2 Şubat 2013 Cumartesi

Maç Analizi: Beşiktaş-Karabükspor

     Beşiktaş Almedia'nın sakatlanmasına rağmen maça hızlı başladı ve ardından Sinan'ın tecrübesizliğiyle 2 gol poziyonundan yararlanamadı. Olcay Şahan'ın her zaman ki klasik vuruşuyla maç 2-0 oldu ve hemen sonrasında Karabükspor 10 kişi kaldı. Tam Beşiktaş 3 puanı kaptı derken, Mesut hoca maç boyunca etkisiz kalan Hamroun'u kırmızı kart gören Erdem'in yeri olan sağ beke çekmesi ve Birol - Lua Lua ikilisinin müthiş oyunuyla Karabükspor golün sinyallerini vermeye başlamıştı. Sol tarafa atılan bir topta kaleci ile karşı karşıya kalan Ahmet İlhan durumu 2-1'e getirdi ardından da Lua Lua durumu 2-2 yaptı ve gidişatı tamamen değiştirdi.


     Beşiktaş'ın en önemli eksiklerinden birisi stoper mevkinde bana göre. Sivok hariç stoperde hiç bir isim güven vermiyor, bu maçta eksikliği fazlasıyla hissedildi. Özellikle Ersan ve Escude çok ağır kalıyor -ki bu maçta LuaLua hem fiziğiyle hemde hızıyla Ersan'ı çok rahat geçti. 2. maçı olmasına rağmen Gökhan Süzen fena oynamadı, en azından Uğur Boral'dan iyi olduğunu söylebiliriz. Dentinho ise hiç hazır görünmüyor, bu haliyle katkı vermesi zor.

     Karabükspor'da milli takımdan gelip 2 gün sonra maça çıkan LuaLua resital sunarken, Ahmet İlhan milli takımda oynabilecek bir oyuncu olduğunu herkese gösterdi. Luton Shelton'ın da takıma katılmasıyla Karabükspor daha iyi yerlere gelecektir.

Yazar: Emre ASAL
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder