15 Nisan 2013 Pazartesi

Ceyhun Eriş futbolu bıraktı..

     Türk futbolunun gezgin futbolcularından Ceyhun Eriş futbolu bırakma kararı aldı. Galatasaray altyapısından yetişen, Fenerbahçe ve Trabzonspor'da da oynayan 1977 doğumlu Ceyhun Eriş en son İsveç'in Assyriska FF takımında oynamıştı.

     Bugüne kadar Çaykur Rizespor, Göztepe, Siirt Jetpaspor, Fenerbahçe, Ankaragücü, Gençlerbirliği, Konyaspor, Samsunspor, Trabzonspor, FC Seoul (Güney Kore), Assyriska (İsveç), Sivasspor ve Doğan Türk Birliği'nin (KKTC) formaları giyen Ceyhun Eriş, Türk futbolunun en çok takım değiştiren oyuncularından biri olarak hatırlanacak.


     U18, U21 ve A2 takımlarıda olmak üzere toplam 12 kez milli formayı terleten Ceyhun orta sahada oynuyordu. Siirt Jetpaspor'daki performansıyla Fenerbahçe'ye transfer olan Ceyhun, Fenerbahçe'de yaşadığı sakatlık sonrası 10 ay iyileşemedi ve bu da onun futbolunda büyük bir düşüşe neden oldu.

     36 yaşındaki tecrübeli oyuncu, bundan sonra da futboldan kopmayacağını ve futbolun içinde olacağını belirtti. Ceyhun Eriş;
"Daha önce de formasını giydiğim Assyriska takımının yöneticileri boşta olduğum dönemde bana ihtiyaçları olduğunu belirterek yeniden davet ettiler. Gittim ve 2,5 ay kadar orada oynadım. Orada sezon bitince Türkiye'ye döndüm. İsveç'ten döndükten sonra herhangi bir takımdan teklif almayınca, yaş itibariyle de bırakma zamanının geldiğini düşünerek futbola veda ettim. Bu da biraz sessiz, sedasız oldu." şeklinde konuştu.
     Biz de Transfer Merkez ailesi olarak Ceyhun Eriş'e bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz.
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder