25 Ocak 2013 Cuma

Günün Transferleri (25 Ocak)

TRANSFERLER HABERLERİ
Real Madrid: Iker Casillas'ın üç ay sahalardan uzak kalacağının açıklanması üzerine Sevilla kalesini koruyan Diego Lopez'i kiralık olarak kadrosuna kattı.
Lüleburgazspor: Osman Barçın'ı BAL takımlarından Cizre Basraspor'a, Bedirhan Yağız Aktaş'ı Manisa Süper Amatör Lig takımlarından Somaspor'a verdi.
Juventus: Fransız golcü Nicolas Anelka ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı.
Kırklarelispor: Batman Petrolspor'dan Fatih Yılmazlar'ı transfer etti.
Torku Konyaspor: Daha önce anlaşma sağladığı Adana Demirsporlu sol kanat oyuncusu Murat Kalkan'la 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
Tavşanlı Linyitspor: Boluspor'dan Akeem Agbetu ile anlaştı. Tavşanlı ayrıca Çamlıdere Şekerspor'dan Vahdet Kılkışlılar'ı transfer etti. 
Isparta Emrespor: Anadolu Üsküdar'dan Erkan İnan ve Saim Çelik'i transfer ederken, teknik direktörlük görevine ise Sedat Özbağ getirildi. (Ajans 32)
Real Zaragoza: Fenerbahçe'nin Kamerunlu golcüsü Henri Bienvenu, dün duyurduğumuz gibi La Liga takımlarından Zaragoza ile anlaştığını Twitter hesabından açıkladı.
Union Berlin: Trabzonspor'dan ayrılan Barış Özbek, Almanya 2. lig takımlarından Union Berlin'le 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.
Balıkesirspor: Adanaspor'dan ayrılan defans oyuncusu Koray Çölgeçen'i transfer etti.
Kayserispor: Malik Fathi'nin sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı. Fathi'nin yerli statüsünde oynayamadığı için gönderildiği öğrenildi.
Anadolu Selçukluspor: Sarıyer'den Turgay Koyuncu ve Ünyespor’dan Uğurtan Çepni ile 1,5 yıllık sözleşme imzalarken, Ercan Agaçe'yle de sezon sonuna kadar anlaştı.
Kızılcabölükspor: Ofspor'dan ayrılan tecrübeli oyuncu Arslan Çakıroğlu'nu transfer etti.
Boluspor: Karşıyaka forması giyen kanat oyuncusu Wilfried Dalmat ile anlaşmaya varıldı. Dalmat'nın bugün Bolu'ya gelerek sözleşme imzalaması bekleniyor.
Gaziantepspor: Gençlerbirliği'inden Oktay Delibalta'yı sezon sonuna kadar kiraladı.
Boluspor: Diyarbakır 1. Amatör Lig takımlarından Diyarbakır Futbol Kulübü'nün genç futbolcusu Özgür İnce'yi transfer etti.

TRANSFER DEDİKODULARI 
Şehmus Özer: Samsunspor ve Karşıyaka, Şanlıurfaspor'dan ayrılan Şehmus Özer'in peşinde. Oyuncunun iki takımdan birine transfer olması bekleniyor. (Ertan Süzgün)
Beşiktaş: Antalyaspor'dan Ömer Şişmanoğlu ve Musa Nizam'ı transfer etmek istiyor.

Kaynaklar: Alt Ligler, Devrim Çetin, Uzun Paslar, Oğuzhan Sofracı, Ertan Süzgün, Eurobasket, Sportando, NTV Spor, Maçkolik, SporX, Tribün Dergi, Radyo Spor, Ömer Gülhan, Hüseyin Karabacak, Göksel Uzunoğlu, Trend Basket, Basket Faul, Yerel Futbol
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder