1 Mart 2013 Cuma

27. Hafta Serie A Tahminleri


Napoli - Juventus: Belkide haftanın değil sezonun en önemili maçlarından biri. Arada 6 puanlık fark var ve bu da Napoli'ye kazanmaktan başka çare bırakmıyor. Açıkcası ev sahibinin kazanma ihtimalini yüksek görüyorum ama daha mantıklı bir tercih karşılıklı gol öneriyorum.
(Tahmin: KG Var)

Milan - Lazio: Haftanın bir diğer önemli maçında iki dev karşı karşıya geliyor. Kötü başladığı sezonda geçte olsa form tutan Milan şuanda iyi durumda. Lazio her ne kadar kolay teslim olmayacak olsa da Milan'ın kazanacağını düşünüyorum.
(Tahmin: 1)

Torino - Palermo: Ev sahibi geçtiğimiz haftalara nazaran daha rahat durumda. Geçen hafta talihsiz bir mağlubiyet aldılar. Ayrıca 2 oyuncusu Ogbonna ve Diop kırmızı kart görerek cezalı duruma düştü. Palermo ise ne yaparsa yapsın bir türlü maç kazanamıyor. Ev sahibi galibiyeti iddialı bir seçim olacaktır. Ben durgun bir maç bekliyorum.
(Tahmin: Alt)

Bologna - Cagliari: Geçen hafta Fiorentina'yı yenerek önemli bir galibiyet alan ev sahibinin maçları aynı zamanda gollü geçiyor. Cagliari de ligin gol atmakta zorlanmayan takımlarından ayrıca son haftalarda iyi bir form grafikleri var. Üst veya karşılıklı gol mantıklı seçimler.
(Tahmin: KG Var)

Catania - Inter: Evinde oynadığı her maçta Catania'nın üstünlüğünden bahsediyorum. Söylediklerim bu maç içinde geçerli. Rakibin Inter oluşu bu maçtaki fikrimi değiştirmeyecek. Catania'nın maçı alma ihtimali var garanti olsun isteyenler ev sahibi kaybetmez seçeneği makul gibi.
(Tahmin: 10 Çifte Şans)

Fiorentina - Chievo: Ev sahibi özellikle son dönemde deplasmanlarda kayıp, onları ayakta tutan iç saha başarıları. Konuk takım ise haftalardır galibiyet göremiyor. Fiorentina iç sahada hata yapmaz diye düşünüyorum.
(Tahmin: 1)

Pescara - Udinese: Ev sahibi düşme potasına ciddi biçimde girmiş durumda. Acil olarak 3 puana ihtiyaçları var. Rakip Udinese ise orta sıraların takımı olacak gibi görünüyor.Deplasmanlarda pek başarılı sonuçlar alamamalarına rağmen Pescara'nın da bu maçı alacak gücü olduğunu sanmıyorum. Sürprizciler beraberlik seçeneğini düşünebilir. Ben seçimimi ilk yarı 0'dan yana kullanıyorum.
(Tahmin: İY0)

Sampdoria - Parma: Konuk ekip bir süredir çok formsuz zaten haftalardır galibiyet alamıyorlar. Ev sahibinin etkili gol silahları var. Taraftarı önünde oynayacak olmanın avantajını kullanacaklardır diye düşünüyorum. Biraz iddialı bir seçim ama ev sahibi kazanır diyorum.
(Tahmin: 1)

Siena - Atalanta: Son haftalarda ev sahibi o kadar dengesiz sonuçlar alıyor ki bir haftası bir haftasına uymuyor. Bu maç Siena için olduğu kadar Atalanta içinde çok önemli. Kaybetmesi durumunda tehlike bölgesine çok yaklaşacak. Bu karşılaşmada iki takımda önce kaybetmemek isteyecektir. Kontrollü oyun az gollü bir karşılaşma çıkartacaktır.
(Tahmin: Alt)

Roma - Genoa: İki takım arasında belli bir güç farkı var. Ama Genoa'nın düşme tehlikesini yakından hissediyor olması bu maçın zorluk derecesini arttırıyor. İki takımda geçtiğimiz haftayı galibiyetle geçirdi. Roma gol yemeden pek maç bitiremiyor. Gol atacağı da aşikâr.
(Tahmin: KG Var)

              SERIE A KUPONUM
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder