29 Eylül 2013 Pazar

Maç Analizi: Şanlıurfaspor - Denizlispor

       PTT 1. Lig’in 7. haftasında teknik direktörsüz iki takımın maçına sahne olan Şanlıurfaspor-Denizlispor maçını ev sahibi ekip 3-0 kazandı. Maça iyi başlayan taraf Şanlıurfaspor oldu. Güneydoğu ekibinin bu kadar etkili oynamasında Denizli’nn oyun anlayışının da payı büyüktü. İlk yarı boyunca oyunu kontrol eden Şanlıurfaspor golü de 42. dakikada Mehmet Ayaz’ın kafa golüyle buldu ve ilk yarı 1-0 ev sahibi ekip lehine bitti.
       İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Güneydoğu ekibi 63. dakikada İsmail Haktan Odabaşı’nın golüyle durumu 2-0 yaptı. Bu dakikalarda oldukça etkili olan Şanlıurfaspor dakikalar 74'ü gösterirken Sercan Yıldırım’ın golüyle durumu 3-0 yaptı ve maç Şanlıurfaspor’un 3-0’lık galibiyetiyle sonuçlandı.

Maçın İyileri
       Şanlıurfaspor’da iyi oynayan çok oyuncu vardı ama en iyisi 2 asist yapan Youssef Yeşilmen’di. Youssef'in ismini ilerleyen haftalarda daha sık duyabiliriz. Denizlispor'da vasatı aşan çok fazla isim yoktu ama Barış Örücü'nün takım arkadaşlarına nazaran daha iyi bir maç çıkardığını söylemek mümkün.

Maçın Kötüleri
       Şanlıurfaspor’da kötü oynayan bir oyuncu söylemek zor ama Sankoh'un oyuna girdikten sonra pek etkili olamadığı görüldü. Denizlispor ise takım halinde çok kötüydü.

Hakemler
       Hakem ilk yarıda Şanlıurfaspor’un attığı 2 golü saymadı. Bu kararlarda ne kadar haklı olduğu tartışılır.

Teknik Direktörler
       İki takımın da teknik direktörünün olmaması çok ilginçti. Şanlıurfaspor’un Nurullah Sağlam ile beraber daha iyi olacağını düşünüyorum. Denizlispor’un Yusuf Şimşek ile anlaştığı söyleniyor. Bugün izlediğim Denizlispor, devre arasında gerekli bölgelere takviye yapmazsa ilerleyen haftalarda çok sıkıntı yaşar.

Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder