12 Eylül 2013 Perşembe

1 senede neler yaptık?

     Sitemiz yayın hayatındaki birinci yılını tamamlarken @TransferMerkez ekibi olarak "1 senede neler yaptık?" hepsini bir yazıda özetlemek istedik. Bu işe başlarken transfer konusunda "güvenilir bir kaynak olmak" ilk amacımızdı. Popüler olmak için asparagas haberler yapmak yerine "doğru" haberleri ilk duyuran site olarak insanların güvendiği bir kaynak olmayı başardığımız için mutluyuz.

     Tek amacımız transfer değildi elbette, kopyala-yapıştır haberler yapan Türk spor medyasına alternatif olmak, özgün işler yapmak için başlamıştık bu işe. Peki, 1 senede neler yaptık?

Dergimizin 4. sayısını çıkardık..
     Nisan'da ilk sayısını çıkardığımız Transfer Merkezi Dergisi sizlerin ilgisi ve desteğiyle güçlenerek büyüyor. İlk 3 sayısını dijital olarak yayınladığımız dergimizin, Eylül başında çıkardığımız 4. sayısı basılı olarak da yayınlandı. Yeni sayıyı ücretsiz okumak ya da önceki sayıları görmek için buraya tıklayabilirsiniz.

65 röportaj yaptık..
     Şu ana kadar spor dünyasından 65 farklı kişiyle röportaj yaptık. Aralarında Erman Özgür, Oktay Delibalta, Murat Hacıoğlu, Ömer Ali Şahiner, Ekrem Ekşioğlu, Cumali Bişi gibi önemli isimlerin de olduğu röportajlarımızla bu alanda marka olmayı başardık. Ayrıca geçtiğimiz günlerde Konyaspor tesislerinde Ömer Ali Şahiner, Selim Ay ve Tolga Ünlü ile bir video röportaj gerçekleştirdik. @TransferMerkez ekibi olarak bugüne kadar yaptığımız tüm röportajları görmek için buraya tıklayabilirsiniz.

 Lig Radyo'da sizlerle olduk..
      Yaz boyunca Lig Radyo'da "Transfer Dosyası" programına her gün canlı bağlantılar yaparak sizlerle olduk. @TransferMerkez ekibi olarak bizim için farklı bir tecrübe oldu. Bize bu şansı veren Lig Radyo ailesine ve bu süreçte bizi dinleyen, destek olan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

 32 yazara sahip büyük bir aileyiz..
     Siteyi açarken bu spora gönül vermiş 3-4 arkadaşla yola çıkan @TransferMerkez ekibi bugün farklı illerden, farklı mesleklerden 32 değerli yazara sahip. Aralarında UEFA lisanslı antrenör, scout, menajer ve öğrencilerin de bulunduğu 32 kişilik geniş bir aileyiz artık. Bu ekip 1 yıl içinde 1.200 tane yazı yazdı. Daha da önemlisi piyasadaki bir çok site gibi kopyala-yapıştır haberler yayınlamak yerine bize has araştırma ve inceleme yazıları, maç analizleri, röportajlar gibi özgün içerikli işler yapmaya  çalıştık.

Sosyal medyada 17 bin takipçiyi geçtik..
     Sosyal medyada siz takipçilerimizin desteğiyle hızla büyüdük. 1 seneyi doldurmadan Twitter'da 15 bin takipçiyi geçerek sporla ilgili site hesapları arasında önemli bir noktaya gelmeyi başardık. Şu an itibariyle Twitter sayfamız 15.257 takipçiye ulaşırken, yeni Facebook sayfamız da 2.010 beğeni almış durumda. İlgi ve desteğiniz için tüm takipçilerimize teşekkür ederiz..
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

1 yorum: