23 Aralık 2013 Pazartesi

Scout Raporu: Sergen Ağar

       Scout Raporu sayfamızın bugünkü konuğu Mersin Gençlerbirliği'nde forma giyen 1995 doğumlu genç orta saha oyuncusu Sergen Ağar.

       20 Ekim 1995'te Mersin'de doğan genç yetenek adının Türk futbolunun efsane isimlerinden Sergen Yalçın'dan alıyor. 18 yaşındaki oyuncu Sergen'in sadece adını değil birçok özelliğini de bünyesinde barındırıyor. Mersin Süper Amatör Ligi'nde forma giyen 1.78 cm boyundaki bu oyuncumuz hem A takım hem de U19 liginde attığı goller ve yaptığı asistlerle dikkat çekiyor.

       Orta sahanın her yerinde görev yapabilen Sergen, iki ayağını da kullanabilmesi, oyun zekası, uzaktan etkili şutları ve duran toplardaki başarısıyla takımının en önemli isimlerden biri. Bu sezon Mersin Gençlerbirliği forması altında A takım ve U19 takımıyla çıktığı 20 maçta 15 asist yapmayı başaran Sergen taraflı tarafsız herkesin dikkatini çekti.

       Genellikle forvet arkasında görev yapan genç oyuncu, bire birde adam eksiltme ve top saklama konusunda başarısıyla göz dolduruyor. Oyunu çift yönlü oynaması ve dar alandaki akıcı futboluyla fark yaratıyor. Fiziksel dezavantajını tekniğiyle kapatabilmesi onun en önemli özelliklerinden bir tanesi. Biraz daha güçlenip fizik gücü olarak da daha iyi bir konuma gelirse önümüzdeki senelerde üst liglerde, büyük takımlarda oynaması hiç şaşırtıcı olmaz. Sergen'i dikkatle takip etmenizi tavsiye ederim.
Hazırlayan: Oğuzhan ARSLAN
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder