20 Mayıs 2013 Pazartesi

Transfer Raporu




Galatasaray: Alper Potuk transferini bitirdi. 5,5 milyon € bonservis + Culio karşılığında anlaşıldı. Transferin yarın resmi siteden açıklanması bekleniyor.
Kayseri Erciyes: Teknik Direktör Fuat Çapa ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Kasımpaşa: Voetbal International'ın haberine göre Ryan Babel yıllık 1.5 milyon Euro + 2 milyon Euro imza parasıyla Kasımpaşa'ya transfer oluyor.
Tavşanlı Linyitspor: Teknik Direktör Erol Tok'la sözleşmesini 2 yıl daha uzattı.
Akhisar Belediyespor: Nijeryalı golcü Sani Gideon, Adana Demirspor, Balıkesirspor ve Denizlispor'la görüşüyor.
Fenerbahçe: Sağlam bir kaynaktan aldığımız bilgiye göre Fenerbahçe eski oyuncusu Emmanuel Emenike ve kulübü ile her konuda anlaştı. Spartak Moskova'ya 8 milyon € bonservis, Emenike'ye yıllık 3,5 milyon € ödenecek (ÖZEL HABER)
Kasımpaşa: Bursaspor'un eski hocası Ertuğrul Sağlam'la her konuda anlaştı, önümüzdeki günlerde resmi olarak açıklanması bekleniyor. Ayrıca Sağlam'ın istediği Arjantinli genç yıldız Manuel Lanzini'yi transfer etmek için de çalışmalar yapılıyor. (AMK)
Beşiktaş: Teknik Direktör Samet Aybaba ile yollarını ayırdı. Kayseri Kadir Has Stadı'nda oynanan karşılaşma sonrası Başkan Fikret Orman ve Samet Aybaba bir araya geldi. Ayrılık kararı alan Aybaba'ya ödenecek tazminat ve diğer detaylar ise yarın konuşulacak.
Akhisar Belediyespor: Orduspor'dan kiraladığı golcü Bruno'nun opsiyonunu kullanarak satın aldı. Bruno artık Akhisar Belediyespor'un oyuncusu..
Orduspor: Teknik direktör Cevat Güler ve yardımcısı Ufuk İskender ile yollar ayrıldı.
Elazığspor: Teknik Direktör Yılmaz Vural istifa etti..
Şanlıurfaspor: Sağ bek oyuncusu Abdulhamit Yıldız'a Bursaspor ve Elazıspor talip.
Elazığspor: Bülent Ertuğrul, Sedat Bayrak ve Eren Aydın'la yollarını ayırdı, Ivan Sesar, Sinan Kaloğlu ve Adem Alkaşi ile de yolların ayrılması bekleniyor.
Adanaspor: Levent Eriş'in yerine teknik direktörlük için ismi geçen hocalar: Yılmaz Vural, Nurullah Sağlam ve Burak Yılmaz'ın babası Fikret Yılmaz.
Kayseri Erciyesspor: Fuat Çapa'nın eski öğrencileri Björn Vleminckx ve Randall Azofeifa'yla anlaştı. Ziya Eren'in isim vermeden Gençlerbirliği'nden 2 yabancı diye bahsettiği isimlerin Vleminckx ve Azofeifa olduğu ortaya çıkmış oldu böylece.
Sivasspor: Teknik direktörlük görevi için Brezilyalı yıldız Roberto Carlos'la prensipte anlaştı, hafta içi transferin netleşip imzaların atılması bekleniyor.
Kayseri Erciyesspor: Başkan Ziya Eren, Gençlerbirliği teknik direktörü Fuat Çapa ile 2 yıllığına anlaştıklarını açıkladı. Birkaç gün içerisinde transferlere başlayacaklarını Gençlerbirliği'nden 2 yabancı, Orduspor ve Sivasspor'dan 2 oyuncuyla anlaştıklarını söyledi. Bu isimlerin Orduspor'dan Ali Çamdalı ve Sivasspor'dan Kadir Bekmezci olduğu konuşuluyor.
Beşiktaş: Mamadou Niang takım arkadaşlarıyla vedalaşarak takımdan ayrıldı.
Gaziantep Büyükşehit Belediyespor: Ufuk Baraktar ile yollarını ayırdı.
Kayserispor: Zurab Khizinashvili'nin bu sezon bitecek sözleşmesi 31.05.2014'e kadar uzatıldı.
Trabzonspor: Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, yeni sezonda 1461 Trabzon'dan Caner, Fatih, Yusuf ve Abdulkadir'i kadrolarına katacaklarını açıkladı.
Adanaspor: Defans oyuncusu Koray Şanlı ile yollarını ayırdı.
Bergama Belediyespor: Hüseyin Çelik, Can Güler, Oktay Yiğit, Yunus Akman, Adem Kaba, Mehmet Yoldaş ve Cüneyt Acar yeni sezonda takımda olmayacak.
Barcelona: Eric Abidal'in sözleşmesinin uzatılmayacağını açıkladı. Abidal, sezon sonu bedelsiz olarak serbest kalmış olacak.
Kayserispor: Birçok takımın transfer listesinde yer alan Kartalspor'un başarılı sol kanat oyuncusu Mehmet Uslu'nun menajeri ile görüştü.
Mersin İdman Yurdu: Ivan De Souza sözleşmesini tek taraflı fesh etti. Daha önce de Mehmet Yıldız, Joseph Boum ve Can Erdem sözleşmelerini feshederek takımdan ayrılmıştı.
Kahramanmaraşspor: Sportif direktörlük görevine Celal Kıbrızlı'yı getirmeyi düşünüyor.
Adanaspor: Fevzi Özkan'dan kendisine kulüp bulmasını istedi.
Chelsea: Tecrübeli oyuncu Frank Lampard'ın sözleşmesini 1 yıl daha uzattı.
Borussia Dortmund: St. Etienne altyapısından yetişen Selim Kayacı'yı transfer etti. 1995 doğumlu defansif orta saha bir süredir Dortmund'la deneme antremanlarına çıkıyordu.
Kahramanmaraşspor: 21 yaşındaki Nijeryalı golcü Gani Oseni ile ilgileniyor. (MTN Football)
Adanaspor: Uzun süredir turuncu-beyazlıların formasını giyen Kamerunlu oyuncu Serge Mbilla Etame takımdan ayrıldı. Mbilla birçok Süper Lig takımının gözdesi konumunda.
Adanaspor: Levent Eriş, yardımcılarıyla birlikte istifa etti. Eriş, önceki günlerde istifa edeceğinin sinyallerini vermiş ama ayrılıkla ilgili resmi bir açıklama yapılmamıştı.
Altay: 100. yılında teknik direktör Turgut Uçar ile yola devam etme kararı aldı.
Bayern Münih: Santos'un eski başkanı Vicente Cascione, Neymar'ın bu yaz Bayern Münih'e transfer olacağını açıkladı.
Monaco: Falcao'nun ardından Tevez'le de yıllık 10 milyon € karşılığında anlaştı, Manchester City ile görüşmeler olumlu sonuçlanırsa transfer gerçekleşecek. (L'Equipe)
Kayseri Erciyesspor: Başkan Ziya Eren, Osman Özköylü'nün ardından Fildişili golcü oyuncu Gerard Gohou ile de yollarını ayırdıklarını açıkladı. (Futbolda Devrim)
Manchester City: Roberto Mancini'nin kovulduğunu duyurdu.
1461 Trabzon: Abdullah Halman ile sözleşmesini feshetti.
Werder Bremen: Felix Kroos ile olan sözleşmesini 2015 yılına kadar uzattı.
St. Pauli: Greuther Fürth forması giyen golcü Christopher Nöthe ile 2 yıllığına anlaştı.
Juventus: Milan ile sözleşmesi sona eren Daniele Bonera ile anlaştı. (La Gazetta)
Fenerbahçe Ülker: Dünyaca ünlü coach Dusan Ivkovic ile her konuda anlaştı. (Trend Basket)
Gençlerbirliği: Fuat Çapa'nın yerine teknik direktörlüğe Metin Diyadin getirildi.
Elazığspor: Paderborn forması giyen gurbetçi oyuncu Deniz Yılmaz'ı transfer etmek için çalışmalar yapıyor. Deniz, Bayern Münich altyapısından yetişmişti.
Antalyaspor: Ankaragücü'nün genç orta saha oyuncusu Bilal Gülden ile anlaştı.
Juventus: Arjantinli golcü Gonzalo Higuain'in transferini görüşmek için 20 Mayıs'ta Real Madrid'le masaya oturacak.
Kayseri Erciyesspor: Teknik Direktör Osman Özköylü ile yollarını ayırdı, yeni teknik direktör bu hafta içinde belli olacak.
Ankara Demirspor: Ankara Demirspor, Teknik Direktör Bülent Demirkanlı ile yollarını ayırdı.
Fenerbahçe: Bu sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Recep Niyaz'la 6 yıllığına yeniden anlaştı. İmzaların önümüzdeki günlerde atılarak resmi olarak açıklanması bekleniyor.
Eskişehirspor: Brügge'ün Burundili golcüsü Mohammed Tchité ile büyük ölçüde anlaştı. Bonservis bedelinin 1M € civarında olması bekleniyor..

Transer Dedikoduları
Orduspor, Cevat Güler'in yerine Karşıyaka'nın teknik direktörü Cihat Arslan'la anlaşmak üzere.
Mersin İdman Yurdu'nun Tunuslu oyuncusu Wissem Ben Yahia'nın Karabükspor'la anlaştığı iddiaları var.
Mercato 365 sitesi Roberto Carlos'un Sivasspor teknik direktörü olacağını iddia ediyor.
Eskişehirspor, transfer opsiyonu Antalyaspor'da olan Kayserisporlu Ömer Şişmanoğlu'nu transfer etmek için çalışmalar yapıyor.
Bucaspor'da sözleşme yenilemediği için kadro dışı bırakılan Efe Halil Özarslan'ı transfer etmek için Beşiktaş, Kayserispor, Trabzonspor ve Şanlıurfaspor devrede. Beşiktaş'ın genç yıldızla anlaştığı konusunda duyumlar var.
Juventus, Fiorentina'nın Sırp golcüsü Jovetic'e 22 Milyon Euroluk bir teklif sunuyor.
Juventus, Bologna'dan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Alessandro Diamanti ile ilgileniyor.
Fenerbahçe'nin gözden çıkardığ Milos Krasic'le Napoli ilgileniyor.
Rafa Benitez'in adı Newcastle United ile anılıyor.
Eren Derdiyok (Hamburg), Carlton Cole (Liverpool) ve Eric Abidal (Lyon) Avrupa basınında transfer olabileceği konuşulan diğer isimler..

KAYNAKLAR: Alt Ligler, Futbolda Devrim, Uzun Paslar, Oğuzhan Sofracı, Ertan Süzgün, Eurobasket, Sportando, NTV Spor, Maçkolik, SporX, Tribün Dergi, Radyo Spor, Ömer Gülhan, Göksel Uzunoğlu, Trend Basket, Basket Faul, Yerel Futbol
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder