11 Ekim 2013 Cuma

Mahmut Temür: Herkes Bizi Konuşacak!

       Mersin İdman Yurdu'nun başarılı ofansif orta saha oyuncusu Mahmut Temür, yazarımız Vedat Serin'e özel açıklamalarda bulundu.
 
       Gurbetçi futbolcu Mahmut Temür, ilk defa Türkiye'de futbol oynamasına rağmen, yıllardır burada oynuyormuş gibi hissettiğini söyledi. Özgüveni yüksek olan oyuncu, takımdaki olumlu havayı şu sözlerle anlattı: "Takımdaki arkadaşlık ortamı çok iyi, arkadaşlarımla iyi anlaşıyorum. Bu da kendimi rahat hissetmemi sağlıyor."

"Herkes bizi konuşacak!"
       Ligde iyi yolda olduklarını söyleyen Temür, "Şampiyonluk parolası ile çıktığımız yolda iyi maçlar çıkarttık.Geride kalan son 4 haftayı puan kayıpsız geçtik.Bu bize iyi geldi.Milli maç dolayısı ile lige verilen arayı da iyi değerlendirip önümüzdeki maçlara iyi hazırlanacağız.Bu sezon herkes bizi konuşacak; bizden söz edecek." dedi.

"Kenan'ın katkısı çok oldu."
       Kente ve takıma alışmasında Kenan Şahin'in büyük katkısı olduğunu belirten Mahmut, bu durumu şu sözlerle özetledi: "Kenan ile aynı sitede oturuyoruz.Mersin'e alışmamda çok büyük katkısı oldu.Benim eşim Alman; Kenan'ın eşi de gurbetçi olduğu için Almanca biliyor.Biz deplasmandayken eşlerimiz birbirine destek oluyorlar."

"Performansım artacak."
       Geride kalan 8 haftada 6 maçta ilk 11'de forma giyen ve 4 golü bulunan başarılı oyuncu, ilerleyen haftalarda mevcut performansının üzerine çıkacağını ifade etti."Gol attıkça kendimi daha iyi hissediyorum.Havaların biraz daha serinlemesi, benim performansımı dahada yükseltecek." diyen Mahmut, ilerleyen haftalarda da adından sıkça söz ettireceğinin sinyallerini verdi.

"Yeni stadı iple çekiyorum."
       Mersin Arena ile ilgili de konuşan Mahmut, şunları söyledi: "Mersin Arena harika bir stad olmuş.O stadda oynayacağımız günleri iple çekiyorum.Oranın büyüsü ve güzelliği ile daha rahat maçlar çıkartacağımı düşünüyorum."

"Taraftar çok etkili."
       Futbolu bıraktıktan sonra da Mersin'de kalmayı düşünen Mahmut, bunda Mersin insanının içtenliğinin etkisinin büyük olduğunu dile getirdi.Stadyumun tam olarak dolmamasına rağmen taraftarın verdiği desteğin çok iyi olduğunu belirten gurbetçi oyuncu, stadyumun dolu olması halinde atmosferi düşünemediğini ifade etti.

       Mahmut Temür taraftara mesaj göndermeyi de unutmadı: "Taraftarın desteği devam ettikçe bu performansımızı devam ettirerek, sezonu ilk 2'de tamamlayacağımızı düşünüyorum.Bize olan destekleri devam etsin."
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder