23 Şubat 2013 Cumartesi

Müthiş Maçlar!

Bugün Süper Lig ve PTT 1. Lig'de çok çekişmeli maçlar bizi bekliyor.

SPOR-TOTO SÜPER LİG

13.30 İstanbul BŞB - Eskişehirspor: Alt sıralardan kurtulmak  isteyen İ.B.B. ile geçen hafta ağır yara alan ve üst sıralara tırmanmak isteyen Eskişehirspor arasındaki önemli maç. İstanbul ekibinde Turgay Bahadır ve Robert Vittek'in sakatlığı sürüyor. Metin Depe ise cezalı. Eskişehirspor'da ise Ufuk Budak, Servet Çetin sakat, Mehmet Güven'in durumu maç saatinde belli olacak. Eskişehirspor'da cezalı oyuncu yok.

16.00 Elazığspor - Antalyaspor: Küme düşmemek için çırpınan takımlardan Elazığspor ilk devreye göre düşüşte olan Antalyaspor'u evinde ağırlıyor. Elazığspor'da Mustafa Sarp'ın cezası dışında eksik bulunmuyor. Antalyaspor'da sakat ve ya da cezalı oyuncu yok.

19.00 Mersin İdman Yurdu - Trabzonspor: Ligde kalmak için acil puan arayışında olan Mersin ekibi, 2. devrenin en az puan toplayan takımı Trabzonspor'u ağırlıyor. İki takımında 3 puana ihtiyacı çok fazla. Mersin ekibinde Gosso, Ömer Aysan ve Yattara'nın sakatlıkları sürerken Stepanov cezalı. Sakatlığı geçen Mert Nobre ve Bursaspor'dan kiralanan Ozan İpek maç kadrosunda yer alıyor. Trabzonspor'da ise Zeki Yavru sakat, Halil Altıntop ve Volkan Şen'in oynama durumu maç saatinde belli olacak. Trabzonspor'da tek cezalı isim Giray Kaçar.

19.00 Sivasspor - Beşiktaş: Orta sıralardaki Sivasspor evinde, şampiyonluk için oynayan Beşiktaş'ı ağırlıyor. Bu zorlu mücadelede Sivasspor'da Milan Cerny, Sercan Yıldırım, Ümit Kurt, Nihat Şahin sakat iken Murat Akça cezalı. Beşiktaş'ta ise sakatlar kervanı var. İsmail Köybaşı, Mustafa Pektemek, Uğur Boral, Hugo Almeida, Dentinho, Oğuzhan Özyakup, Cenk Gönen, Necip Uysal  gibi oyunculardan yoksun çıkıyor Beşiktaş.

Bakalım Süper Ligde maçlar nasıl sonuçlanacak?

PTT 1. LİG
14.00 Manisaspor - 1461 Trabzon: Süper Lig'e çıkma mücadelesi veren 2 ekibin karşılaşmasında büyük bir mücadele bekliyorum. 1461 Trabzonspor'da Aytaç Ak ve Mert Sağlam sakat. Manisaspor tam kadro.

19.00 Çaykur Rizespor - Boluspor: Mustafa Denizli ve Oğuz Çetin'in savaşında kazanan kim olacak. Geçen hafta süpriz bir mağlubiyet alan Rize ekibi, bir türlü istikrar yakalayamayan Bolu ekibine karşı. Zevkli bir maç olmasını bekliyorum.

Yazar: Hüseyin KARABACAK
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder