23 Şubat 2013 Cumartesi

Gelişen Türk Futbolu!

     Yıllardır, Türk futbolu gelişiyor mu, gelişmiyor mu tartışmasını yaşıyoruz biz. Biz yaşamaya devam edelim bu tartışmaları, biz tartıştıkça herhangi bir gelişme olmamaya devam ediyor zaten. Evet Drogba ve Sneijder geldi. Türk futbolu tavan yaptı. Şampiyonlar Ligi kupasını alacağız artık. Drogba bu Drogba, ismi yeter. Pastanın çileği Sneijder, 2010'da Avrupa'nın en iyi orta sahası oyuncusu seçildi.Ve ikisi de şimdi Galatasaray'da! Diğer yanda Fenerbahçe sezon başında Meireles ve Krasic'i getirdi, ikisi de süper adam. Meireles Chelsea'de sürekli 11 oyuncusuydu, Fenerbahçe'ye gelmesi sürpriz oldu. Krasic de Juventus'tan geldi. UEFA'yı da alacağız inşallah. Gördünüz mü ülkemize ne adamlar gelmiş? Peki madalyonun diğer yüzü? Size 1-2 görüntü daha göstermek istiyorum.

Burası Malatya'nın en büyük ilçesi Doğanşehir. İlçe stadyumundan bir görüntümüz bu.

Bu da Ankaragücü altyapısının durumu..

     Bir dönemin efsanesi Sakaryaspor'un da otobüs masraflarını, ilaçlarını ve genel ihtiyaçlarını taraftarları karşılıyor. Evet sizin yorumlarınıza ihtiyacım var ama biliyorum siz de benim gibi düşünüyorsunuz. Futbolumuz sürekli gelişiyor değil mi?

Yazar: Hüseyin KARABACAK
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

1 yorum:

  1. kimse çıkıp biz futbolda şöyleyiz böyleyiz demesin transfer yapmakla büyük olunmuyo. iş parayla olsaydı arap takımları dünya devi olurdu. önce istikrar, altyapı ve tesisleşme şart. bunlar olmadan futbol ülkesi olamazsın.

    yazıdaki fotoğraflar da ibretlik, tebrikler.

    YanıtlaSil