22 Mayıs 2013 Çarşamba

Günün Transferleri (22 Mayıs)




Galatasaray: Boluspor'un genç yıldızı Emre Kılınç için 700 bin TL teklif etti, Boluspor ise 2 trilyon istiyor. İki kulüp arasında temaslar sürüyor.
Fenerbahçe: Alper Potuk'la 5 yıllık sözleşme imzaladı.
Karabükspor: Lomana LuaLua'nın kardeşi Kazenga LuaLua'yı transfer etmek için girişimlerde bulunuyor. 1990 doğumlu sağ kanat oyuncusu için kulübü Brighton'a yapılan.£ 950 bin bonservis teklifinin kabul edildiği haberleri var.
Sanica Boru Elazığspor: Başkan Selçuk Öztürk, Yılmaz Vural'dan boşalan teknik direktörlük görevi için Georghe Hagi, Christoph Daum, Belçikali bir antrenör, Mesut Bakkal, Nurullah Sağlam ve Osman Özköylü ile görüşmelerinin sürdüğünü açıkladı.
Fulham: Athletic Bilbao'dan Fernando Amorebieta ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
Şanlıurfaspor: Adanaspor'un eski kaptanı Fevzi Özkan'la anlaştı.
Fenerbahçe: Bu sezon kiralık olarak oynayan Reto Ziegler ile sözleşme yenilenmedi.
Fenerbahçe Ülker: Tofaş'ın genç yıldızı Kenan Sipahi ile anlaştı.
Fenerbahçe: Cristian Baroni, İtalya'nın Roma takımıyla her konuda anlaştı.
Beşiktaş: Önder Özen'in sportif direktörlüğe getirildiğini resmen açıkladı. Fikret Orman; "Beşiktaş A Takımı ve altyapı takımlarının tamamı Önder Özen'e bağlanmıştır" dedi.
Şanlıurfaspor: Samsunspor'da kiralık oynayan golcü Abdülkadir Özgen'le büyük ölçüde anlaştı. Şanlıurfaspor ayrıca Aykut Erçetin ve Samet Katanalp ile ilgileniyor
Şanlıurfaspor: Onur Akbay ve Murat Kayalı dışındaki kiralık oyuncularla yollarını ayırdı.
Sivas 4 Eylül bld: Teknik Direktör Alaattin Çiçek'le yoluna devam edecek. Hakan Sayar, Muhammed Savaşçı, Sadettin Özer, Taner Gürsoy, Taner Yılmaz ve Uğur Keskin önümüzdeki sezon kadroda düşünülemeyen isimler.
Alibeyköyspor: Bayrampaşa Tunaspor’un oyun kurucusu Emrah Özberk ile anlaştığını duyurdu. 1984 doğumlu oyuncu Feriköy, Karagümrük, Vefaspor gibi takımlarda oynamıştı.
Fenerbahçe: Alper Potuk için görüşmelere başladığını KAP'a bildirdi.
Zonguldakspor: Karagümrükspor'da sözleşmesi sona eren Teknik Direktör Ercüment Coşkundere ile anlaşmaya yakın.
Balıkesirspor: Olcay Çetinkaya ve Ali Akburç'la yollarını ayıracak. Ayrıca Rizespor'dan kiralanan İlyas da önümüzdeki sezon kadroda düşünülmüyor.
Hertha Berlin: Bayer Leverkusen'den Hajime Hosogai ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
Gençlerbirliği: Sözleşmesi biten Cem Can'ın durumunun bugün netlik kazanması bekleniliyor.

KAYNAKLAR: Alt Ligler, Futbolda Devrim, Uzun Paslar, Oğuzhan Sofracı, Ertan Süzgün, Eurobasket, Sportando, NTV Spor, Maçkolik, SporX, Tribün Dergi, Radyo Spor, Ömer Gülhan, Göksel Uzunoğlu, Trend Basket, Basket Faul, Yerel Futbol
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder