8 Şubat 2013 Cuma

24.Hafta Serie A Tahminleri

Juventus - Fiorentina: Ev sahibi üst üste puan kayıplarının ardından geçen hafta Chievo'yu yenerek rahat bir nefes aldı. Ama hala Napoli'nin nefesini ensesinde hissediyor. Rakipleri bu hafta ligin iyi takımlarından Fiorentina. Maç zorlu geçecektir ama Juventus sahasında bir sürprize izin vermez.
(Tahmin: 1)

Lazio - Napoli: Lideri takibini sürdüren Napoli çok formda. İyi futbollarının yanı sıra Cavani'nin formu Napoli'yi her maçın favorisi yapıyor. Ama kaşısında son haftalarda kaybettiği puanlarla içeride bu maçı kazanmak için oynayacaktır. Zira kayıp yaşamaları şampiyonluk şanslarını rafa kaldırmaları anlamına geliyor. Bu maçta doğru seçim karşılıklı gol olacaktır.
(Tahmin: KG Var)

Parma - Genoa: Ev sahibi 4 maçtır galibiyet göremedi. Evinde çok başarılı bir grafik çizen Parma için artık kazanma vakti. Genoa son 2 haftadır güçlü takımlardan puan alsada hala düşme potasından kurtulmuş değil. Kadro kalitesi ve ev sahibi olma avantajı Parma'yı öne çıkartıyor.
(Tahmin: 1)

Atalanta - Catania: Ev sahibi içeride etkili bir takım olsa da son haftalarda bir düşüş içindeydiler ve uzun zaman sonra geçen hafta bir galibiyet aldılar. Catania ise bu sezon dışarıda biraz aksasa da genele bakıldığında iyi bir sezon geçiriyor. Ben bu hafta puan alabilecekleri kanaatindeyim. Gol bahsi düşünenler için 2-3 gol ideal olacaktır.
(Tahmin: 02 Çifte Şans)

Bologna - Siena: Bologna dengesiz sonuçlar almaya devam ediyor en son Pescara deplasmanında galip geldiler. Siena ise geçen hafta Inter'i devirmesine rağmen deplasmanlarda aldığı seri mağlubiyetler bu maçta kim kazanırdan uzaklaştırdı beni. Ev sahibi favori olsada sonuçta Siena'nında kaybedecek birşeyi yok bu maça üst oynamak daha mantıklı geliyor bana.
(Tahmin: Üst)

Cagliari - Milan: Ev sahibi alt sıralardan kurtulmaya çalışıyor. Milan ise yukarılara tırmanma gayretinde. Milan 3 haftadır kazanıyor ama oynadıkları oyun iç açıcı değil. Bu hafta takılmaları muhtemel. Cagliari'nin çoğu maçı gollü geçiyor. Üst veya KG var seçimi mantıklı.
(Tahmin: KG Var)

Palermo - Pescara: Düşme potasında ki iki takım karşı karşıya geliyor. Bu maçta Palermo'ya açılan oran bana çok düşük geldi. Açıkcası 1.35 verilecek kadar kolay bir maç olmayacaktır Palermo için. İki tarafta acil 3 puan istiyor beraberlik düşüncesinde olma durumları yok. Bu maça rahatlıkla üst oynanabilir diye düşünüyorum.
(Tahmin: Üst)

Sampdoria - Roma: İki takımda geçtiğimiz haftayı puan kaybıyla kapattı. Özellikle Roma hiç ummadığı bir yenilgi aldı. Roma bu maçta mutlak 3 puan arayacaktır. Fakat Sampdoria deplasmanı her takım için zor olduğundan bu karşılaşmada zor geçeceğe benziyor. İlk yarıda eşitlik zor bozulur.
(Tahmin: İY0)

Udinese - Torino: Ev sahibi 9 maçta sadece 2 yenilgi aldı onlarda Juventus ve Milan'a. Torino ise tam 7 maçtır mağlubiyet yüzü görmedi. Gerçekten tahmini zor bir karşılaşma. Bana tam beraberlik maçı gibi geliyor. Sürpriz kuponlarda değerlendirilebilir. Gol bahislerinde yönelenler içinse 2-3 gol öneririm.
(Tahmin: 0)

Inter - Chievo: Inter geçen hafta enteresan bir şekilde lig sonuncusuna yenildi. Form grafikleri inişli çıkışlı. Chievo'da geçtiğimiz haftayı mağlup kapatanlardan. Chievo'nun deplasman karnesi, Inter'in taraftarı önünde oynaması ve kadro kalitesi birde 3 maçtır kazanamıyor olması bana tercihi Inter'den yana yaptırıyor.
(Tahmin: 1)

SERIE A KUPONUM
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder