11 Haziran 2013 Salı

Günün Transferleri (11 Haziran)




Gençlerbirliği: Bucaspor'un genç stoperi Efe Halil Özarslan ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Norwich City: PSV Eindhoven'dan Nils Ola Toivonen'i 4.7 milyon £ karşılığında transfer etti.
Konyaspor: Galatasaray'da forma şansı bulamayan Sercan Yıldırım'ı transfer etmek istiyor. Forvetini güçlendirmek isteyen Konyaspor'un bir diğer hedefi ise Semih Şentürk.
Aydınspor: Orduspor'un golcüsü Hasan Kabze'ye talip olduğunu açıkladı.
Galatasaray: Sivasspor'un sol beki Ziya Erdal ile prensipte anlaştı. Carlinhos transferinde pürüz çıkması durumunda sol beke alternatif olarak olarak transfer edilmesi düşünülüyor.
Kahramanmaraşspor: Nijeryalı stoper Madu Chibuzor ile resmi sözleşme imzaladı.
Manchester United: Atletico Penarol'den Guillermo Varela ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.
Elazığspor: Tekirova Belediyespor'dan golcü Gökhan Korkmaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Karabükspor: Antalyaspor'dan ayrılan Mehmet Özdilek ile büyük ölçüde anlaştı. Transfer bütçesi gibi konularda görüşmeler sürüyor, son kararı Özdilek verecek.
Konyaspor: Tecrübeli defans oyuncusu Ali Turan'ın sözleşmesini 1 yıl daha uzattı.
Kayseri Erciyesspor: Belçika'nın Club Brugge takımında forma giyen Sırp Kaleci Bojan Jorgacevic ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Mersin İdman Yurdu: Kayseri Erciyesspor'dan Emrah Bozkurt'u 1 yıllığına renklerine bağladı.
Fethiyespor: Geçen sezon Konyaspor formasıyla başarılı bir performans sergileyen Sjoerd Ars'ı transfer etmek için çalışmalar yapıyor. Ayrıca 2 Ganalı oyuncu Türkiye'ye davet edildi.
Boluspor: Tekirdağspor'dan 1990 doğumlu genç oyuncu Fırat Demir ile anlaştı. Boluspor ayrıca iç transferde de Alp Ergin'le sözleşme yeniledi.
Beşiktaş: Gökhan Töre'yi 1 yıllığına kiraladı, resmi sözleşme imzalandı. Rubin Kazan'a 350 bin € kiralama bedeli, Gökhan'a 900 bin € sabit ücret ve maç başı 10 bin € verilecek. Beşiktaş milli oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiraladı. Satın alma opsiyonu 7,5 milyon €.
Samsunspor: Başkanı Emin Kar, uzun süredir görüştükleri Ertuğrul Sağlam ile anlaşamadıklarını açıkladı. Bu gelişme sabah verdiğimiz Eskişehirspor haberlerini doğruluyor.
Anzhi: Ünlü Hollandalı teknik adam Guus Hiddink'in sözleşmesini 1 yıl daha uzattı.
Balıkesirspor: Geçen sezon Manisaspor'da oynayan sol bek İsmail Dinler, facebook hesabından kulübüyle yollarını ayırdığını ve artık Balıkesirspor forması giyeceğini açıkladı.
Beşiktaş: Gökhan Töre'nin transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.
Eskişehirspor: Teknik direktörlük için Ertuğrul Sağlam'a teklif götürdü, görüşmeler sürüyor. Bu teklif Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'nin başına geçme olasılığını da arttırıyor.
Çaykur Rizespor: Valenciennes takımının Kolombiyalı orta saha oyuncusu Carlos Sanchez Moreno ile anlaştı. 1986 doğumlu oyuncunun birkaç gün içinde Türkiye'de olması bekleniyor.
Shakhtar Donetsk: Dnipro'dan Yevhen Konoplyanka'yı 35 milyon € karşılığında transfer etti.

KAYNAKLAR: Alt Ligler, Futbolda Devrim, Ertan Süzgün, Oğuzhan Sofracı, Türk Ligleri, Eurobasket, Sportando, NTV Spor, Maçkolik, SporX, Tribün Dergi, Lig TV, Ömer Gülhan, Göksel Uzunoğlu, Trend Basket, Basket Faul, Yerel Futbol
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder