8 Mart 2013 Cuma

Serie A Tahminleri (28. Hafta)

Genoa - Milan: Ev sahibi içeride etkili olabiliyor ama dengesiz sonuçlar aldığıda bir gerçek. Fakat çoğu maçta gol atmayı başarıyorlar. Milan'da form grafiğini yükseltti bir şekilde gol bulacaklardır. İki tarafında gol bulması kolay bir maç gibi.
(Tahmin: KG Var)

Udinese - Roma: Konuk ekip geçtiğimiz hafta sahasında Genoa'yı yendi. Udinese ise deplasmanda Pescara'yı mağlup etti. Roma son 3 maçtır çok formda ama bana bu deplasmanda güven vermiyor. Ben kendi sahasında Udinese'nin yenilmeyeceğini düşünüyorum.
(Tahmin: 10 Çifte Şans)

Atalanta - Pescara: Serie A'dan bana göre haftanın en banko maçlarından biri. Pescara ligin zayıf takımı ve artık son kozlarını oynuyor. Atalanta ise tam dişine göre olan rakibini yenerek düşme potasından uzaklaşma fırsatına sahip. Sahasında Atalanta oynanır.
(Tahmin: 1)

Cagliari - Sampdoria: İki takım arasında çok fazla güç farkı yok. Lig konumları da bunun göstergesi. Cagliari'nin gol yollarında sıkıntısı yok ama Sampdoria deplasmanlarda kontrollü oynuyor. Bu maç için en mantıklı seçim ilk yarı 0 veya 2-3 gol seçeneği olacaktır.
(Tahmin: 2-3 Gol)

Chievo - Napoli: Konuk Napoli'de son haftalarda bir düşüş söz konusu. Liderle aradaki puan farkı 6. Bu maçıda kazanamazlarsa Şampiyonluk başka bahara kalacak. Chievo şuanda düşme hattının üstündeyse evinde topladığı puanlar sayesinde oldu bu. İki takımında puana ihtiyacı var ama kazanma arzusu Napoli'de daha fazla olacak kanaatindeyim.
(Tahmin: 2)

Juventus - Catania: Ev sahibi Avrupa maçı oynadı ama rahat bir karşılaşmaya çıktıklarından pekte efor sarfetmediler. Catania geçen hafta 2-0'dan verdiği maçın şokunu atabilmiş değil. Juventus'un rahat kazanacağı bir maç, handikap bekliyorum.
(Tahmin: H1)

Palermo - Siena: Ligin umutsuz iki takımı karşı karşıya. Kazanan umutlanacak kaybeden ise büyük ihtimal Serie A'ya veda edecek. İki takımında kaybedecek bir şeyi yok beraberlik ikisini de memnun etmez. Açık futbol ve iki taraftanda gol bekliyorum.
(Tahmin: KG Var)

Parma - Torino: Ev sahibi bir ara evinde çok etkiliydi ama son haftalarda o güveni vermiyor. İki takımında bulundukları konum hiçbir hedeflerinin olmadığını gösteriyor. Sıkıcı ve az gollü bir maç bizleri bekliyor olabilir.
(Tahmin: Alt)

Inter - Bologna: Bu maçta ev sahibine güvenmek ne kadar doğru olur bilinmez. Hafta içi maçta yaptılar. Bologna deplasmanlarda kötü ve bulundukları konum tehlikeli bir yer değil. 2-3 gol seçimi mantıklı geliyor bu maçta bana.
(Tahmin: 2-3 Gol)

Lazio - Fiorentina: Konuk ekip geçen hafta zor da olsa sahasında kazandı ama deplasmanlarda kazanabilen bir takım değiller. Hafta içi Stuttgart deplasmanında kazanarak moral depolayan Lazio sahasında en azından yenilmez diye düşünüyorum.
(Tahmin: 10 Çifte Şans)

             SERIE A KUPONUM
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder