9 Kasım 2013 Cumartesi

Basketbol İddaa Tahminleri

815- Beşiktaş İntegral Forex - Trabzonspor Medical Park (12.5h)
       Ligin galibiyet alamayan tek takımı Trabzonspor, Beşiktaş deplasmanına konuk oluyor. .Trabzonspor, koç değişikliği sonrası yeni koç Hakan Demir yönetimindeki ilk maçında Anadolu Efes'e yenildiler. Yeni guard Paul Stoll mutlaka bir hareketlilik getirecektir ama bunun için biraz zamana ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.Beşiktaş Avrupa'da art arda üç maçını kazanarak büyük moral depoladı.Ligde zorlu fikstür gereği istedikleri sonuçları alamasalar da Avrupa'da yollarına devam ediyorlar. Doron Perkins çok formda ve takımı sırtlayan oyuncu konumunda. Beşiktaş bir kaç adım önde gözükse de Trabzonspor'a verilen handikap fazla. Tahminim: MS 2

826- Anadolu Efes - Uşak Sportif (9.5h)
       İç sahada Karşıyaka'yı yenerek ligde ilk galibiyetini alan Anadolu Efes, sonrasında Trabzonspor deplasmanından ve Zalgiris ile oynadığı Euroleague maçından da galibiyetle ayrıldı. Çok geniş bir rotasyonsa sahipler ve bunu ligdeki ligin alt ve orta seviyesindeki takımlara karşı çok iyi kullanıyorlar. Uşak Sportif ise lige iyi bir başlangıç yaptı ve oynadığı dört maçın üçünü kazandı.Takımı ikinci ligde sırtlayan oyuncu Carter çok formda ve yine takımın lideri konumunda. Efes deplasmanı onlar için çok zor. Efes'in rahat kazanacağı bir maç olacaktır. Tahminim 1/1 (5.5h-9.5h)

837- Banvit - Selçuk Üniversitesi(10.5h)
       Ligin namağlup takımlarından birisi olan Banvit yoluna emin adımlar ile devam ediyor. Maçlarını yüksek yüze ile oynuyorlar. Selçuk Üniversitesi ise çok geç kurulmalarına rağmen iyi performans ortaya koyuyorlar. Çok sayı atıp çok sayı yiyen takımlardan. Banvit favori gözükebilir ancak Selçuk Üniversitesi bizi şaşırtan bir ekip, handikap biraz yüksek geldi. Üst seçeneği çok cazip gözüküyor. Tahminim: Üst. (157.5) 
Hazırlayan: Sefa ÖRNEK
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder