7 Ocak 2013 Pazartesi

Günün Transferleri (7 Ocak)

TRANSFERLER HABERLERİ
Mersin İdman Yurdu: Karabükspor'un tecrübeli golcüsü Mehmet Yıldız ve Gaziantepspor'un genç stoperi Kemal Tokak'ı transfer etti. (Devrim Çetin)
Bergama Belediyespor: Sandıklıspor'dan 1993 doğumlu genç yetenek Yılmaz Ersoy'u 8 bin TL bonservis karşılığında transfer etti. (Nuri Yasan)
Tepecikspor: Bandırmaspor'dan sağ bek/kanat oyuncusu Adem Çalık'ı transfer etti. 
Tavşanlı Linyitspor: Daha önce kampa getirdiği Finli kanat oyuncusu Drilon Shala (FC Lahti) ve forvet Aleksandr Kokko (RoPS) 1'er yılı opsiyonlu olmak üzere 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Tavşanlı ayrıca Almanya'nın Optik Rathenow'dan santrfor Murat Yılmaz ve Denizlispor'dan sol bek Sakıb Aytaç'la da 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
Şanlıurfaspor: Gençlerbirliği'nden 1993 doğumlu orta saha Çağrı Tekin'i transfer etti.
Al-Ahly: Beşiktaş'tan ayrılan Portekizli yıldız Ricardo Quaresma, Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al Ahly takımıyla 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
Tofaş: Valencia'dan Litvanyalı guard/forvet Mindaugas Lukauskis'i transfer etti. 1.98cm boyundaki 1979 doğumlu oyuncu daha önce Litvanya milli takımında da oynamıştı.
Tepecikspor: Çamlıdere Şekerspor'dan Mustafa Öztürk'ü transfer etti.
Oyak Renaultspor: Fatih Karagümrükspor'dan Emre Kart'ı renklerine bağladı.
Altınordu: Bozyaka Yeşiltepe'den Halil İbrahim Tuna'yı transfer etti. 
Adana Demirspor: Karşıyaka'nın orta saha oyuncusu Taha Yalçıner ile prensip anlaşmasına vardı. (Haber ADS)
Kayserispor: Dün Türkiye'ye getirdiği eski Trabzonsporlu Jaja ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaştı. Jaja'nın sözleşmesinde satın alma opsiyonu da olacak.
Elazığspor: Daha önce anlaştığı Senegalli Tidiane Sane ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.
Karşıyaka: Samsunspor'dan Saffer Gurur Yazar ile anlaştı, Saffet kampa katıldı.
Altay: Körfez FK'dan Mehmet Albayrak'ı transfer etti.

TRANSFER DEDİKODULARI
Fenerbahçe: Fransız Le10Sports sitesi Belhanda'nın transferi konusunda anlaşmanın sağlandığını, yıllık 2,5 milyon €'dan 3,5 yıllık sözleşme imzalanacağını yazdı.
Fenerbahçe: Abdullah Kiğılı, CNN Türk'e yaptığı açıklamada söz konusu astronomik rakamlar nedeniyle Belhanda transferini şu an için askıya aldıklarını söyledi.
Bursaspor: N'Diaye'nin menajerliğini yapan abisi fesih için Bursaspor'la her konuda anlaştıklarını iddia ediyor. Kulüpten resmi açıklama yok.
Kayserispor: Dün Türkiye'ye gelen Jaja'yı satın alma opsiyonlu olarak kiralaması bekleniyor.
Fenerbahçe: Eski Fenerbahçeli Emenike, yaptığı açıklamada Rusya'yı sevdiğini ancak satılması halinde gitmek istediği takımın Fenerbahçe olduğunu söyledi.
Galatasaray: Fluminense'nin sol beki Carlinhos'la anlaşıldığı, kulübü ile görüşmelerin devam ettiği iddia ediliyor.

Kaynaklar: Alt Ligler, Devrim Çetin, Uzun Paslar, Oğuzhan Sofracı, Ertan Süzgün, Eurobasket, Sportando, NTV Spor, Maçkolik, SporX, Tribün Dergi, Radyo Spor, Hüseyin Karabacak, Göksel Uzunoğlu, Trend Basket, Basket Faul, Bolspor, Spor33
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder