28 Ocak 2013 Pazartesi

Günün Transferleri (28 Ocak)

TRANSFERLER HABERLERİ
Gaziantep BŞB: Mehmet Şahan'ın yerine teknik direktörlüğe Suat Kaya'yı getirdi.
1461 Trabzon: Trabzonspor'un devre arasında Altay'dan transfer ettiği genç stoper Oğulcan Gökçe'yi sezon sonuna kadar kiraladı.
Galatasaray: Didier Drogba'yla 1,5 yıllık sözleşme imzaladığını KAP'a bildirdi. Drogba sezonun 2. yarısı için 2 milyon €, 2013-2014 için 4 milyon € ve 4 milyon € imza parası olmak üzere toplam 10 milyon € ve maç başı 15 bin € alacak.
Çaykur Rizespor: 1461 Trabzon'un 2 önemli ismi Sercan Kaya ve Eren Albayrak'la anlaştı. Ç.Rizespor, 1461 Trabzon'a bonservis olarak 2 milyon Euro ödedi.
Orhangazispor: Silivrispor'dan ayrılan Serkan Küçük'le anlaştı.
Bursa Nilüferspor: Sezon başında İnegölspor'da oynayan Şenol Özyurt ile 1,5 yıllık sözleşme imzalarken, Isparta Emrespor'dan Hüseyin Daş'ı da transfer etti.
Bursaspor: İngiltere'nin QPR takımında forma giyen Anton Ferdinand ile sezon sonuna kadar satış opsiyonlu kiralık olarak anlaştı, sağlık kontrolünden sonra imzalar atılacak.
Trabzonspor: Tolunay Kafkas'la 3,5 yıllık sözleşme imzaladı, imza töreni yarın yapılacak.
Denizlispor: Elazığspor'dan Bülent Ertuğrul ile büyük ölçüde anlaştı. (Yeni Olay)
PGE Turow: Erdemir formasıyla kısa bir süre ligimizde de oynayan Russell Robinson, İtalya'nın Angelico Biella takımından Polonya'nın PGE Turow takımına transfer oldu.
Trabzonspor: Teknik Direktör Şenol Güneş'in ardından yardımcı antrenör Ünal Karaman ve tüm teknik ekip de istifa etti. Bordo mavili takımın bugün saat 11.30'da yaptığı antrenmana antrenörsüz çıkan futbolcular, saha ortasında toplantı yaptı. (DHA)
Galatasaray Medical Park: David Hawkins'in doping problemi nedeniyle onun yerine Cantu'dan transfer edilen Gürcü oyuncu Manuchar Markoishvili bugün İstanbul'a geliyor. Guard/forvet pozisyonlarında oynayan 1.96cm boyundaki 1986 doğumlu oyuncuyla 2 senelik sözleşme imzalanacak.
Eintracht Frankfurt: Wolfsburg'dan Hırvat golcü Srdjan Lakic'le 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.
Bordeaux: Defensor Sporting'in 19 yaşındaki forveti Diego Rolan'ı transfer etti.

TRANSFER DEDİKODULARI 
Bursaspor: Blackburn Rovers'da forma giyen Colin Kazım-Richards'la her konuda anlaştı. Kazım'ın menajeri Muzzi Özcan, Bursaspor'la her konuda anlaştıklarını, Çarşamba günü Bursa'ya gelerek imza atmasını beklediklerini söyledi. (Havadis16)
1860 Munich: TZ-Online'nin haberine göre Kayserispor´dan ayrilan Malik Fathi'ye 2. Bundesliga takımlarından1860 Münih talip oldu.
Trabzonspor: İstifa eden Şenol Güneş'in yerine, dün akşam Trabzon'a gelen Tolunay Kafkas'la sözleşme imzalanması bekleniyor.

KAYNAKLAR: Alt Ligler, Devrim Çetin, Uzun Paslar, Oğuzhan Sofracı, Ertan Süzgün, Eurobasket, Sportando, NTV Spor, Maçkolik, SporX, Tribün Dergi, Radyo Spor, Ömer Gülhan, Göksel Uzunoğlu, Trend Basket, Basket Faul, Yerel Futbol
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder