29 Mayıs 2013 Çarşamba

Günün Transferleri (29 Mayıs)




Mersin İdman Yurdu: Bucaspor'dan Mehmet Batdal, Yasin Avcı, Erkan Taşkıran ve Konyaspor'dan Erdal Kılıçarslan'ı transfer etmek çalışmalar yapıyor.
Kahramanmaraşspor: Tarsus İdman Yurdu'ndan Aykut Öngel'i transfer etmeye yakın.
Orduspor: Tavşanlı Linyitspor'dan golcü Murat Yılmaz'la büyük ölçüde anlaştı.
Fenerbahçe: Aykut Kocaman'ın istifasını kabul ettiğini resmen açıkladı.
Elazığspor: Nurullah Sağlam ile 3 yıllık sözleşme imzalayarak takımın başına getirdi.
Beylerbeyi: Recep Niyaz'ın abisi Bilal Niyaz'la büyük ölçüde anlaştı. Beylerbeyi dışında Sarıyer, Pendikspor ve Nazilli Belediyespor da Bilal Niyaz'a talip.
Fenerbahçe: Recep Niyaz'la 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Genç yıldızın tecrübe kazanması için Eskişehirspor'a kiralanması gündemde.
Çaykur Rizespor: Rıza Çalımbay'la İstanbul'da 3 yıllık sözleşme imzaladı. Rıza Hoca'nın yardımcılıklarını Bülent Albayrak, Orhan Kaynak, Kenan Oktay ve Cengiz Birgen yapacak.
Silivrispor: Teknik direktörlük için geçen sezon Bozüyükspor'u çalıştıran Erdal İşkar'la anlaştı. Ancak birkaç yöneticinin takım başına Bülent Akan'ı getirmek istediği biliniyor.
Bursaspor: Başkan adayı İlhan Uslu, seçilmesi halinde teknik direktör Hikmet Karaman'la yola devam edeceklerini açıkladı.
Fenerbahçe: Teknik Direktör Aykut Kocaman istifa etti. Henüz resmi açıklama yapılmadı ancak Ali Yıldırım'ın da yönetimdeki görevlerinden ayrılacağı konuşuluyor.
Kasımpaşa: Fenerbahçe'nin Alper Potuk transferinde Eskişehirspor'a verdiği Orhan Şam, Eskişehir'e gitmek istemedi ve Kasımpaşa ile büyük oranda anlaştı.
Elazığspor: Mersin İdman Yurdu'nun başarılı stoperi Joseph Boum ile görüşüyor.
Trabzonspor: Manisaspor'un stoperi Hüseyin Tok ile ilgileniyor.
Flamengo: Bebeto'nun 1994 doğumlu oğlu Mattheus ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Fenerbahçe: Emenike'nin avukatı Rezan Epözdemir "İngiltere'den de öneriler var ama Emenike Fenerbahçe'yi istiyor. Transfer bitme noktasına geldi. Haftasonuna kadar bu transfer biter gibi" dedi.

KAYNAKLAR: Alt Ligler, Futbolda Devrim, Ertan Süzgün, Oğuzhan Sofracı, Türk Ligleri, Eurobasket, Sportando, NTV Spor, Maçkolik, SporX, Tribün Dergi, Lig TV, Ömer Gülhan, Göksel Uzunoğlu, Trend Basket, Basket Faul, Yerel Futbol
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder