24 Mayıs 2013 Cuma

Günün Transferleri (24 Mayıs)




Denizlispor: Adana Demirspor forması giyen Juninho, Konyaspor'dan Erdal Kılıçarslan ve Manisaspor'dan Kahe'yi transfer etmek istiyor. Bu sezon Adana Demirspor'da kiralık oynayan Juninho için kulübü Slavia Sofia'ya 2+1 yıllık sözleşme teklif edildi.
Bucaspor: Bir süredir takımla idmanlara çıkan Henry Uche ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak. 1990 doğumlu Nijeryalı orta saha oyuncusu ülkesinde Enyimba Aba takımında forma giyiyordu.
Inter: Kovulan Andrea Stramaccioni'nin yerine takımın başına Walter Mazzarri getirildi.
Sandıklıspor: Adıyamanspor'da forma giyen Yücel Çakır ile anlaşmaya vardı.
Fenerbahçe: Lyon'un 23 yaşıdaki Hırvat stoperi Dejan Lovren ile ilgileniyor. Fenerbahçe'nin Lovren için 7 milyon € bir teklif yapacağı konuşuluyor.
Napoli: Başkan Aurelio De Laurentiis, Rafa Benitez ile 2 yıllığına anlaştıklarını açıkladı.
Borussia Dortmund: Werder Bremen'in başarılı savunma oyuncusu Sokratis Papastathopoulos'un menajeri, Borussia Dortmund ile her konuda anlaştıklarını duyurdu.
Sivasspor: Gaziantepspor'dan ayrılan Bülent Uygun, Sivasspor'la görüşmek için Sivas'a gitti.
Boluspor: 1461 Trabzon'un başarılı hocası Mustafa Reşit Akçay'la görüşüyor. Ayrıca Ankaraspor da başarılı hocayı takımın başına getirmek için çalışmalar yapıyor.
Çaykur Rizespor: Mustafa Denizli ile sözleşmelerini karşılıklı olarak feshettiklerini açıkladı. Mustafa Denizli'nin yüksek bütçe talebine olumsuz cevap aldığı için ayrıldığı, A Milli takımın başına geçeceği haberleri var.
Monaco: Porto'dan Joao Moutinho ve James Rodriguez'i 70 milyon € karşılığında transfer etti.
Adana Demirspor: Ankaragücü'nün orta saha oyuncusu Mert Erdoğan ile anlaştı.
Altınordu: Kocaelispor'un genç golcüsü Doğan Karakuş ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. 1993 doğumlu golcü, geçen sezon 22 golle 3. Lig'de gol kralı olmuştu.
Galatasaray: Lille'den Aurelien Chedjou ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.
Kayseri Erciyesspor: Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan Sedar Kesimal'i kiralık olarak kadrosuna katmaya yakın.
Gaziantepspor: Teknik direktör Bülent Uygun görevinden istifa etti. Bülent Uygun'un Karabükspor ve Sivasspor'la görüştüğü gelen bilgiler arasında.
Antalyaspor: Ömer Şişmanoğlu'nun bonservisini Kayserispor'dan aldı. Ömer Şişmanoğlu 4 yıl daha Antalyaspor'da. Bonservisi için opsiyon rakamı olan 500 bin € ödenecek.
Beşiktaş: Bursaspor'dan Gökçek Vederson'la anlaştığı iddia ediliyor ancak Beşiktaş resmi siteden bir açıklama yaparak transfer haberlerini yalanladı.
Beşiktaş: Teknik Direktörlük için Chelsea'nin eski teknik direktörü Roberto Di Matteo ile görüşüyor. Kayserispor'un izin vermemesi nedeniyle Prosinecki'den vazgeçen Beşiktaş, Di Matteo'nun yakın arkadaşı ve eski yardımcısı Eddie Newton aracılığıyla Di Matteo'ya teklif götürdü. Beşiktaş'ın şef scoutu Koray Palaz'ın Eddie Newton'la yakın arkadaş olduğu ve transfere aracılık ettiği öğrenildi.
Arsenal: Belçikalı savunma oyuncusu Thomas Vermaelen, Arsenal'den ayrılmak için kulüp yönetimi ile görüşmelere başladı.
Gençlerbirliği: İsveç'in AIK takımında oynayan 1989 doğumlu Nijeryalı forvet oyuncusu Kennedy Igboananike ile ilgileniyor.

KAYNAKLAR: Alt Ligler, Futbolda Devrim, Uzun Paslar, Oğuzhan Sofracı, Ertan Süzgün, Eurobasket, Sportando, NTV Spor, Maçkolik, SporX, Tribün Dergi, Radyo Spor, Ömer Gülhan, Göksel Uzunoğlu, Trend Basket, Basket Faul, Yerel Futbol
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder