22 Ocak 2013 Salı

Tüm Takipçilerimize Teşekkürler..

   TransferMerkez.com'un yayın hayatına başlayalı daha 3 ay bile olmadan bu kadar ziyaretçiye ve Twitter'da 4,400 takipçiye ulaşması, daha da önemlisi yaptığımız işlerin birçok kesim tarafından takdir edilmesi bizi fazlasıyla mutlu etti. Bu işi -ticari kaygılar olmadan- sadece zevk için yapan insanlar olarak, kısa sürede bu noktalara gelmiş olmak ve aldığımız geri dönüşler bizim için çok değerli. Yanımızda olan, bize destek veren ve sitemizi takip eden tüm ziyaretçilerimize teşekkür ederiz..

   Hit almak uğruna spor gazeteleri ve malum siteler gibi Galatasaray şunu aldı, Fenerbahça bombayı patlattı, imzayı attı atacak atıyor gibi sansasyon peşinde koşmak yerine sadece işimizi yaparak takip ediliyor olmamız işin en güzel yanı. Sadece 3 büyük takımın transfer haberlerini vermek yerine Anadolu takımları, alt ligler, altyapılar ve amatör futbola kadar oyunun her kademesinden haberler vermeye tercih ediyoruz. Kimsenin uğraşmadığı sakat-cezalı listeleri, haftalık spor ekranı, araştırma yazıları, maç analizleri hazırlıyoruz. Reklam almak ya da popüler olmak gibi bir derdimiz yok, biz sevdiğimiz işi yapıyoruz. Yaptığımız işlerin takip edildiğini, değer gördüğünü bilmek bizim için yeterli..

   Sosyal medya, takipçilerimizle direkt iletişim halinde olma ve görüş alışverişi yapabilme şansı verdiğinden bizim için çok önemli. Twitter'da kısa sürede bu kadar takipçiye ulaşmamız, değerli insanlarla tanışmamız ve onlardan aldığımız geri dönüşler bizi mutlu ediyor. Daha iyi bir site için görüş, öneri, istek ve eleştirilerinizi buradan ya da Twitter üzerinden bize iletebilirsiniz. Saygılar, sevgiler..
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder