21 Ocak 2013 Pazartesi

Günün Transferleri (21 Ocak)

TRANSFERLER HABERLERİ
Gaziantepspor: Eintracht Frankfurt'un Kamerunlu santrforu Dorge Kouemaha'yı sezon sonuna kadar kiraladı. 1983 doğumlu golcü daha önce Kamerun milli takmında da oynamıştı.
Çaykur Rizespor: Arjantinli golcü David Depetris'le anlaştı. 1988 doğumlu oyuncu bu sezon Slovakya'nın AS Trencin takımında 19 maçta 16 gol attı.
Pi Koleji: Eski Fenerbahçeli pivot Kaspars Kambala ve daha önce Mersin BŞB forması giyen forvet Vincent Grier ile anlaştı. Pi Koleji, geçtiğimiz günlerde yabancı oyuncuları Nenad Delic ve Tomcho Sokolov'un sözleşmelerini feshetmişti.
Tepecikspor: Bayrampaşaspor'dan Onur Çubukçu ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
Niğde Belediyespor: Elazığ Belediyespor'dan Anıl Bircan, Çumra Bld.spor'dan Serkan Kaya, Sincan Bld.spor'dan Harun Korkmaz ve MKE Kırıkkalespor'dan Okan Altunbilek'i transfer etti.
Fenerbahçe: Montpellier'in yıldızı Belhanda'yla görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
Denizlispor: Karşıyaka'dan Ahmet Burak Solakel'i transfer etti.
Ofspor: Ünyespor'dan Ekrem Dil'i transfer etti.
Gaziantep Bş.Bld: Teknik Direktör Mehmet Şahan görevinden istifa etti. 
Alibeyköyspor: İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Alibeyköyspor, Mecidiyeköyspor'dan eski oyuncusu Murat Davraz'ı transfer etti.
İncirlispor: Kazım Karabekir Mevlanaspor'dan Hasan Alataş'ı transfer etti.
Kırklarelispor: Emrespor'un genç forveti Devrim Kılıç'ı transfer etti. 
Sivasspor: Polonya'nın Ruch Chorzow takımından 27 yaşındaki forvet Arkadiusz Piech'le 3,5 yıllık sözleşme imzaladı. Polonya milli takımında da oynayan 1,76cm boyundaki golcü bu sezon oynadığı 19 resmi maçta 9 gol atmayı başardı.
Karsspor: Torbalıspor'dan Arda Usta'yı transfer etti.
QPR: Fransız golcü Djibril Cisse'nin, Katar'ın Al Gharafa takımına kiralandığını açıkladı.
Edirne Gençlikspor: Derince Belediyespor'dan Samet Deşiş ve Körfez bld. Hereke Yıldız'dan Okan Çelik ile Melih Hakan Kahya'yı transfer etti.

TRANSFER DEDİKODULARI 
Galatasaray: Mercato365 sitesinin haberine göre Lille'in Kamerunlu defans oyuncusu Aurelien Chedjou'yu transfer etmek için görüşmeler yapıyor.
Karşıyaka: Eski Konyaspor'lu Marcin Robak'ı görüşmek için İzmir'e davet etti. 
Kartalspor: Çaykur Rizespor'da yabancı kontenjanına takıldığı için oynayamayan Vincent Eze'nin yarın Kartalspor'la sözleşme imzalaması bekleniyor. Ayrıca Fahri Tatan'la da anlaşıldığı, Çaykur Rizespor'la sözleşmesini feshettikten sonra transfer edileceği öğrenildi. 
Şanlıurfaspor: Trabzonspor'la sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Barış Özbek'le büyük ölçüde anlaşıldığı ve birkaç gün içinde imzaların atılacağı haberleri var.

Kaynaklar: Alt Ligler, Devrim Çetin, Uzun Paslar, Oğuzhan Sofracı, Ertan Süzgün, Eurobasket, Sportando, NTV Spor, Maçkolik, SporX, Tribün Dergi, Radyo Spor, Ömer Gülhan, Hüseyin Karabacak, Göksel Uzunoğlu, Trend Basket, Basket Faul, Yerel Futbol
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder