27 Mayıs 2013 Pazartesi

Günün Transferleri (27 Mayıs)




Darıca Gençlerbirliği: Teknik direktörlüğe Tunahan Akdoğan getirildi.
Tavşanlı Linyitspor: Göztepe maçında takımı ligde tutan golü atan Akeem Agbetu'nun sözleşmesi 1 yıl daha uzatıldı. Ayrıca Akhisar Belediyespor'dan Gideon Adinoy Sani kiralandı.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: Adlan Canlıka'nın sözleşmesi feshedildi.
Bursaspor: Sivasspor'dan Erman Kılıç'la büyük ölçüde anlaştı. Ayrıca İstanbul BŞB'den Samuel Holmen için girişimler var ancak Holmen için Beşiktaş öncelikli tercih.
Bucaspor: Kiralık olarak forma giyen İrfan Başaran Orduspor'a geri dönüyor. Bucaspor ekonomik sıkıntılar nedeniyle, İrfan'ın 500 bin TL olan satın alma opsiyonunu kullanmayacak.
Trabzonspor: Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, takımın başına Mustafa Reşit Akçay'ı getirdi.
Beşiktaş: Teknik direktör Samet Aybaba'nın sözleşmesinin feshedildiğini borsaya bildirdi. Samet Aybaba 10 eşit taksitte toplam 1.550.000 TL tazminat alacak.
Bursaspor: Başkan adaylarından Erkan Körüstan'ın ünlü Bulgar golcü Dimitar Berbatov ile prensip anlaşmasına vardığı iddiaları var.
Altay: Yönetim kaleci Ali Şaşal, İsmet Gökseloğlu ve Abdulkadir Kuzey'i satma kararı aldı. Hasan Erbey ve Burak Karaduman ise takımda kalacak.
Ankara Demirspor: Veysi Öz, Hasan Dülgeroğlu, İsmail Demir, Ahmet Taş ve Burak Cengiz ile yollar ayrılacak.
Denizlispor: Kiralık oynayan İsmail Haktan Odabaşı'nın bonservisi için Bursaspor'la büyük oranda anlamaya vardı. Denizlispor'un kaptanı Veli Acar ise Manisaspor'la görüşüyor.
Kasımpaşa: Gaziantepspor'da forma giyen Serdar Kurtuluş'a resmi teklifte bulundu. Serdar, eski takımı Beşiktaş'ın da transfer listesinde yer alıyor.
Sivasspor: Kayseri Erciyesspor'dan ayrılan golcü Gohou'yla görüştüğü haberleri var.
Fenerbahçe: Gremio, Andre Santos için Arsenal'e yeni bir teklif yapmayacağın açıkladı. Bu sezon Gremio'da kiralık olarak forma giyen Andre Santos Fenerbahçe'nin gündeminde
West Ham United: Beşiktaş'ın İskoç kalecisi Allan McGregor'ı transfer etmek için teklif yaptı. İskoç kalecinin bir başka talibi de Hull City.

KAYNAKLAR: Alt Ligler, Futbolda Devrim, Uzun Paslar, Oğuzhan Sofracı, Ertan Süzgün, Eurobasket, Sportando, NTV Spor, Maçkolik, SporX, Tribün Dergi, Radyo Spor, Ömer Gülhan, Göksel Uzunoğlu, Trend Basket, Basket Faul, Yerel Futbol
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder