8 Haziran 2013 Cumartesi

Günün Transferleri (8 Haziran)




Orduspor: Boluspor'dan savunma oyuncusu Muhammet Özdin'le sözleşme imzaladı.
Celta Vigo: Teknik direktör Luis Enrique ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Trabzonspor: Geçtiğimiz günlerde sözleşmesini 2 yıl daha uzatan Serkan Balcı yönetimle görüşerek sözleşmesini fesh etti ve bonservisini aldı. Serkan'ın nereye gideceği merak konusu.
Trabzonspor: Gençlerbirliği'nin stoperi Aykut Demir ile anlaştı. Gençlerbirliği bonservisi için 3 milyon € istiyor, kulüpler anlaşılırsa 3+1 yıllık sözleşme imzalanacak.
Manchester City: İsveç'in Malmö takımında forma giyen ve "Yeni Ibrahimovic" olarak lanse edilen 15 yaşındaki Zacharias Faour'u transfer etti.
Orduspor: Tepecikspor'dan Recep Onur Çelik ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Orduspor Onur için Tepecikspor'a 80 bin TL bonservis ödeyecek.
Sancaktepe Belediyespor: Teknik direktörlüğe eski milli futbolcu Semih Yuvakuran getirildi.
Elazığspor: Sportif Direktörlüğe eski futbolcu Yasir Elmacı getirildi.
Şanlıurfaspor: Orduspor'la yollarını ayıran golcü Banahene'yi transfer etmek için görüşüyor.
Kayserispor: PSV'nin sağ beki Atiba Hutchinson ile prensipte anlaştı. 1983 doğumlu Trinidad asıllı Kanadalı oyuncu ön liberoda da görev yapıyor ve Kanada milli takımında oynuyor.
Mersin İdman Yurdu: Geçen sezon Bucaspor'da kiralık oynayan Mehmet Batdal ile anlaştı.
Fenerbahçe: Kayserispor'un genç yıldızı Sefa Yılmaz ile her konuda anlaştığı, işin sadece imzaya kaldığı haberleri var. Transferin kısa bir süre içinde açıklanması bekleniyor.
Galatasaray: John Obi Mikel'in menajeri John Shittu yaptığı açıklamada; Galatasaray'ın Mikel ile ilgilendiğini doğruladı ancak son kararı Chelsea'nin vereceğini söyledi.
Le Louviere: Geçen sezon Mersin İdman Yurdu forması giyen eski Trabzonsporlu Ibrahima Yattara, Belçika 3. Lig'inden Le Louviere takımına transfer oldu.
Bucaspor: Alparslan Erdem'e Trabzonspor'dan sonra Antalyaspor da talip oldu. Kayserispor ise kaleci Ömer Kahveci'yi transfer etmek için çalışmalar yapıyor.
Ajaccio: Juventus'un efsane futbolcusu Fabrizio Ravanelli'yi teknik direktörlüğe getirdi.
Espanyol: 35 yaşındaki savunmacı Joan Capdevilla'nın sona eren kontratını 1 yıl daha uzattı.
Nancy: Guingamp'ın stoperi François Bellugou ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. 

KAYNAKLAR: Alt Ligler, Futbolda Devrim, Ertan Süzgün, Oğuzhan Sofracı, Türk Ligleri, Eurobasket, Sportando, NTV Spor, Maçkolik, SporX, Tribün Dergi, Lig TV, Ömer Gülhan, Göksel Uzunoğlu, Trend Basket, Basket Faul, Yerel Futbol
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder