8 Ocak 2013 Salı

Günün Transferleri (8 Ocak)

TRANSFERLER HABERLERİ
Gaziantepspor: İsveç'in Malmö takımından Brezilyalı ofansif orta saha oyuncusu Wilton Figureido ile anlaştı. 1982 doğumlu oyuncu geçen sezon 22 maçta 5 gol 2 asist yapmıştı. Gaziantepspor ayrıca Litvanyalı santrfor Darvydas Sernas'ı da transfer etti. Polonya'nın Zaglebie Lubin takımından transfer edilen 1984 doğumlu oyuncu sol açıkta da oynayabiliyor. 
Orduspor: Trabzonsporlu sol bek Ferhat Öztorun'u transfer etti. 
Bergama Belediyespor: Bandırmaspor'dan Koray Kurt'u sezon sonuna kadar kiraladı.
Kilimli Belediyespor: Kırıkhanspor'un golcüsü Barış Kazer'i transfer etti.
Karabükspor: Fransa'nın Metz takımından Mamadou Wague'yi denenmek üzere kampa getirdi. 1990 doğumlu stoper daha önce Fransa U21 formasını da giymişti.
Tepecikspor: Bursa Nilüferspor'dan Cenk Demirel ile anlaştı.
Malatya İl Özel İdarespor: Orduzuspor'dan Fuat Bican ve Malatya Demirspor'dan Ümit Kara'yı renklerine bağladı.
Mersin İdman Yurdu: Beşiktaşlı Tanju Kayhan'la sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaştı. Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Işık sözleşmenin 1 yıl daha uzatılabileceğini belirtti.
Pendikspor: Fethiyespor'dan İlkay Demir'i transfer etti.
Sarıyer: Gaziosmanpaşaspor'da oynayan eski oyuncusu Cemre Atmaca'yla yeniden anlaştı. 
Adana Demirspor: Antalya kampına götürülmeyen Karim Alhassan'ın sözleşmesi feshedildi.
Beşiktaş: Trabzonspor altyapısından yetişen Batuhan Bilgiç'i transfer etti. 1995 doğumlu genç forvet Trabzonspor altyapı takımlarında oynadığı toplam 70 maçta 64 gol atmıştı.
APOEL: FC Nordsjaelland'ın Danimarkalı golcüsü Mikkel Beckmann'ı transfer etti.
Anadolu Selçukspor: Teknik Direktörlüğe Zafer Turan'ı getirdi. Zafer Turan, daha önce İstanbul Bş.Bld.'de Abdullah Avcı ve Carvalhal'in yardımcılığını yapmıştı.
Adana Demirspor: Karşıyaka’nın ön liberosu Taha Yalçıner'le 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

TRANSFER DEDİKODULARI
 
Mersin İdman Yurdu: Partizan forması giyen Sierre Leoneli defansif orta saha oyuncusu Mohamed Kamara'yı transfer etmek için görüşmeler sürüyor.
Bursaspor: Gaziantepspor'un orta saha oyuncusu Yasin Pehlivan'ı transfer etmek için girişimde bulunduğu öğrenildi.
Göztepe: Karşıyaka'nın sezon başında Orduspor'dan kiraladığı Wilfried Dalmat'nın Karşıyaka'dan ayrılıp Göztepe'ye imza atacağı konuşuluyor, transfer her an bitebilir.
Fenerbahçe: L'Equipe'in haberine göre Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Belhanda'ya Premier Lig takımlarından Tottenham'ın da talip olması işleri karıştırdı.
Karşıyaka: Giresunspor'dan eski oyuncusu Sezer Sezgin'le anlaştı haberleri çıktı ancak oyuncu twitter hesabından bu haberleri yalanladı.
Galatasaray: Twente'nin Faslı golcüsü Nacer Chadli ile ilgilendikleri iddia ediliyor.


Kaynaklar: Alt Ligler, Devrim Çetin, Uzun Paslar, Oğuzhan Sofracı, Ertan Süzgün, Eurobasket, Sportando, NTV Spor, Maçkolik, SporX, Tribün Dergi, Radyo Spor, Hüseyin Karabacak, Göksel Uzunoğlu, Trend Basket, Basket Faul, Bolspor, Spor33
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder