11 Şubat 2013 Pazartesi

TKB2L: Bigaspor, Niğde'yi deplasmanda devirdi..

     Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi 17. hafta karşılaşmasında Niğde Türk Telekomspor evinde Bigaspor'u ağırladı. Ligde henüz galibiyeti bulunmayan Niğde Türk Telekomspor yeni transferi Gülcan Çabuk ile maça hızlı başladı. Fakat deplasman ekibi Bigaspor Derya ve Tuğba ile çabuk toparlandı ve maçın ilk 5 dakikasını 4-7, ilk periyodu da 11-18 önde kapattı.

     2. periyot karşılıklı sayılar ile başladı. Nevriye Özbinar'ın üçlüğü ile Niğde TT farkı 16. dakikada 2 sayıya indirdi fakat; periyot sonunu iyi oynayan Bigaspor devreyi 27-34 önde kapattı. 2. yarıya uzunlarının faul sorunu ile başlayan Niğde TT bu periyotta alan savunmasında sorunlar yasayınca deplasman ekibi farkı çift haneli sayılara çıkardı ve final periyoduna 46-57 ile Çanakkale ekibi önde girdi.

     Son periyotta da kontrolu elinden bırakmayan konuk ekip karşılaşmadan 61-71 galip ayrılmasını bildi. Bu sonuçla Niğde TT henüz galibiyetle tanışamazken Bigaspor 5. galibiyetini alarak rahat bır nefes aldı. Karşılaşmada Niğde TT'de Gülcan 18 sayı ile maçın en skorer ismi olurken Nevriye 15, Saliha 13 sayıyla oynadı. Bigaspor'da ise Tuğba 17, Müge 16 sayı atmayı başardı.

Maç Yazısı: HARUN YAPAR
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

1 yorum: