20 Ocak 2013 Pazar

Günün Transferleri (20 Ocak)

TRANSFERLER HABERLERİ
Şanlıurfaspor: Nijerya'nın Kwara United takımından milli golcü Sibi Gwar'la her konuda anlaştı. Oyuncu şu an Şanlıurfa'da, yarın resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.
Galatasaray: Inter'den Wesley Snieder'i transfer ettiğini resmen KAP'a bildirdi. 
Lefke: Boluspor'dan tanıdığımız Eugene Koffi Kouame, Rusya'nın SKA-Energia takımından ayrılarak daha önce de formasını giydiği KKTC kulübü Lefke'ye döndü. Lefke ayrıca Çamlıdere Şekerspor'dan Cemal Taşlı'yı da renklerine bağladı. 
Küçük Kaymaklı: KKTC Süper Lig takımlarından Küçük Kaymaklı, geçen sezon Güngörenspor forması giyen golcü Benjamin Boateng'i transfer etti.

TRANSFER DEDİKODULARI 
Galatasaray: AMK Gazetesi'nin geçtiği son dakika haberine göre Galatasaray, bu sabah Wesley Sneijder ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı, Sneijder yarın İstanbul'a gelecek.
Kasımpaşa: Geçmiş yıllarda Galatasaray'ın da gündemine gelen Kamerunlu ofansif orta saha oyuncusu Achille Emana'yı transfer etmeye çok yakın. BAE'nin Al Ahli takımıyla her konuda anlaşan Kasımpaşa, Emana'yı 1,5 yıllığına kiralaması bekleniyor. (Özgür Sancar) 
Kasımpaşa: Sivasspor'dan Grosicki'yi transfer etmek için görüşmeler sürüyor.

Kaynaklar: Alt Ligler, Devrim Çetin, Uzun Paslar, Oğuzhan Sofracı, Ertan Süzgün, Eurobasket, Sportando, NTV Spor, Maçkolik, SporX, Tribün Dergi, Radyo Spor, Ömer Gülhan, Hüseyin Karabacak, Göksel Uzunoğlu, Trend Basket, Basket Faul, Yerel Futbol
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder