19 Şubat 2013 Salı

Transfer Raporu




Denizlispor: Teknik Direktörlük görevine Özcan Bizati getirildi. Bizati, en son Trabzonspor'da Şenol Güneş'in yardımcılığını yapmıştı.
Orduspor: Hector Cuper'le karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Orduspor, Cuper'in yerine teknik direktörlüğe Cevat Güler'in getirildiğini resmi siteden açıkladı.
Kartalspor: Osman Özdemir’in istifasıyla boşalan teknik direktörlük görevi için eski hocası Mehmet Altıparmak'la 1,5 yıllığına anlaştı.
İstanbulspor: Teknik Direktör Tunahan Akdoğan ile yollarını ayırdı.
Bursaspor: U16 takımının genç stoperi Ertuğrul Ersoy'la bugün 2,5 yıllık sözleşme imzalayarak profesyonel yapacak.
Sivas 4 Eylül Belediyespor: Teknik Direktör Alaettin Çiçek'i takımın başına getirdi.
Mersin İdman Yurdu: Teknik Direktör Hakan Kutlu ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
Şanlıurfaspor: Bahri Kaya'nın yerine teknik direktörlüğe Raşit Çetiner'i getirdi.
Mersin İdman Yurdu: Giray Bulak ile yollarını ayırdı. Daum ismi gündemde.
Bandırmaspor: İstafa eden Mustafa Alper Avcı'nın yerine Oktay Çevik'i teknik direktörlük görevine getirdi. Çevik'in yardımcılıklarını Ali Çoban ve Sinan Yücer, kaleci antrenörlüğünü ise Yaşar Duran yapacak.
Şanlıurfaspor: Teknik Direktör Bahri Kaya ile yollarını ayırdı.
Torku Selçuk Üniversitesi: Coach Aclan Kavasoğlu ile yollarını ayırdı.
Fenerbahçe Ülker: Görevinden istafa eden İtalyan coach Simone Pianigiani'nin yerine yardımcı coach Ertuğrul Erdoğan getirildi.
Trabzonspor Basketbol: Beşiktaş ve Türk Telekom formaları giydiği dönemde taraftarın sevgilisi olan Amerikalı guard Khalid El Amin'le sözleşme imzaladı.
Konyaspor: A2 takımında forma giyen golcü oyuncular Serkan Abaz (1993) ve İbrahim Alan (1994) ile profesyonel sözleşme imzaladı.
Bursaspor: Serdar Aziz ile sözleşmesini 2017 yılına kadar uzattı. Serdar Aziz ilk yıl 1.2, 2. yıl 1.5, 3 ve 4. yıllarda 1 milyon 750 bin TL alacak.
Panathinaikos: İtalya'nın Olimpia Milano takımında forma giyen eski oyuncusu Antonis Fotsis'i transfer etti. Fotsis yıllık 2,2 milyon € kazanacak.
Al Nasr: Euro 2004'de gol kralı olan Yunan golcü Angelos Charisteas, Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al Nasr takımına transfer oldu.
Blackburn Rovers: Tottenham Hotspur'dan eski oyuncusu David Bentley'i kiraladı.
Bayburtspor: Akçaköyspor'dan sağ bek Emre Hızarcı'yı transfer etti. 1985 doğumlu oyuncu Trabzonspor, Akçaabat Sebat, Adanaspor gibi birçok takımın formasını giymişti.
Galatasaray: Milan Baros'un sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı.
Bayrampaşa Tunaspor: Süper Amatör Lig takımlarından Galataspor'un 1988 doğumlu orta saha oyuncusu Yaşar Akyol'u transfer etti.
Royal Halı Gaziantep BŞB: Slovenya'nın Union Olimpija takımında forma giyen Dylan Page ile sezon sonuna kadar anlaştı. 1982 doğumlu Amerikalı forvet 2.04cm boyunda.
Vestel: TB2L takımlarından Vestel, Liberya asıllı Amerikalı guard Pele Paelay'ı transfer etti. En son İsrail'in Elitzur Yavne takımında oynayan 1984 doğumlu guard 1.93cm boyunda.
Orduspor: Karşıyaka'da kiralık olarak oynayan Ganalı golcü Banahene, alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle FIFA'ya başvurarak Orduspor'la sözleşmesini feshetti.
Mersin BŞB: Porto Riko'nun San German takımından eski oyuncusu Alex Scales'i transfer etti. 1978 doğumlu tecrübeli guard son 2 sezon Mersin'de oynamıştı.
Gremio: Arsenal'den eski Fenerbahçeli Andre dos Santos'u kiraladı.
Gaziantespor: Hikmet Karaman'ın yerine Bülent Uygun'la anlaştı. Başkan İbrahim Kızılı Bülent Uygun'la sezon sonuna kadar anlaştıklarını açıkladı.
Hacettepe Üniversitesi: Valencia'dan Amerikalı guard Clay Tucker'ı transfer etti. 1980 doğumlu oyuncu 1.95cm boyunda ve her iki guard pozisyonunda da oynayabiliyor.
Yeniköyspor: Ayazağaspor'un golcü oyuncusu Ferdi Aslanboğa'yı transfer etti..
Bursaspor: Teknik Direktörlüğe Hikmet Karaman'ı getiren Bursaspor, Genel Menajer olarak daha önce Kasımpaşaspor'da görev yapan Süha Sidal ile anlaştı.
Dikilitaş: Bölgesel Amatör Lig 10. Grup ekiplerinden Dikilitaş, Süper Amatör Lig 2. Grup takımı Kağıthanespor'un forvet oyuncusu Mehmet Büyüktopuzlar'ı transfer etti.
Çatalcaspor: 1984 doğumlu stoper Oktay Kahramanoğlu ile yollarını ayırdı.
Perth Glory: Avustralya'nın Perh Glory kulübü, Şili'nin Club Deportes La Serena takımından Arjantinli orta saha oyuncusu Matias Cordoba'yı kiraladı.
Zonguldakspor: BAL takımlarından Nevşehir Gençlikspor'dan forvet oyuncusu Zeyni Özdemir'i renklerine kattı.
Hapoel Tel Aviv: Nürnberg'den Almog Cohen'i sezon sonuna kadar kiraladı.
Halide Edip Adıvarspor: Sultangazispor'dan stoper Engin Yıldız'ı transfer etti.
Yenibosna:< Gönen Belediyespor'dan eski golcüsü Sinan Yüksel'i transfer etti.

KAYNAKLAR: Alt Ligler, Devrim Çetin, Uzun Paslar, Oğuzhan Sofracı, Ertan Süzgün, Eurobasket, Sportando, NTV Spor, Maçkolik, SporX, Tribün Dergi, Radyo Spor, Ömer Gülhan, Göksel Uzunoğlu, Trend Basket, Basket Faul, Yerel Futbol
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder