17 Mayıs 2014 Cumartesi

Cumartesi İddaa Kuponları

       Herkese merhaba, bugün biraz tarzımı değiştirerek kuponlarımın analizini yapmaya karar verdim;

       Öncelikle 663 kodlu maçla başlayalım. İlk maçta G.Saray'ın mağlup olacağını aklımın ucundan geçirmemiştim. Ama Beşiktaş gerçekten zoru başardı ve ezeli rakibini deplasmanda mağlup ederek seride 1-0 öne geçti. Şimdi seyircisi önünde rakibini eleme şansına sahip.Olası bir Beşiktaş mağlubiyetinde tekrar bir zoru başarma ihtimalleri çok zayıf. Bu nedenle bu maçı Beşiktaş'ın kaybedeceğini düşünmüyorum.

       672 kodlu maçta ise tercihim Banvit galibiyeti. İlk maçı kolay olmasada kazanan Banvit, kendisinden zayıf rakibini deplasmanda da yenebilecek güçte. Rehavet olmadan oynarlarsa seriyi 2-0 yaparak rakibini Play Off'un dışına iteceğini düşünüyorum.

       214 kodlu maç belki de hafta sonunun skoru en çok merak edilen maçı. A.Madrid bu sezon inanılmaz bir performans sergiledi. Şampiyonlar Ligi ve La Liga'da kimse final maçı oynayacaklarını tahmin bile edemezdi. Ama oynadıkları futbol ve gösterdileri eforla bunu hakettiklerini düşünüyorum. Fakat gelinen noktada Barcelona'ya bir galibiyetin yetecek olması ve A.Madrid'in Nou Camp deplasmanına çıkacak olması Başkent ekibinin işini bir hayli zorlaştırıyor. Açıkçası gönlüm A.Madrid'den yana olsa da geçen hafta ayağına gelen fırsatı değerlendiremeyen A.Madrid'in şampiyon olacağına inanmıyorum. Buraya kadar gelmişken Barcelona şampiyonluğu kimseye bırakmaz diye düşünüyorum.

       Son olarak 207 kodlu maç için söylenecek fazla birşey yok. Bariz favori olan Real Madrid eğer 3. olursa Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynayacak. Hedefsiz rakibini yenip Barcelona'nın puan kaybetmesini bekleyecektir.

       İddaa hazır tek maç vermişken yüksek miktar para yatıracaklar içinde bir kombin yapmak istedim. Aşağıdaki kuponumda Barcelona galibiyetini Arsenal galibiyetiyle destekleyerek 2.15 katı bir oran yakaladım. İki maçında 1 biteceğini düşünüyorum. Herkese bol şans...

Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder