocak 2013 Pazar

Günün Transferleri (13 Ocak)

TRANSFERLER HABERLERİ
Altınordu: Balıkesirspor'dan ayrılan golcü Coşkun Yılmaz'la 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. 
Erzurum Büyükşehir Belediyespor: Bursa Nilüferspor'dan Kemal Akbaba ile anlaştı.
Kahramanmaraşspor: Adana Demirspor'dan Muhittin Tümbül'ü kiraladı.
Ünyespor: Alanyaspor'dan ayrılan Zeynel Yaldız ile anlaştı.
Eyüpspor: Balıkesirspor'dan Erhan Küçük, Pendikspor'dan Cem Özyiğit, Bayrampaşa'dan Levent Duran, Samsunspor'dan Başaran Saraçoğlu ve Derince'den Nurullah Dağaşan'ı transfer etti.
İskenderunspor 1967: Samsunspor'dan Aykut Çift ve Kızılcahamamspor'dan Ali Öztürk'ü renklerine bağladı.
Karabükspor: Gençlerbirliği'nin Nijeryalı golcüsü Ekigho Ehiosun'la prensipte anlaştı.
Maltepespor: Çankırıspor'dan Gürkan İzmirlioğlu, Ümraniyespor'dan Reha Kurt, Fatih Karagümrük'ten Emir Korubeyi ve Aydınspor'dan Bülent Uzun'u transfer etti.

TRANSFER DEDİKODULARI
 
Bursaspor: N'Diaye'nin yerine ön libero arayışlarını sürdüren Bursaspor'un Padova'da kiralık oynayan Nijeryalı Nwankwo Obiora ile anlaştığı söylentileri var. Bonservisi Parma'da bulunan 1991 doğumlu oyuncu Nijerya milli takımında da forma giyiyor.
Galatasaray: Transferi için yoğun çaba harcanan Sneijder ile ilgili dikkat çekici bir iddia İngiltere'den geldi. Dailystar'ın Pazar günü baskısında manşetten duyurduğu haberde yıldız futbolcuyla Liverpool'un da ilgilendiğini yazdı.

Kaynaklar: Alt Ligler, Devrim Çetin, Uzun Paslar, Oğuzhan Sofracı, Ertan Süzgün, Eurobasket, Sportando, NTV Spor, Maçkolik, SporX, Tribün Dergi, Radyo Spor, Hüseyin Karabacak, Göksel Uzunoğlu, Trend Basket, Basket Faul, Spor33, Yerel Futbol
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder