1 Şubat 2013 Cuma

Haftanın Serie A Tahminleri

Roma - Cagliari: İki takımda geçtiğimiz haftayı beraberlikle tamamladı. Roma'nın hücum hattında sıkıntı yok ama defans için aynı şeyleri demek zor. Bu hafta sahalarında oynayacak olmaları onları bir adım öne çıkartıyor. 1.35 oran denemeye değer diye düşünüyorum.
(Tahmin: 1)

Torino - Sampdoria: İki denk takımın mücadelesinde Torino ev sahibi olma avantajını kullanmak, Sampdoria ise yenilmemek amacında olacak. Birbirlerine üstünlük kurmaları pek kolay olmaz, özellikle Sampdoria bir puan için oynarsa. Sistem kuponlarında beraberlik oyanabilir. Benim tahminim 2-3 gol ideal gibi.
(Tahmin: 2-3 Gol)

Napoli - Catania: Ev sahibi vitesi 5'e taktı gidiyor. Son dönemde çok formdalar ve lider Juventus ile aralarında ki farkı 3'e indirdiler. Catania'da 3 maçtır kazanarak form yakalamış durumda ama deplasmanda geenellikle sorun yaşadıkları bir gerçek. Bu maçta sürpriz olacağını düşünmüyorum.
(Tahmin: 1)

Chievo - Juventus: Haftalardır aldığı yaralara bir çare bulamayan Juventus böyle giderse liderlik koltuğunu kaybetme tehlikesi yaşıyor. Bu maçı mutlaka kazanmak zorundalar. Chievo'nun da iç sahada sadece 2 kez yenildiğini unutmamak lazım. Bu maç zor geçecek ama Juventus bir şekilde maçı kazanır gibi geliyor bana.
(Tahmin: 2)

Fiorentina - Parma: Deplasman karnesi zayıf bir takımla sahasında başarılı iki takım karşı karşıya geliyor.  Fiorentina geçen hafta ummadığı bir mağlubiyet alırken Aqualini'yi de kaybetti. Parma'da evinde Napoli'ye yenildi bu maçta en azından bir puan almak isteyecekler ve bunun için gol atmaları şart. Üst seçeneği mantıklı gibi.
(Tahmin: Üst)

Genoa - Lazio: Ev sahibi geçen hafta Juventus deplasmanından 1 puan alarak büyük iş başardı. Ancak oynadıkları oyun hala ikna edici değil. Lazio ise evinde umulmadık bir yenilgi aldı ve Juventus'u takipte yara aldı. Bu maçı kazanmak isteyeceklerdir ve bunu yapacak güçleride var. Daha garanti olsun diyenler Lazio kaybetmez diyebilirler.
(Tahmin: 02 Çifte Şans)

Palermo - Atalanta: Ev sahibi için işler hiç iyi gitmiyor. Düşme potasından kurtulmak için acil galibiyetlere ihtiyaçları var. Atalanta ise geçen hafta Milan mağlubiyeti ile düşme potasına yaklaştı bu maçta en azından yenilmeden ayrılmak isteyecekler. İki takımda gol atmakta zorlanıyor. Bu maç kısır geçecek gibi gözüküyor.
(Tahmin: Alt)

Pescara - Bologna: Pescara 3 haftadır gol bile atamadan mağlup oluyor. Bologna ise dengesiz sonuçlar almasına rağmen rakibinden daha iyi durumda olduğu kesin. Pescara bu maçı evinde oynayacak olması ve acil 3 puana ihtiyaçları var. Bologna'da teslim olmaz diye düşünüyorum. İki tarafta gol atar.
(Tahmin: KG var)

Siena - Inter: Kağıt üzerinde Inter'in mutlak favori olduğu bir karşılaşma ama ben o kadar kolay görmüyorum. Siena ligin dibinde ve kaybedecekleri hiçbirşey yok. Tereddüt etmeden saldıracaklardır. Inter'de gol yemesi muhtemel bir takım. Siena sürpriz yapar mı bilmem ama karşılıklı gol olması mümkün.
(Tahmin: KG var)

Milan - Udinese: Ev sahibi Milan son dönemde form tutmaya başladı. İlk beş içine nihayet girdiler. Geçen hafta deplasmanda Atalanta'yı yendiler bu hafta sahalarında sürpriz yaşamak istemeyeceklerdir. Udinese ise son 5 maçında sadece Juventus'a kaybetti ama bu hafta Milan'a sorun çıkartabileceklerini düşünmüyorum.
(Tahmin: 1)

Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder