8 Kasım 2013 Cuma

Hollanda Ligi İddaa Tahminleri

RODA - GO AHEAD EAGLES 1 1.45
       Uzun süredir Eredivisie’de iyi sonuçlarla çıkış yakalayan Roda takım içinde iyi bir hava yakaladı. Besleyici orta sahasıyla Kriztian Nemeth’i gol pozisyonuna sokmakta zorluk çekmeyen Roda Go Ahead Eagles karşısında favori olarak çıkıyor. Go Ahead Eagles’ın inişli çıkışlı grafiği sürüyor. Mücadelede Roda’yı favori olarak görüyorum.

HERACLES – GRONİNGEN  İY 0 2.10
       Haftanın tahmin açısından zor maçlarından biri. İç sahada sadece 4 gol atabilen Heracles ligin golcü takımlarından Groningen’i konuk edecek. Groningen’de yedek güç Zeefuik sakatlığı dolayısıyla oynamayacak. Dengenin ilk yarı bozulacağını düşünmüyorum.

VİTESSE UTRECHT 1(H) (2.10)
        Gerek oluşturulan kadro gerekse şampiyonluk hedefleyen takımların form seviyesinin bir hayli düşmesi nedeniyle Hollanda futbol kamuoyu Vitesse’ye bakış açısını değiştirdi. Geçtiğimi hafta deplasmanda Ajax’ı mağlup eden Vitesse bu hafta ligin en kötü deplasman takımı Utrecht’i konuk ediyor. Formda olan Vitesse’nin maçı farklı kazanacağını düşünmekteyim.

ADO DEN HAAG – CAMBUUR 1 (2.10)
       Alt sıralardan kurtulma mücadelesinde iki denk takımın mücadelesi gerçekleşecek. Ado Den Haag iç sahada son oynadığı Twente maçındaki iyi futbolunu tekrar sahaya yansıtabilirse maçı rahat kazanır. Yeşiller Cambuur’u yenip sıralamada birkaç basamak atlamak isteyecektir.

PEC ZWOLLE – TWENTE 2-3 GOL (1.75)
       Haftanın en çok merak edilen maçı ancak bana göre PEC Zwolle’nin bu seneki gidişatını belirleyecek maç. Onlar açısından bence yılın maçı olacaktır. Eredivisie’de çok şey değişir rahat konuşmayalım ancak tek bir gerçek var, Ron Jans’ın öğrencilerini takdir etmek lazım. Bütçelerine oranla harika işler çıkarttılar. Twente ise liderliğini kaptırdı iki haftadır kötü futbol sergiliyorlar taraf bahsi son derece riskli 2-3 gol öneriyorum. Bu zevkli mücadele Pazar saat 13.30’da FOG Tv ekranlarında olacak.

NAC BREDA PSV KG VAR 1.45
       Bahisseverlerin en çok dert yandığı takım olan PSV 3 haftadır galibiyet yüzüne hasret. Bu sene deplasmanda sadece bir galibiyet alabilen kırmızı beyazlılar yine kağıt üzerinde favori olarak gözükse de uzak durmakta fayda var. İki takım da gol atar. Bu maç pazar saat 15.30’da FOG TV ekranlarında

NEC NİJMEGEN AJAX 4-6 GOL
       Eredivisie’de çok kötü başlangıç yapan NEC Nijmegen son haftalarda toparlanmayı bildi. Twente’ye sürpriz yaptıkları gibi Ajax’a da ayak bağı olmak isteyecekler. Ajax hafta içinde Celtic’i yenerek biraz olsun moralleri yerine getirdi. Ters bir maç olabilir.  Bol gollü geçer

FEYENOORD AZ ALKMAAR 2 (3.30)
       Haftanın bir başka sonucu merakla beklenilen mücadelesi Feyenoord Alkmaar.  Dick Acvocaat’ın gelişiyle hareketlenen Alkmaar 3 haftadır kaybetmiyor. Pelle’ye bağımlı bir takım hüviyetine sahip Feyenoord İtalyan golcünün yokluğunda bir maça daha çıkacak. Pelle’siz Feyenoord çekilecek gibi değil. Analiz anlamında çok tartışılabilir bir maç. Oransal anlamda sürpriz olarak görülecek bir tahminde bulunmak istiyorum. Alkmaar kazanır.
Hazırlayan: Orhun ALİCİKOĞLU
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder