18 Ocak 2013 Cuma

Haftanın Serie A Tahminleri

Palermo - Lazio: Deplasman ekibi Juventus'un cömertçe puan kayıpları sayesinde liderliğe ortak oldu. Bu hafta da kazanıp lider olma çabasında olacaklar ama Palermo deplasmanı kolay kazanılacak deplasmanlardan değil. Kaldı ki Palermo bu maçı çıkış maçı olarak görüyor. Sınırlı sayıda gol olacağı kanaatindeyim. 
(Tahmin: 2-3 Gol)

Juventus - Udinese: İkinci yarı başladıktan sonra iki haftada da puan kaybeden Juventus artık çıkış yapmak zorunda aksi takdirde liderliği kaptırmaları an meselesi. Udinese deplasmanlarda beraberlikleriyle tanınan bir takım. Bu maçı Juventus'un eksikleri olmasına rağmen kazanacağı kanaatindeyim sürprizciler handikap 0 seçeneğini tercih edebilir.
(Tahmin: 1)

Fiorentina - Napoli: Haftanın en zorlu karşılaşmalarından biri. Fiorentina kendi sahasında çok etkili ve iki haftadır kayıp yaşıyorlar. Bu maçı evlerinde kazanmak için herşeyi yapacaklar. Napoli'nin gerçekten çok iyi kadrosu var Cavani çok formda. Bu maçta iki tarafta gol atacaktır.
(Tahmin: KG Var)

Atalanta - Cagliari: Ev sahibi geçen haftayı mağlubiyetle kapattı Cagliari ise geçtiğimiz haftayı galibiyetle kapatmasına rağmen alt sıralardan kurtulabilimiş değil. İki takımında acil puana ihtiyacı var ilk hedefleri kaybetmemek olacaktır. Alt seçeneği oynanabilecek bir karşılaşma.
(Tahmin: Alt)

Chievo - Parma: Parma ligde son 4 maçını kaybetmeden geliyor bu deplasmana. Geçen hafta Juventus'tan 1 puan almayı başardılar. Chievo ise bir haftası diğerini tutmuyor kendi sahalarında oynasalarda Parma kendi oyununu oynayabilirse maçı kazanması muhtemel ama deplasmanda çokta sahaya futbollarını yansıtamıyorlar. Kim kazanacak tercihi yerine gol bahislerine yönelmekte fayda var.
(Tahmin: 2-3 Gol)

Genoa - Catania: Ev sahibi içeride çok başarısız, Catania ise deplasmanda. Sonuç bahsi çok zor bir maç gol seçeneklerine yönelme taraftarıyım. İki başarısız takımın mücadelesinde 3'ten fazla gol olmaz diye düşünüyorum. Bu maçtan uzak durmanızı tavsiye ederek 2-3 gol bahsini tercih ediyorum.
(Tahmin: 2-3 Gol)

Milan - Bologna: Bu karşılaşmada Milan'a güvenebiliriz ama Milan durumunda bahsetmekte fayda var. Çalkantılı bir dönemden geçen Milan'da her an bir Teknik Direktör değişikliği olabilir. Son kredisini kullanıyor Allegri. Ama bu maçta Milan'ı tercih etmemdeki sebep Bologna'nın kötü deplasman karnesi. Bu deplasmandan puan alacak durumda değiller.
(Tahmin: 1)

Pescara - Torino: Pescara ligin ikinci yarısına 1 galibiyet 1 mağlubiyet alarak başladı. Düşme potasına yakın olmalarından dolayı bu maç onlar için önem taşıyor. Torino ise deplasmanda 7 beraberliğiyle dikkat çekiyor. Bu maçta düşük skor olması muhtemel. Sürprizciler 1 seçeneğini düşünebilirler.
(Tahmin: Alt)

Siena - Sampdoria: Düşme potasının dibindeki Siena ile o potaya girmeye çok yakın Sampdoria karşı karşıya. İki takımada acil galibiyet gerekiyor. Kazanmak için oynayacaklarını tahmin ediyorum. Karşılıklı gol olma ihtimali yüksek.
(Tahmin: KG Var.)

Roma - İnter: İtalya'nın iki güçlü ekibi karşı karşıya geliyor. Deplasmanda oynanayn Inter dengesiz sonuçlarıyla dikkat çekiyor. Roma ise üst sıralardan kopmamak için acil 3 puana ihtiyacı var. Inter'de Cassano ve Milito bu maçta yoklar. Ben bu maçta biraz riske girip 1 diyorum ama garanti olsun diyenler için ev sahibi kaybetmez mantıklı olacaktır.
(Tahmin: 1)
 
             İTALYA LİGİ KUPONUM
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder