9 Haziran 2013 Pazar

Günün Transferleri (9 Haziran)




Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: Kayseri Erciyespor'dan Arif Şahin ve Kırklarelispor'dan Hüseyin Yakup Düz ile sözleşme imzaladı.
Elazığspor: Tavşanlı Linyitspor'dan ayrılan Mesut Saray ile ilgileniyor.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor: Ankara Demirspor'dan Veysi Öz'ü transfer etti.
Catania: Panathinaikos'taki sözleşmesi biten Sebastian Leto ile anlaşmaya vardığını açıkladı.
Roma: Lille'in hocası Rudi Garcia'yı teknik direktörlüğe getirdi.
Orduspor: Balıkesirspor'dan Salih Sefercik ve Kerem Gülbahar'ı transfer etti.
Fenerbahçe: Stuttgart'ın stoperi Serdar Taşçı'yı İstanbul'a getirdi. Hasan Çetinkaya'nın ikna ettiği Serdar Taşçı'nın sözleşmesinde 5 milyon €'ya serbest kalır maddesi var.
Çaykur Rizespor: Fenerbahçe'de ayrılması beklenen Serdar Kesimal ile ilgileniyor. Bonservisiyle olmasa da kiralık olarak kadroya katılması gündemde.
Ankaraspor: Kayseri Erciyesspor'dan Osman Özköylü'nün eski öğrencisi Göksu Türkdoğan ve Bucaspor'dan sağ bek Fahri Akyol ile sözleşme imzaladı.
Al Ahli: Porto'nun hocası Vitor Pereira, Suudi Arabistan'ın Al Ahli takımıyla 2 yıllığına anlaştı. 27 Haziran'da resmi sözleşmenin imzalanacağı açıklandı.
Bayrampaşaspor: Kaleci Emin Sarı ile yollarını ayırdı.
Sivasspor: Roberto Carlos'u teknik direktörlüğe getiren Sivasspor, eski Fenerbahçe'li Deivid'i de transfer etmeye çalışıyor Brezilyalı oyuncuya 2 yıllık sözleşme teklif edildi.
Galatasaray: Arsenal'in satış listesine koyduğu Gervinho ile ilgileniyor. Ayrıca Galatasaray'ın talip olduğu John Obi Mikel ile Newcastle United da ilgileniyor.

KAYNAKLAR: Alt Ligler, Futbolda Devrim, Ertan Süzgün, Oğuzhan Sofracı, Türk Ligleri, Eurobasket, Sportando, NTV Spor, Maçkolik, SporX, Tribün Dergi, Lig TV, Ömer Gülhan, Göksel Uzunoğlu, Trend Basket, Basket Faul, Yerel Futbol
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder