24 Kasım 2014 Pazartesi

BAL’ın Namağlupları

       Bölgesel Amatör Lig’de kulüpler 11 ayrı grupta mücadele etmekte. Lig başlangıcından bu yana takımlar, profesyonel ligdeki takımlara nazaran biraz daha zorlu yollardan geçmiş olabilir ancak profesyonel liglere nazaran daha fazla namağlup takımın BAL’da yer aldığı da bir gerçek!

       Bölgesel Amatör Lig 1. Grup’a fırtınalı bir başlangıç yapan ve 7’de 7 yapmış olan Cizrespor bu hafta mağlup olsa da grubunda 12 Bingölspor ve Tatvan Gençlerbirliği’nin namağlubiyeti sürüyor. Bu takımlardan 12 Bingölspor’un bu hafta oynadığı Hasköy Yıldız maçı taraftarının çıkardığı olaylar nedeniyle yarıda kaldı ve maça dair kararı federasyon verecek. Olası bir hükmen mağlubiyet durumunda sanıyorum Bingölspor’un tek rakibi, taraftarı olmuş olacak!

       10. haftanın geride kaldığı BAL 2. Grup’ta ise lider Serhat Ardahan, grubun tek namağlup takımı! Ardahan temsilcisi 7 galibiyet ve 3 beraberlik ile sükseli bir 10 haftalık periyodu geride bırakmışa benziyor.

       Dokuz haftalık maçların oynandığı BAL 3. Grup’ta da 2. Grup’a benzer bir tablo var: 9 maçta 7 galibiyet ve 2 beraberlik almış olan lider Kilis Belediyespor, grubun tek namağlup takımı…

       10. hafta maçlarının akabinde tek namağlup takımın yola hala namağlup devam ettiği BAL 4. Grup’ta ise grubun lideri değil, üçüncü sıradaki takımı olan Dörtyol Gençlerbirliği 5’er galibiyet ve beraberlikle 10 haftayı tamamlamış durumda.

       BAL 6. Grup’ta ise liderle arasında 6 puan fark olan ikinci Yozgatspor AŞ grubun tek namağlup takımı olarak dikkat çekiyor. Dokuz haftada beş galibiyete ek olarak dört de beraberlik toplayabildi Yozgat temsilcisi.

       BAL 7. Grup lideri Bodrum Belediyespor ve onun iki puan farkla takipçisi olan üçüncü sıradaki Uşak Sportif, grubun namağlup iki temsilcisi durumunda.

       Namağlubiyet konusunda adeta ders niteliğinde bir grup olarak BAL 8. Grup hayli dikkat çekiyor. Zira bu grubun ilk üç sırasındaki takımlar namağlup! Manisa BŞBelediye ve Atillaspor 22’şer puanla zirve mücadelesi verirken Didim Belediyespor ise onları iki puan farkla takip etmekte…

       BAL 10. Grup’ta gene bir grup lideri, bu kez Kütahyaspor, namağlup bir şekilde yolculuğunu sürdürürken aynı zamanda bu takım, BAL’da kronolojik olarak son namağlup takım durumunda!

       Sözün özü 11 gruplu BAL’da 5., 9. ve 11. gruplar haricinde her grupta namağlup takımlar var ve bu takımların beşi, grubunda lider durumunda. Toplamda ise 12 takım şimdiye dek mağlubiyetle tanışmadı…

Hazırlayan: Alper KAYA
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder