23 Ocak 2013 Çarşamba

Günün Transferleri (23 Ocak)

TRANSFERLER HABERLERİ
Tekirdağspor: Bismil Belediyespor'dan ön libero Sinan Koç, Sincan Belediyespor'dan sağ kanat oyuncusu Fırat Demir ve Halide Edip Adıvarspor’un orta saha oyuncusu Mehmet Yılmaz'ı transfer etti.

Kırıkkale Yahşihanspor: KKTC'nin Türk Ocağı Limasol takımından golcü Hasan Uğur Kardal, Derince Belediyespor'dan Abdülkadir Balkaya, Ceyhanspor'dan Koray Mangan, Gümüşhanespor'dan Osman Nuri Çulfa ve Uşak İl Özel İdare'den Uğur Köprülü'yü transfer etti.
Şanlıurfaspor: İHA'nın haberine göre Şanlıurfaspor, Abdul Kader Keita'yı sezon sonuna kadar kiraladı.
Kartalspor: Çaykur Rizespor'dan ayrılan Fahri Tatan'la sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.
Göztepe: Fransız forvet Bedi Buval'in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. Buval'in yerine Elazığspor'dan ayrılan tecrübeli golcü Herve Tum düşünülüyor.
Juventus: Tecrübeli kaleci Gianluigi Buffon'un sözleşmesini 2 yıl daha uzattı.
Denizlispor: Denizlispor Belediyespor'dan stoper Hasan Demir'i transfer etti.
Juventus: Lyon'un golcüsü Lisandro Lopez'i 2 milyon € karşılığında sezon sonuna kadar opsiyonlu olarak kiraladı. Oyuncunun bonservis opsiyonu 9 milyon €.
Şanlıurfaspor: Adana Demirspor'dan ayrılan tecrübeli golcü Gökhan Kaba ile anlaştı. Şanlıurfaspor ayrıca Eskişehirspor'dan Sedar Dursun'u sezon sonuna kadar kiraladı.
Kasımpaşa: Arjantin'in Lanus takımından orta saha oyuncusu Mathias Lionel Fritzler'i bu akşam 21.30'da İstanbul'a getiriyor. Kasımpaşa ayrıca West Ham United'ın 1983 doğumlu golcüsü Carlton Cole'un de peşinde (Mehmet Ayan)
Ceyhanspor: Koray Mangan ile yollar ayrıldı.
Hacettepe Üniversitesi: İtalya'nın Sidigas AV takımından Amerikalı oyun kurucu Dwight Hardy'i transfer etti. 1987 doğumlu guard 1.88cm boyunda.
Anadolu Selçukspor: Körfez FK'nın tecrübeli oyuncusu Ercan Agaçe ile anlaştı.
Boluspor: Beşiktaş'ın genç oyuncusu Erkan Kaş'la anlaştı, yarın takıma katılması bekleniyor.
Nürnberg: Kayserispor'dan ayrılan Berkay Dabanlı Nürnberg'le idmanalara çıkıyor.
Ankara Demirspor: Kartalspor'un 1993 doğumlu golcüsü Ersal Aslıyüksek ve Tavşanlı Linyitspor'dan Metehan Andaç'ı sezon sonuna kadar kiraladı.
Karşıyaka: Mersin İdman Yurdu'ndan ayrılan eski Konyasporlu Marcin Robak ile 1,5 yıllığına anlaştı. 30 yaşındaki Polonyalı oyuncu yarın resmi sözleşmeyi imzalayacak.
Giresunspor: Turgutluspor'dan Necati Demirhan ile anlaşma sağladı.
Beşiktaş: Shakhtar Donetsk'den Dentinho'yu sezon sonuna kadar kiraladı. (NTV Spor)
Köfrez FK: Kayseri Erciyesspor'dan ayrılan tecrübeli kaleci Behram Zülaloğlu ile anlaştı.
Adana Demirspor: Gökhan Kaba'nın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.
Celta Vigo: Sporting Lizbon'dan Danijel Pranjic'i sezon sonuna kadar kiraladı.
Tarsus İdman Yurdu: Kocaelispor'dan ayrılan Aykut Öngel'i transfer etti.

TRANSFER DEDİKODULARI 
Torku Konyaspor: Adana Demirspor'dan ayrılan Murat Kalkan'la büyük ölçüde anlaştı.
Beşiktaş: SporX internet sitesi Beşiktaş'ın Shakhtar Donetsk forması giyen 24 yaşındaki Brezilyalı forvet Dentinho'nun işini bitirdiğini iddia etti.
Bursaspor: Daily Mail, QPR'ın defans oyuncusu Anton Ferdinand'ı Bursaspor'un Maurice Edu gibi kiralık olarak transfer edeceğini yazdı. Birçok kaynaktan Anton Ferdinand transferinin bittiği haberleri geliyor, imzalar gün içinde atılabilir.


Kaynaklar: Alt Ligler, Devrim Çetin, Uzun Paslar, Oğuzhan Sofracı, Ertan Süzgün, Eurobasket, Sportando, NTV Spor, Maçkolik, SporX, Tribün Dergi, Radyo Spor, Ömer Gülhan, Hüseyin Karabacak, Göksel Uzunoğlu, Trend Basket, Basket Faul, Yerel Futbol
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder