19 Ocak 2014 Pazar

Röportaj: Gökhan Karadeniz (Altınordu)

       Transfer Merkezi Dergisi'nin bugünkü konuğu 2.Lig'de şampiyonluk mücadelesi yapan Altınordu'nun yetenekli oyuncusu Gökhan Karadeniz. Bu sezon oynadığı 19 maçta 14 gol atma başarısı gösteren 23 yaşındaki oyuncu, forvetin arkasında görev yapıyor ancak sağ açık, sol açık ve forvet pozisyonlarında da oynayayabiliyor.

Merhabalar Gökhan Karadeniz, bizlere futbola başlama öykünü anlatır mısın?
       Tüm okucularımıza merhabalar, futbola ilkokuldan itibaren okul turnuvalarında oynayıp daha sonra arkadaşlarımın ısrarıyla amatör bir kulüp olan Karacabeyspor'da başladım.

Altyapıdan, Altınordu'ya kadar uzanan kariyerinde sana en çok kimlerin katkısı oldu? Buralara gelmende hangi hocaların emeği büyüktür?
       Bir çok hoca sayabilirim, hepsini gercekten çok seviyorum ama Ali Çoban, Burhanettin Toprak, Ergün Işık, Çağdaş Çavuş benim için çok farklı yerleri olan insanlardır.

Geçtiğimiz yıllarda Bursa Nilüferspor'da 19 gol atma başarısını göstermiş bir isimsin. Devamında Aydınspor'a transferin gerçekleşti ve şampiyonluk yaşama başarısını yakaladın. Bu yükselişini ve başarını neye borçlusun?
       Kendime ilk önce bir hedef koydum ve bunu gerceklestirmek için inanmak , çok çalısmak gerekiyor.Bunun bilincinde bir sporcuyum profosyonel bi hayatım var yaşantımla maça hazırlanmamla kendime iyi bakmamla alakalı tabiki, hersey bunu iyi yaptıgımı ve karşılığını aldığımı düşünüyorum.Bu başarılarımın devamımın gelmesini umuyorum.

Sezon başında Spor Toto 2. Lig'in şampiyonluk adaylarından Altınordu Spor Kulübüne transferin gerçekleşti. Transferin arka yüzünü okuyucularımıza aktarır mısın? Takım ve kendi adına hedefleriniz neler?
       Altınordu hedefi olan futbolcuların kulübüdür. Öncelikle bu amaç dogrultusunda transferim gercekleşti diyebilirim. Takımımızın hedefi çok açık, sezon sonu şampion olup PTT 1. Lig'de yer almak istiyoruz. Ben de göstereceğim performansla hedefim olan Süper Lig'e adım atmak, kalıcı bir futbolcu olmak istiyorum.

Ligin ilk yarısında takımın performansı ve kendi performansın hakkında neler düşünüyorsun?
       Lige çok iyi hazırlandık ve güzel de bir başlangıç yaptık. Genç bir takımız, hırslı ve kaybetmeyi asla sevmeyen bi takımız, bu çok önemli. Takım arkadaşlarımı gerçekten yürekten tebrik ediyorum. Futbol takım oyunudur, buna ayak uydurduğum benimsediğim için başarılı olduğumu düşünüyorum. Sezon başında düşündüğüm performansı sergiliyorum diyebilirim.

Altınordu formasıyla 17 maçta 12 gol atma başarısını gösterdikten sonra, Milli takım 2.Lig karmasına davet edildin. Herhangi bir kategorideki Milli takımın formasını ilk kez giyiyorsu, ay-yıldızlı formayı giymek sana neler hissettiriyor?
       Milli takım ortamı bambaşka bir duygu, atmosfer gurur verici tabiki. Sonuçta o kadar futbolcu arasından seçilip oraya gitmek kolay iş değil ama şuna inanıyorum ki inşallah o milli formayı giyip Türk milli takımını en güzel şekilde temsil edeceğim.

Devre arasında Bursaspor'un seni transfer etmek için girişimlerde bulunduğunu, birçok Süper Lig takımının transfer listesinde yer aldığını biliyoruz.Transfer dedikoduların hakkında neler demek istersin?
       Süper Lig'e transfer olmak her futbolcuya nasip olmaz ve çok güzel teklifler tabiki. Bu konu hakkında kararı vercek olan kulübümdür, saygı duyarım.

Şu anda futbol kariyerine devam ettiğin Altınordu, önümüzdeki yıllarda Türk futbolu adından sıkça söz ettirecek gibi gözüküyor. Büyük bir alt yapı oluşumu içinde olan İzmir'in köklü kulüblerinden Altınordu'nun faaliyetleri hakkında düşüncelerin neler?
       Altınordu hedefi yüksek kişilerden kurulan, sporcuların gelişimini sağlayan, hayat felsefesini degiştiren, disiplinli muazzam bir kulüp. Özellikle alt yapısıyla örnek alınması gereken bir takım. Önümüzdeki yıllarda Türk futboluna birçok genç ve yetenekli oyuncu kazandıracağını düşünüyorum.

Birlikte oynadığın oyuncular arasında en çok etkilendiğin oyuncular kimler  Hangi takım arkadaşın için ''Bu adam çok iyi oyuncu'' diyebilirsin?
       Birçok takımda oynadım, tabi ki çok kaliteli futbolcu arkadaşlarım oldu, hepsinin farklı özellikleri var. Nilüferspor'da birlikte oynadığım Erman Erten, Hatayspor'da Barış Yardımcı ve şu an Altınordu forması giyen Halil İbrahim Tuna isimlerini sayabilirim.


Geçmişte futbolda iyi para kazanan birçok oyuncunun, futbolu bıraktıktan sonra zor durumlara düştüğünü görüyoruz. Günümüz oyuncuları bu konuda daha dikkatli davranıyor. Sen kazandığın parayı nasıl değerlendiriyorsun?
       Ben gayrimenkul üzerine degerlendiriyorum. Geçmişte yaşananlar hepsi bize birer örnek bizim için, ders almalıyız tabi ki.

Bu keyifli sohbet ve bize zaman ayırdığın için teşekkürler. Son olarak senin okuyucularımıza iletmek istediğin bir şey var mı?
       Beni dinledikleri için herkese çok teşekür ediyorum. Sitenizi takip ediyorum, başarılı işlere imza atıyorsunuz. Sizlere de yayın hayatınızda başarılar diliyorum.
Röportaj: Oğuzhan ARSLAN
Bu röportaj TransferMerkez.com tarafından yapılmıştır, tüm hakları saklıdır. İzinsiz kullanılamaz.
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder