18 Şubat 2013 Pazartesi

TKB2L: Anadolu Üniversitesi deplasmanda galip..

     TKB2L 18. Hafta karşılaşmasında Nevsehir Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi'ni ağırladı. Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda oynanan karşılaşmaya Nevşehir Üniversitesi'nde öğrenim gören Amatör futbolcu Battal Uğurlu'nun ölümü üzerine saygı duruşu ile başlandı. Nevşehir Üniversitesi Gençlikspor'da futbol oynayan Battal Uğurlu yakalandığı kan kanseri hastalığından kurtulamayarak vefat etmişti.

     Karşılaşmaya Nevşehir Üniversitesi; Hatice, Ebru, Tuğba, Cansu ve Dilara ilk beşiyle başlarken Anadolu Üniversitesi Pınar, Gizem, Semra, Canan, Ceyda ilk beşiyle başladı. Maça etkili başlayan ev sahibi ekip Dilara Üşümüş'ün 5 sayısı ile karşılaşmanın ilk 5 dakikasını 7-6 önde geçti. Ceyda İşbırakmaz'ın etkili oyunu ile deplasman ekibi ilk periyodu 13-16 önde tamamladı.

     2. periyoda 8-0'lık seri ile başlayan Anadolu Üniversitesi Gizem'in üst üste bulduğu sayılarla farkı açtı ve devreye 21-34 üstün girdi. 3. periyotta oyunun kontrolünü tamamen eline geçiren Eskişehir temsilcisi rakibine sadece 3 sayı atma şansı vererek 3. periyodu 24-51 Anadolu Üniversitesi üstünlüğü ile bitirdi. Son periyotta iki takımda genç oyunculara şans verdi ve periyot karşılıklı sayılar ile 44-67 tamamlandı. Ev sahibi ekipte Leyla Beğer, Hatice Tuğçe Tarı ve Tuğba Kaya 10'ar sayı ile oynadı. Anadolu Üniversitesi'nde ise Canan Karsavan 12 sayı, Ceyda İşbırakmaz 15 sayı 24 ribaundla oynadı.

Maç Yazısı: Harun YAPAR
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder