12 Nisan 2013 Cuma

PTT 1. Lig'de Haftanın Maçları..

   PTT 1. Lig'de son haftalar yaklaşırken hem üst sıralar hem alt sıralar kızıştı. Hemen hemen tüm takımlar ya ligde kalmak için ya da Süper Lig için savaşmaya devam ediyor. Müthiş maçların oynanacağı bu haftada size maçlardan önce biraz bilgi vermek istiyoruz.

13 NİSAN CUMARTESİ

Saat 14.00 TKİ Tavşanlı Linyitspor - 1461 Trabzonspor 

Alt sıralardan kurtulmak isteyen Tavşanlı Linyitspor evinde Play Off hattında bulunan 1461 Trabzonspor'u ağırlıyor. 16. sırada bulunan Linyitspor düşme korkusunu en ağır yaşayanlardan. Tavşanlı Linyitspor'da Mehmet Ayaz sakatken Volkan Koçaloğlu cezalı. 4. sırada bulunan Trabzon ekibinde ise Aytaç Ak sakatken Caner Osmanpaşa cezalı.

Maçı Özgür Yankaya yönetecek, havanın parçalı bulutlu olması bekleniyor.

Saat 19.00 Çaykur Rizespor - Manisaspor

Bu haftaki en önemli maçlardan birisi kuşkusuz. Eğer 2. sıradaki Rizespor yenerse ''Rize'ye Süper Lig hayırlı olsun.'' diyebiliriz.Beraberlik halinde bile Rize'nin avantajlı olacağı bir maç kanımca.Manisaspor yenerse ilk 2 için umutlanacak.

Rizespor'da Hakan Hacıbektaşoğlu ve Onur Güney'in  sakatlığı sürüyor.

Maçın hakemi FIFA kokartlı Hüseyin Göçek, maç saati havanın açık olması bekleniyor.

14 NİSAN PAZAR

Saat 14.00 Denizlispor - Karşıyaka

Üst üste aldığı mağlubiyetlerle yeniden tehlikeye giren Denizlispor evinde Play Off hattına girmeye çalışan Karşıyaka'yı ağırlıyor. Denizlispor'da Atahan Menekşe'nin sakatlığı sürüyor. Karşıyaka'da ise Şehmus Özer'in cezası var. 2 takım içinde çok önemli bir maç. Denizlispor'un 3 haftadır puan alamaması moralleri bozuyor.

Maçın hakemi Mustafa Öğretmenoğlu, maç saati havanın çok bulutlu olması bekleniyor.

Saat 14.00 Samsunspor - MKE Ankaragücü

Geçen hafta Urfa deplasmanından mağlubiyetle ayrılan Samsunspor, geçen hafta aldığı galibiyetle birazcık da olsa umutlanan Ankaragücü'nü ağırlıyor. Samsunspor'da Ozan Özkan sakat iken Musa Sinan Yılmazer ve Erdem Şen cezalı.Ankaragücü'nde Enes Kubat sakat, Gökhan Erdoğan cezalı. Düşme hattından uzaklaşmak isteyen Samsunspor'un da, aldığı galibiyetlerle umutları yeşeren Ankaragücü'nün de 3 puan beklentisi var.

Maçın hakemi Mustafa Aydın, maç saati havanın çok bulutlu olması bekleniyor.

Saat 14.00 Boluspor - Şanlıurfaspor

Manisaspor'a mağlup olarak Play Off yolunda yara alan Boluspor, Samsunspor'u yenerek morallenen Şanlıurfaspor'u ağırlıyor. Şanlıurfaspor'da Kağan Timuçin Konuk cezalı durumda. Boluspor'un Play Off hattından uzaklaşmaması için acil 3 puana ihtiyacı var. Şanlıurfaspor moralleri toplamışken 3 puan alarak tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istiyor.

Maçın hakemi Ali Palabıyık, maç saati havanın yağmurlu olması bekleniyor.

Saat 14.00 Torku Konyaspor - Adanaspor

Geçen hafta lideri devirerek Play Off hattına yaklaşan Konyaspor, Denizlispor'u yenerek moralleri düzelten Adanaspor'u ağırlıyor. Bence bu maçın önemi de çok büyük. Play Off hattı için önemli olacak maçta 3 puanı alan takım avantaj sağlayacak. Konyaspor'da Ali Dere, Semih Aydilek ve Erkan Sekman'ın sakatlığı devam ediyor. Adanaspor'da ise Talha Mayhoş sakat. Mbamba ve Merthan Açıl cezalı. Adanaspor'da Mbilla'nın cezasının bitmesi takımı motive edebilir.

Maçın hakemi İlker Meral, maç saati havanın parçalı bulutlu olması bekleniyor.

Saat 19.00 Adana Demirspor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor

1461'i deplasmanda devirerek şanssızlığı kıran Adana Demirspor, evinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u ağırlıyor. Play Off için iddialı duruma gelmek isteyen Adana ekibinde hedef mutlak 3 puan. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da Onur Kalafat cezalı.

Maçın hakemi Halis Özkahya, maç saati havanın bulutlu olması bekleniyor.

Saat 19.00 Kayseri Erciyesspor - Kartalspor

Geçen hafta Konyaspor'a mağlup olarak şok yaşayan Erciyesspor evinde ligde kalma çabası veren Kartalspor'u ağırlıyor. Eğer Rizespor Manisaspor'u, Erciyesspor da Kartalspor'u mağlup ettiği takdirde Erciyesspor ve Rizespor'a Süper Lig yolunun görüneceğini söyleyebiliriz. Geçen hafta galibiyet alan Kartalspor bir galibiyet daha almak istiyor. Kayseri Erciyesspor'da Hüseyin Yoğurtçu'nun sakatlığı devam ediyor. Gohou ve Ozan Tahtaişleyen cezalı durumda. Kartalspor'da ise Oktay Demircan ve Olgay Coşkun'un durumları maç saatinde belli olacak.

Maçın hakemi Deniz Çoban, maç saati havanın bulutlu olması bekleniyor.

15 NİSAN PAZARTESİ

Saat 20.00 Göztepe - Bucaspor

Küme düşme korkusunu derinden yaşayan Göztepe evinde Play Off'un iddialı takımı Bucaspor'u ağırlıyor.İzmir derbisinde 2 takımda 3 puan amacıyla sahaya çıkacak.Göztepe'de Pestana ve Ferhat Odabaşı sakat.Bucaspor'da Zafer Çevik sakat,İrfan Başaran'ın durumu maç saatinde belli olacak.Bu maçın kaderini Göztepe'nin defans oyuncuları belirleyecek.

Maçın hakemi Suat Arslanboğa, maç saati havanın bulutlu olması bekleniyor.

Görüldüğü gibi çok önemli maçlar var. Hepsi birbirinden önemli. Ligin en iddiasız takımı olarak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u gösterebiliriz, geriye kalan tüm takımlar ya ligde kalmak için ya da Süper Lig için savaşmaya devam edecek. PTT 1. Lig'i takip edenler olarak zevkli bir hafta geçireceğiz.

Şimdiden herkese iyi seyirler. İşte PTT 1. Lig'in son puan durumu..

Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder