6 Mart 2013 Çarşamba

Cüneyt Çakır'ın Nani kararı doğru mu?

     Dün Manchester United-Real Madrid maçı vardı. Müthiş maç Manu lehine 1-0 devam ederken 57. dakikada Cüneyt Çakır'ın Nani'ye gösterdiği kırmızı kart maçın kırılma anı oldu. Şimdi fotolarla pozisyonu inceleyelim.

Nani'nin Arbeloa'ya teması var.

Cüneyt Çakır kırmızı kartını gösteriyor.

Ve Arbeloa'da görülen krampon çivi izi.

     Cüneyt Çakır'ın Türkiye liglerinde bazı maçları çok kötü yönettiğine hak veriyorum. Hatta haftasonu yönettiği Akhisar maçında bile bariz hataları vardı ama bence Cüneyt hoca burada doğru karar verdi. Başka hataları yok değil maç içinde ve maç sonunda. Kırmızı kart sonrasında kontrolü kaybedip hatalı kararlar verdi. Ferdinand'a kart göstermesi gerekirdi mesela. Türkiye'de gösteriyorsan orada da göstereceksin. Bunlar tamam ama bu pozisyonda bence Cüneyt Çakır haklı.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

8 yorum:

  1. kırmızı kart doğru bence. yani en azından yanlış karar denebilecek birşey değil, hakemin yorumuna kalmış sonuçta. ama 10 tane hakem olsa 7-8i kırmızı verirdi.

    YanıtlaSil
  2. kırmızı kararı doğru ama bence cüneyt çakır kötü bi hakem. karttan sonra saçmaladı zaten. geçen hafta akhisar ondan önce de ptt 1.lig maçında katliam yaptı. çok başarılı bi hakem gibi gösterilmeye çalışıyor ama gerçekten kötü hakem.

    YanıtlaSil
  3. 50/50 ama Cakir'a destek olmali kostek olmamaliyiz.

    YanıtlaSil
  4. sonuna kadar haklı o şekilde bir giriş yok.Adam öldürmeye teşebbüs resmen.

    YanıtlaSil
  5. Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar... Kart kesinlikle doğru dikkat ederseniz Nani teması yaptıktan sonra ayağına hakim olacağı yerde daha ittirmeye çalışıyor. Cüneyt Çakır'a gelince, kötü hakem falan değil sadece Türkiye'de işler malesef başka türlü işliyor bazen çalmaman gereken düdükler çalıyorsun. Hakemlerde değil daha derinlerde bu sorunun kaynağı bu yüzden Fazlı arkadaşa katılıyorum ne olursa olsun Türk hakemidir destek olalım. Saygılar...

    YanıtlaSil
  6. Bizim hakemlerimizin gördüğü psikolojik baskıyı hiçbir hakem görmüyor

    YanıtlaSil
  7. Bizim hakemlerimize bence psikolojik baskıdan cok maddiyata dayalı baskı yapılıyor.. İspanya İtalya Premier Ligindede hatalar oluyor fakat bizim hakemlerimizin yaptığı hatalar kadar olmuyor.. Bence güven vermiyor...

    YanıtlaSil
  8. herkes kırmızı doğru diyor ama kasti yapılan bir faul yok.. sarı kart bile ağır gelirdi pozisyona ama kırmızı ortalığı karıştırdı bide verilmeyen bir penaltı var r.madrid lehine..

    YanıtlaSil