8 Ekim 2014 Çarşamba

KKTC Süper Lig Panorama (2.Hafta)

Haftanın Takımı: Mormenekşe Gençlerbirliği
       Geçen sene ligde kalma mücadelesinden galip çıkanlardan biri olan Mormenekşe, Mağusa'yı 2-1 mağlup ederek bu hafta deplasmandan zaferle ayrılan tek takım oldu. Yeşil-kırmızılıları galibiyete taşıyan golleri 48. dakikada Mehmet Fuat ve 90. dakikada Burak Tünsay kaydetti. Puanını 4'e çıkaran Mormenekşe, 4 basamak birden atlayıp 5.sıraya yerleşti.

Genel Bakış
       Yavru Vatan'da bayramın 2. ve 3.günü oynanan müsabakalarla 2.hafta da geride kaldı. Geçen hafta 3,5 olan maç başına gol ortalaması, bu hafta 2,2'de kaldı. Üstelik 4 evsahibi takım, bayram seyran dinlemedi ve konuklarını eli boş gönderdi. Larnaka Gençlerbirliği-Laptaspor ile Yeni Boğaziçi Doğanspor-Gönyelispor karşılaşmalarından gol sesi çıkmadı. Şampiyonluk adaylarından Lefke Türk Spor, Yenicami Ağdelen ve Küçük Kaymaklı yollarına kayıpsız devam ediyor. Mağusa Türk Gücü ve Çetinkaya Türk Spor ise bu hafta yine puanla tanışamayıp ligin dibinden kurtulamadı.

Gol Krallığı
6 Gol: Ikechukwu Kenneth Ngwoke (Yenicami Ağdelen)
4 Gol: Kasım Tağman (Lefke Türk Spor)
3 Gol: Kenan Oshan (Doğan Türk Birliği), Ozotite E.Smart (Lefke Türk Spor)
2 Gol: Ali Özbahar ve Meuheukeu Cedric Fein (Lefke Türk), Rumen Aleksandrov (Lapta T.B.), Zekai Serdar (Bostancı Bağcıl)
1 Gol: Adil Yalın Uçar (Yenicami Ağdelen), Çağrı Kıral (Küçük Kaymaklı), Abiye John Green (Larnaka Gençlerbirliği), Esin Sonay (Yenicami Ağdelen), Kaan Arsu (Serdarlı Gençlerbirliği), Kenan Oshan (Doğan Türk Birliği), Musa Şanlıer (Küçük Kaymaklı), Nasuh Güngör (Cihangir), Osri Edwin (Mağusa Türk Gücü), Sercan Demirman (Çetinkaya), Yasin Kurt (Küçük Kaymaklı), İsmail Soydan (Bostancı Bağcıl), Mehmet Fuat (Mormenekşe Gençlerbirliği), Burak Tünsay (Mormenekşe Gençlerbirliği), Hüseyin Küsbeci (Çetinkaya), Mete Sağır (Cihangir), Taiwa Nwankwo (Küçük Kaymaklı)



İstatistikler

Hazırlayan: Erkan Aday
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder