6 Haziran 2013 Perşembe

Günün Transferleri (6 Haziran)




Beşiktaş: Rubin Kazan'da forma giyen Gökhan Töre ve kulübüyle 1 yıl kiralık olarak anlaştı.
Balıkesirspor: Turgutluspor'dan Raşit Sevindir 1 yıllık sözleşme imzalarken, iç transferde de kaleci Ahmet Şahin'in sözleşmesini 1 yıl daha uzattı.
İstanbul BŞB: Tavşanlı Linyitspor'dan ayrılan forvet oyuncusu Murat Yılmaz'la anlaştı.
Kasımpaşa: Club Brugge'ün 27 yaşındaki stoperi Ryan Donk'la 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Göztepe: Geçen sezon Samsunspor'u çalıştıran Erhan Altın'la prensip anlaşmasına vardı.
Beşiktaş: Almanya Stuttgart Kickers takımının 1991 doğumlu kalecisi Günay Güvenç'i kadrosuna kattı. Genç kaleciyle ilgili borsaya da bildirim yapıldı.
Galatasaray: Hakan Balta ile sözleşmesini 2+1 yıllığına uzattı.
İstanbul BŞB: Kayseri Erciyesspor'dan Veysel Aksu'yu transfer etti.
Orduspor: Teknik direktörlüğe Erkan Sözeri'yi getirdikten sonra transferde izleyeceği yol haritasını da belirledi. Ömer Kulga, Anıl Taşdemir, İrfan Başaran ve Müslüm Yelken kesin olarak ayrılacak isimler. Yabancılardan Jovito ve Garcia takımda tutulması planlanırken üçüncü yabancının Fransa'dan alınması gündemde. Stancu iyi bir fiyata satılamazsa yarı fiyatına takımdan kalabileceğini belirmiş. Fornezzi ayrılmak istiyor. Kaleye Alişan'ın transferi dışında Balıkesirspor'dan kaleci Ahmet Şahin de gündemde. 
Sivasspor: Alex De Souza, Sivasspor'a geleceği hakkında Türk basınında çıkan haberleri twitter hesabı üzerinden yalanladı.
Sultangazispor: BAL takımlarından Edirnespor'un tecrübeli oyuncusu Turgut Gönültaş ile sözleşme imzaladı. 1980 doğumlu orta saha oyuncusu geçen sezon 24 maçta 4 gol attı.
Kocaelispor: Eski futbolcusu Teknik Direktör Faruk Sarman'la 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Turgutluspor: İç transferde Hasan Engin Ekler ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Sözleşmesi biten Raşit Sevindir ve Şevket Güngör ile görüşmeler sürüyor.

KAYNAKLAR: Alt Ligler, Futbolda Devrim, Ertan Süzgün, Oğuzhan Sofracı, Türk Ligleri, Eurobasket, Sportando, NTV Spor, Maçkolik, SporX, Tribün Dergi, Lig TV, Ömer Gülhan, Göksel Uzunoğlu, Trend Basket, Basket Faul, Yerel Futbol
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder