2 Şubat 2015 Pazartesi

Transfer Dosyası


Spor-Toto Süper Lig
⚽ Balıkesirspor; ülkemizde Gençlerbirliği, Trabzonspor, Manisaspor, Antalyaspor gibi birçok takımın formasını giyen Isaac Promise'yi transfer etti.
⚽ Gaziantepspor, Al Ittihad Kalba takımından Sao Tome milli takımı forveti Luis Leal'i transfer etti.
⚽ Gaziantepspor, Okan Buruk'un Elazığspor'dan eski öğrencisi Bosna Hersekli stoper Ognjen Vranjes'i transfer etti.
⚽ Gençlerbirliği, Torku Konyaspor'dan ayrılan Alexander Hleb ile sezon sonuna kadar anlaştı.
⚽ Torku Konyaspor, yeni transferleri May Mahlangu ile 6 aylık opsiyonlu, kaleci Mario Felgueiras 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
⚽ İstanbul Başakşehir, Galatasaray'ın 19 yaşındaki genç yıldızı Hüseyin Altuğ Taş (140 maç, 110 gol) ile 4.5 yıllık sözleşme imzaladı.
⚽ Kasımpaşa, İngiltere'nin FC Reading takımının 19 yaşındaki Gürcü defans oyuncusu Lasha Dvali'yi satın alma opsiyonuyla beraber kiraladı.
⚽ Trabzonspor, Eskişehirspor'dan Aytaç Kara'yı transfer etti. Trabzonspor, Mustafa Yumlu'yu kiralık olarak, Emre Güral'ı bonservisiyle Eskişehirspor'a verecek.
⚽ Torku Konyaspor, Akhisar Belediyespor'dan Kenan Özer ile anlaşma sağladı.
⚽ Kayseri Erciyesspor, Gaziantepspor'un genç oyuncusu Oğulcan Çağlayan'ı 1 milyon TL bonservisle transfer etti.
⚽ Torku Konyaspor ile sözleşmesini fesh eden Tolga Ünlü, Akhisar Belediyespor ile anlaştı.
⚽ Çaykur Rizespor'un anlaştığı Norwich City'nin 27 yaşındaki forveti Kyle Lafferty, İstanbul'a geldi.
⚽ Akhisar Belediyespor, Çaykur Rizespor'dan ayrılan Lomana LuaLua ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
⚽ Eskişehirspor, İstanbul Başakşehir'de forma giyen eski oyuncusu Sezer Öztürk ile anlaştı. 
⚽ Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, BAE'nin Al-Ahli Cidde takımından Faslı golcü Moestafa El Kabir'i transfer ettiklerini açıkladı.
⚽ Akhisar Belediyespor, Gaziantepspor'dan Koray Arslan ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
⚽ Gençlerbirliği forması giyen Liviu Antal, İsrail'in Beitar Jeruselam takımına transfer oldu.
⚽ Torku Konyaspor, Alexander Hleb ve kaleci Vid Belec ile yollarını ayırdı.. Basın Sözcüsü Ahmet Baydar Cluj'un kalecisi Mario Felgueiras ile anlaştıklarını, yarın bir diğer yeni transfer May Mahlangu ile beraber imza için Konya'ya geleceklerini açıkladı.
⚽ Eskişehirspor, Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'un altyapısında forma giyen 19 yaşındaki sol bek Serdar Bingöl'ü transfer etti. 
⚽ Akhisar Belediyespor, Gaziantepspor ile sözleşmesini karşılıklı fesheden Koray Arslan ile anlaştı.
⚽ İstanbul Başakşehir, Senegal Milli Takımı'nda forma giyen orta saha oyuncusu Stephane Badji'yi 750 bin Euro bonservisle transfer etti.
⚽ Torku Konyaspor, Göteborg'da forma giyen Güney Afrikalı orta saha oyucusu May Mahlangu ile anlaştı. Pazartesi günü imzalar atılacak.
⚽ Gençlerbirliği, Dortmund'dan 1992 doğumlu ofansif orta saha oyuncusu Ufuk Özbek ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.
⚽ Beşiktaş, Mustafa Pektemek'in sözleşmesini de 4 yıl daha uzattı. Mustafa ilk yıl 1,4 milyon Euro alacak, sonraki her yıl garanti ücretinde 100 bin Euro artış olacak.
⚽ Gaziantepspor, Almanya’nın Greuther Fürth takımında forma giyen 19 yaşındaki sol kanat oyuncusu Orkan Çınar ile anlaştı.
⚽ Trabzonspor, golcü oyuncu Emre Güral'ın sezon sonuna kadar Konyaspor'a kiralanması konusunda görüşmelere başlandığını açıkladı.
⚽ Beşiktaş; Atınç Nukan, Cenk Gönen, Ersan Adem Gülüm ve Veli Kavlak ile 2019 yılına kadar sözleşme imzalandığını borsaya bildirdi.
⚽ Gaziantep BBSK, Hansa Rostock'tan 19 yaşındaki Aykut Erdoğan ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.
⚽ Trabzonspor, Serdar Gürler'i sezon sonuna kadar Kayseri Erciyesspor'a kiraladı.
⚽ Balıkesirspor, RNK Split takımından 24 yaşındaki stoper Tomislav Glumac'ı transfer etti.
⚽ Akhisar Belediyespor, Roberto Carlos'un vermiş olduğu rapor doğrultusunda Taşkın Çalış, Kenan Özer ve İbrahima Sonko ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.
⚽ Torku Konyaspor, Rumen ekibi Petroul Ploiesti'den 1988 doğumlu Nijerya asıllı İsrailli forvet oyuncusu Toto Tamuz ve Trabzon'dan Soner Aydoğlu ile prensip anlaştı.
⚽ Beşiktaş, Tolgay Arslan ile 3,5 +1 yıllık sözleşme imzalandığını borsaya bildirdi. Hamburg'a 450 bin Euro fesih bedeli, ikinci yarı için Tolgay'a 650 bin Euro ücret ödenecek.
⚽ Sivasspor, Kolombiya'nın Millonarios takımında forma giyen 20 yaşındaki Perulu sağ kanat oyuncusu Andy Polo ile anlaşmaya vardı.
⚽ Bursaspor'da forma şansı bulamayan Nijeryalı sol bek Taye Taiwo, Polonya'nın Legia Varşova takımına transfer oldu.
⚽ Sivasspor, birçok takımın peşinde olduğu Engin Baytar ile her konuda anlaşmaya vardı. 
⚽ Beşiktaş, Tolgay Arslan transferine son noktayı koydu. Görüşmelere başlandığı KAP' bildirilen oyuncu bugün İstanbul'a geldi. Tolgay ile 1,5+2 yıllık sözleşme imzalandı.
⚽ Trabzonspor, resmi internet sitesinden Tolgay Arslan transferinden vazgeçtiğini açıkladı.
⚽ Kayseri Erciyesspor, Bursaspor ile sözleşmesini fesh eden savunma oyuncusu Ethem Ercan Pülgir ile 2.5 yıllığına anlaşmaya vardı.
⚽ Bursaspor, Ethem Ercan Pülgir'in sözleşmesinin karşılıklı anlaşılarak fesh edildiğini açıkladı.
⚽ Trabzonspor, Avraam Papadopoulos'un 285 bin Euro ücretle Shanghai Greenland FC kulübüne transferi konusunda anlaşma sağlandığını açıkladı.
⚽ Kayseri Erciyesspor, bir dönem Real Madrid forması da giyen Royston Drenthe ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.
⚽ Kayseri Erciyesspor, Bursaspor'dan ayrılan Yasin Pehlivan ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.
⚽ Çaykur Rizespor, Lomana Lualua'nın sözleşmesini karşılıklı olarak fesh etti.
⚽ Balıkesirspor, Gençlerbirliği formasıyla ligimizde izlediğimiz Ermin Zec ile anlaştı.
⚽ Trabzonspor, Eskişehirspor'dan transfer ettiği Erkan Zengin ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.
⚽ Akhisar Belediyespor, Gil Vicente takımının 26 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Luan ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. 
⚽ Beşiktaş, Daniel Opare'yi satın opsiyonlu olarak sezon sonuna kadar bedelsiz kiraladığını borsaya bildirdi. Opare'ye sezon sonuna kadar 312.500 Euro ücret alacak.
⚽ Akhisar Belediyespor, daha önce anlaşmaya vardı eski oyuncusu Sertan Vardar ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.  
⚽ Eskişehirspor, İngiltere'nin Brighton takımında forma giyen 24 yaşındaki Demokratik Kongo asıllı İsviçreli orta saha oyuncusu Nzuzi Toko ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.
⚽ Gaziantepspor, Club Deportivo Maldonado forması giyen 26 yaşındaki Brezilyalı oyuncu Joao Vitor'u, satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiraladı.
⚽ Serdar Aziz'in temsilcisi Haluk Canatar, Galatasaray için Serdar Aziz konusunun bugün tamamen kapandığını, artık transferinin söz konusu olmadığını açıkladı.
⚽ Bursaspor, Yasin Pehlivan'ın sözleşmesini karşılıklı olarak feshettiklerini açıkladı.
⚽ Trabzonspor, Erkan Zengin ile anlaşma sağladı. Erkan, özel uçakla Trabzon'a geldi.
⚽ Sivasspor, Al İttihad takımında forma giyen Samba Diakite'yle her konuda anlaştı.
⚽ Balıkesirspor, Portekiz Ligi’nde Moreirense forması giyen 1987 doğumlu orta saha oyuncusu Vitor Gomes ile anlaşmaya vardı.
⚽ Beşiktaş, Porto'nun Ganalı sağ beki Daniel Opare ile kiralık olarak anlaştı. 24 yaşındaki oyuncu, yarın sağlık kontrolü için İstanbul'a gelecek.
⚽ Galatasaray, Veysel Sarı'yı 400 bin Euro karşılığında Kasımpaşa'ya sattığını KAP'a bildirdi. Veysel Sarı, Kasımpaşa ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı.
⚽ Gaziantep BBSK'nın başarılı oyuncusu Sertan Vardar, eski takımı Akhisar Belediyespor ile her konuda anlaştı.
⚽ Beşiktaş, Angola asıllı Belçikalı sağ bek Luis Pedro Cavanda için Lazio'ya teklif yaptı.
⚽ Akhisar Belediyespor, daha önce alaşmaya vardığı Portekizli golcü Ricardo Vaz Te ile 6 aylık, Braga'nın Portekizli orta saha oyuncusu Custodio Castro ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
⚽ Kayseri Erciyesspor, bir dönem Real Madrid forması giyen Royston Drenthe ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. 
⚽ Akhisar Belediyespor'da Çağlar Birinci ve Kerim Zengin ile yollar ayrıldı.
⚽ Qarabağ, Eskişehirspor'un Muarem Muarem için yaptığı 150.000$ teklifini reddetti.
⚽ Eskişehirspor, eski Sivassporlu Kamil Grosicki ile görüşüyor. Grosicki ile anlaşıldı ancak kulübü Rennes ile bonservis pazarlığı sürüyor.
⚽ Akhisar Belediyespor, Balıkesirspor'dan ayrılan Zeki Ayvaz ile anlaştı.
⚽ Balıkesirspor, sezon başında Trabzonspor'dan kiralık olarak transfer ettiği kaleci Zeki Ayvaz ile yollarını ayırdı. Başkan Tuna Aktürk, 3 yabancı oyuncu ile anlaştıklarını, bu isimleri önümüzdeki günlerde açıklayacaklarını söyledi.
⚽ Trabzonspor, Akhisar Belediyespor'dan transfer ettiği savunma oyuncusu Uğur Demirok ile3.5 yıllık sözleşme imzaladı.
⚽ Galatasaray'da forma şansı bulamayan Veysel Sarı, Kasımpaşa ile anlaştı. Son anda bir aksilik olmazsa bonservisiyle gidecek. 
⚽ Bursaspor, İbrahim Öztürk'ün Sivasspor'a, Ferhat Kiraz'ın Kasımpaşa'ya 500.000 TL bonservis bedeli karşılığında transfer olduğunu açıkladı.
⚽ Akhisar Belediyespor, İngiltere Premier Lig takımlarından West Ham United'ın 28 yaşındaki Portekizli golcüsü Ricardo Vaz Te’yi sezon sonuna kadar kiraladı.
⚽ Çaykur Rizespor, Alman Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen'de forma giyen Polonya milli takım oyuncusu Ludovic Obraniak'ı sezon sonuna kadar kiraladı.
⚽ Kayseri Erciyesspor, bu sezon transfer olduğu Gençlerbirliği'nde forma şansı bulamayan orta saha oyuncusu Orhan Gülle'yi transfer etti.
⚽ Akhisar Belediyespor, Anadolu Üsküdar'da forma giyen gurbetçi orta saha oyuncusu Pekin Köşnek ile 2.5 yıllık anlaşmaya vardı.
⚽ Kasımpaşa, Bursaspor'un sol kanat oyuncusu Ferhat Kiraz ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.
⚽ Trabzonspor, Erkan Zengin transferi için Eskişehirspor kulübü ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
⚽ Trabzonspor, kaleci Hakan Arıkan ile sezon sonuna kadar kiralık sözleşme imzaladı.
⚽ Alacaklarına karşılık Galatasaray ile sözleşmesini fesh eden Yiğit Gökoğlan, Akhisar Belediyespor ile anlaşmaya vardı.
⚽ Karabükspor, Portekiz'in Estoril takımında forma giyen sol kanat oyuncusu Kuca ile sözleşme imzaladı. Kuca (Jaílton Alves Miranda), Cape Verde milli takımında da forma giyiyor.
⚽ Trabzonspor, Uğur Demirok ve Hakan Arıkan ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.
⚽ Akhisar Belediyespor, teknik direktör Roberto Carlos ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
⚽ Balıkesirspor, Karşıyaka'nın sol beki Berkan Emir ile anlaşmaya vardı.
⚽ Kasımpaşa, Fildişi Sahilli oyuncusu Kafaumba Coulibaly ile yollarını ayırdı.
⚽ Kayseri Erciyesspor'da teknik direktörlük görevine Mehmet Özdilek getirildi.
⚽ Gaziantepspor, İbrahim Akın’ın sözleşmesinin karşılıklı fesh edildiğini açıkladı.
⚽ Kasımpaşa, Arjantinli orta saha oyuncusu Matias Fritzler ile yollarını ayırdı.
⚽ Keremcan Akyüz, sosyal medya üzerinden Balıkesirspor'dan ayrıldığını açıkladı. 
⚽ Gençlerbirliği, Orduspor'dan ayrılan Michel Landel ile 2,5 yıllığına anlaştı.
⚽ Balıkesirspor, RNK Split takımının kalecisi Andrija Vukovic ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.
⚽ Kardemir Karabükspor, Turgay Bahadır, Aykut Akgün ve Onur Cenik ile yollarını ayırdı.
⚽ Kayseri Erciyesspor teknik direktörü Uğur Tütüneker, görevinden istifa etti.
⚽ Gençlerbirliği'nde 4 yıl oynadıktan sonra sezon başında Rijeka'ya giden Ermin Zec, Türkiye'den bir takıma transfer olabileceğini açıkladı.
⚽ Gaziantepspor, bu sezon büyük umutlarla transfer ettiği Carlos Costly ile yollarını ayırdı.

PTT 1.Lig
⚽ Manisaspor, transferin son gününde Gaziantep BBSK'de kadro dışı kalan tecrübeli oyuncu Çağdaş Atan'ı transfer etti.
⚽ Beşiktaş, Ümit Karaal ve Oğuz Aksoy'u da sezon sonuna kadar Elazığspor'a kiraladı.
⚽ Boluspor, Denizlispor formasını giyen Ömer Alp Kulga ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
⚽ Denizlispor, Şanlıurfaspor'dan orta saha oyuncusu Şenol Akın ile sözleşme imzaladı.
⚽ Elazığspor, Malili sağ açık Hamidou Traore, Kazak forvet Igor Zenkovich, Şanlıurfaspor'dan ayrılan savunma oyuncusu Kemal Tokak'ı transfer etti.
⚽ Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, kaleci Mahmut Bezgin ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. 
⚽ Elazığspor, Murat Tosun, Umut Tekoğlu ve Enis Kahraman ile yollarını ayırdı.
⚽ Giresunspor, tecrübeli orta saha oyuncusu Birol Hikmet ile anlaştı.
⚽ Kayserispor, Azeri kaleci Kamran Ağayev ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.
⚽ Osmanlıspor, Ankaragücü'nün golcü oyuncusu Umut Nayir ile 4,5 yıllık sözleşme imzaladı. Osmanlıspor, Umut için Ankaragücü'ne 750 bin TL bonservis ödeyecek.
⚽ Galatasaray'ın genç stoperi Emre Can Coşkun, Denizlispor'a kiralandı.
⚽ Gaziantep BBSK, kadro dışı bırakılan kaleci İlker Avcıbay'ın yerine Mahmut Bezgin ile anlaştı. 
⚽ Denizlispor, Belçika’nın Lierse takımında forma giyen eski Adana Demirsporlu forvet oyuncusu Dorge Rostand ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.
⚽ Elazığspor, 3 sezondur kadroda olan Hırvat kaleci Vanja Ivesa ile yollarını ayırdı.
⚽ Adana Demirspor, Spartak Subotica takımında forma giyen Sırp kaleci Budimir Janosevic ile büyük ölçüde anlaştı.
⚽ Alanyaspor, Gaziantepspor ile yollarını ayıran Erman Bulucu ile anlaşmaya vardı.
⚽ Samsunspor, Azerbaycan ekibi Khazar Lankaran'da forma giyen Bulgar oyuncu Galin Ivanov ile anlaştı.
⚽ Çaykur Rizespor'dan ayrılan Lomana LuaLua, Adanaspor ile görüşüyor. Yarın Bayram Akgül ile görüşme yapacak, anlaşma sağlanırsa sözleşme imzalanacak.
⚽ Osmanlıspor, golcü oyuncu Umut Nayır'ın transfer için Ankaragücü ile anlaşma sağladı.
⚽ Adana Demirspor, Adanaspor'dan ayrılan tecrübeli orta saha oyuncusu Fatih Şen ile sözleşme imzaladı.
⚽ Manisaspor, Menemen Belediyespor'dan orta saha oyuncusu Sefa Küpeli ile anlaşmaya vardı.
⚽ Elazığspor, Şanlıurfaspor'da forma giyen tecrübeli oyuncu Serdar Özbayraktar ile anlaştı.
⚽ Samsunspor, Mersin İdmanyurdu forması giyen Eren Tozlu ile anlaşmaya vardı.
⚽ Giresunspor, Orduspor'dan ayrılan defans oyuncusu Adem Sağlam'ı kadrosuna kattı.
⚽ Denizlispor, Antalyaspor'da forma giyen Serkan Atak ve Hüseyin Atalay ile anlaşma sağladı. Burak Karaduman, Andonov ve Fatih Çakır'dan kendilerine takım bulmaları istendi.
⚽ Adana Demirspor, Liverpool FC Montevideo takımında forma giyen 25 yaşındaki Uruguaylı golcü Gustavo Alles ile anlaştı.
⚽ Bonservisi elinde olan tecrübeli oyuncu Fatih Şen, Adana Demirspor ile anlaştı.
⚽ Osmanlıspor, Kasımpaşa forması giyen Kerem Şeras'ı sezon sonuna kadar kiraladı.
⚽ Adana Demirspor, daha önce anlaşmaya vardığı Umut Gündoğan, Hakan Çinemre, Erman Taşkın ve Artun Akçakın ile sözleşme imzaladı.
⚽ Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Adanaspor'dan ayrılan forvet oyuncusu Ergin Keleş ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.
⚽ Şanlıurfaspor, sakatlığı nedeniyle Müslüm Yelken'i transfer etmekten vazgeçti.
⚽ Kayserispor, Anıl Taşdemir'i transfer etmek isteyen Şanlıurfaspor'dan 600 bin Euro ve Abdulkadir Özgen'i istedi.
⚽ Altınordu, Çaykur Rizespor'un 1992 doğumlu sol beki Oğuzhan Berber'i kiraladı.
⚽ Adanaspor'un yeni transferi Nduka Ozokwo, Adana'ya gelerek sağlık kontrolünden geçti. Nduka ve Jamshid Maharramov ile 1,5 yıllık sözleşme imzalandı.
⚽ Adana Demirspor, Gabon liginde gol kralı olan Senegalli golcü Ablaye Mbengue Vieux ile anlaşmaya vardı. Golcü oyuncu, Adana'ya geldi.
⚽ Elazığspor, Antalyaspor'dan stoper Murat Sözgelmez ile anlaşmaya vardı. 
⚽ Adanaspor'da forvet oyuncusu Ergin Keleş'in sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak fesh edildi.
⚽ Giresunspor, Orduspor'dan ayrılan stoper Adem Sağlam ile sözleşme imzaladı.
⚽ Samsunspor, Romanya'nın CFR Cluj kulübünde forma giyen Fransız forvet Gregory Tade ile prensip anlaşmasına vardı.
⚽ Boluspor, Gaziantep BBSK'dan ayrılan Azeri oyuncu Vagif Javadov'u transfer etti.
⚽ Adanaspor, Azerbaycan'ın FK Bakü takmından Jamshid Maharramov'u transfer etti.
⚽ Albimo Alanyaspor,  ilk yarıda Gaziantep BBSK'da kiralık olarak forma giyen Fenerbahçeli futbolcu Gökay Iravul ile anlaşmaya vardı.
⚽ Manisaspor, 1995 doğumlu Özbek oyuncu Asror Gafurov ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı.
⚽ Giresunspor, Orduspor'dan ayrılan forvet oyuncusu Ziya Alkurt ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.
⚽ Fenerbahçe'nin 1995 doğumlu sağ beki Erman Taşkın ile kiralık olarak anlaştı.
⚽ Kayserispor, ilk yarıda Akhisar Belediyespor'da forma giyen tecrübeli sol bek oyuncusu Çağlar Birinci ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
⚽ Boluspor, ilk yarıda Gaziantep BBSK forması giyen Azeri milli oyuncu Vagif Javadov'u görüşmek için Bolu’ya davet etti.
⚽ Giresunspor, Altınordu'da forma giyen eski Balıkesirsporlu stoper Rıza Efendioğlu ile anlaşmaya vardı
⚽ Gaziantep BBSK, Almanya'nın VfB 03 Hilden takımında forma giyen Talha Demir ile anlaştı. 
⚽ Şanlıurfaspor, Samsunspor'dan ayrılan Serdar Eylik ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. 
⚽ Giresunspor, Adanaspor'dan ayrılan orta saha oyuncusu Fevzi Özkan ile anlaştı.
⚽ Gaziantep BBSK, Osmanlıspor'dan orta saha oyuncusu Dilaver Güçlü ile anlaştı.
⚽ Antalyaspor, Sivasspor'un golcü oyuncusu Ahmet Aras'ın bonservisiyle transferi için anlaşmaya vardı.
⚽ Şanlıurfaspor, Gaziantepspor'da forma giyen tecrübeli futbolcu Bekir Ozan Has ile anlaştı.
⚽ Kayserispor, gurbetçi oyuncular Cüneyt Köz ve Cem Ekinci ile yollarını ayırdı.
⚽ Gaziantep BBSK, Umut Sönmez ve Yasin Ozan ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.
⚽ Alanyaspor, Gaziantep BBSK'dan ayrılan tecrübeli futbolcu Özgür Öçal ile sözleşme imzaladı.
⚽ Gaziantep BBSK, Balıkesirspor'da forma giyen Alanzinho ile anlaştı, Brezilyalı yıldız pazar günü takıma katılacak. Alanzinho, 200 bin Euro bonservis bedeliyle transfer edildi.
⚽ Samsunspor, Çaykur Rizespor'da forma giyen stoper Sezer Özmen ve eski oyuncusu Kemal Tokak ile büyük ölçüde anlaştı.
⚽ Adana Demirspor və Karşıyaka; Azerbaycan Milli takımı ve Gabala'nın kalesini koruyan Kamran Aghayev'le ilgileniyor.
⚽ Adana Demirspor'dan ayrılan Jacob Mulenga, Çin 1.Lig takımlarından Shijiazhuang Ever Bright ile anlaştı.
⚽ Balıkesirspor'dan ayrılan Kerem Can Akyüz, Alanyaspor ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.
⚽ Osmanlıspor, Aminu Umar'ın transferi sonrası yabancı sayısı 4 çıktığı için Slovak oyuncu Marek Sapara ile yollarını ayırma kararı aldı.
⚽ Elazığspor, İstanbul Başakşehir’de forma giyen Zeki Korkmaz ile anlaşma sağladı.
 ⚽ Alanyaspor, Sivasspor'dan 1991 doğumlu stoper Ahmet Şahbaz ile 2,5 senelik anlaşmaya vardı.
⚽ Denizlispor, teknik direktörlük görevi için Engin İpekoğlu ile anlaşmaya vardı.
⚽ Orduspor'da paraları ödenmeyen Adem Sağlam, Ufukhan Bayraktar, Alişan Şeker ve Emrullah Kokoç takımdan ayrılan isimlere katıldılar.
⚽ Altınordu, Akhisar Belediyespor'un genç forveti Bahattin Köse ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaştı.
⚽ Albimo Alanyaspor, Kazakistan Milli takımının defans oyuncusu Renat Abdulin ile anlaştı.
⚽ Şanlıurfaspor, Orduspor ve Osmanlıspor formaları giyen Müslüm Yelken ile prensipte anlaştı.
⚽ Kayserispor, İstanbul Başakşehir'den Murat Akın ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
⚽ Şanlıurfaspor, Samsunspor'dan transferi Eldin Adilovic ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.
⚽ Manisaspor, Altınordu'dan ayrılan Yusuf Akyel ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
⚽ Alanyaspor'dan ayrılan Sercan Türkeri, Manisaspor ile anlaşmaya vardı.
⚽ Boluspor, Bucaspor'dan ayrılan stoper Luiz Henrique ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
⚽ Adanaspor, teknik direktör Güvenç Kurtar ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. 
⚽ Denizlispor'da teknik direktör Özcan Bizati, görevinden istifa etti.
⚽ Osmanlıspor, Yılmaz Vural'ın yerine teknik direktörlüğe Uğur Tütüneker'i getirdi.
⚽ Kayserispor, Almanya'nın Union Berlin takımından ayrılan Barış Özbek'i transfer etti.
⚽ Adana Demirspor, Gençlerbirliği'nin genç golcüsü Artun Akçakın kiralık olarak transfer etti.
⚽ Kayserispor, ülkesinde AZAL PFK U19 takımının kalesini koruyan Azerbaycan U19 Milli takım kalecisi Elmaddin Mammadov transfer etti.
⚽ Eskişehirspor ile yollarını ayıran Erman Kılıç, Antalyaspor'a transfer oldu.
⚽ Adanaspor'da teknik direktörlüğe tecrübeli hoca Güvenç Kurtar getirildi.
⚽ Kayserispor, Adana Demirspor ile yollarını ayıran tecrübeli kaleci Serdar Kulbilge ile 1,5 yıllık sözleşme imzalarken, kadrodaki kalecilerden Umut Kaya ile yollarını ayırdı.
⚽ Osmanlıspor, Samsunspor'dan ayrılan Aminu Umar ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.
⚽ Samsunspor, en son Karşıyaka formasıyla izlediğimiz Ofoedu'yu Samsun'a getirdi.
⚽ Gaziantep BBSK, Mersin İdmanyurdu'ndan Mahmut Temür ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
⚽ Adana Demirspor, Fenerbahçe'nin genç stoperi Hakan Cinemre ile kiralık olarak anlaştı.
⚽ Alanyaspor, geçen sezon Manisaspor’da gol kralı olan Slavko Perovic ile anlaştı.
⚽ Manisaspor, Osmanlıspor'dan sağ bek Furkan Şeker ve Denizlispor'dan ayrılan stoper Mehmet Cansın Çiçek ile anlaştı.
⚽ Manisaspor, Osmanlıspor'dan Şaban Genişyürek ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
⚽ Antalyaspor, İstanbul Başakşehirspor'dan Can Arat ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. 
⚽ Samsunspor'un golcü oyuncusu Eldin Adilovic, Şanlıurfaspor ile 625 bin Euro ücret karşılığında 2,5 yıllığına anlaştı.
⚽ Tecrübeli kaleci Serdar Kulbilge, Adana Demirspor ile olan sözleşmesini karşılıklı fesh etti.
⚽ Orduspor'da Mesut Çaytemel de sözleşmesini fesh etti. Takımdan ayrılanların sayısı 11'e ulaştı.
⚽ Adanaspor, sezon başında Portekiz'den transfer ettiği Joao Luiz Vieira ile yollarını ayırdı.

Avrupa ve Dünya Futbolu
Southampton, Benfica'nın orta saha oyuncusu Filip Djuracic'i transfer etti.
Bir dönem Beşiktaş'ın da gündemine gelen Nicolas Lodeiro, Boca Juniors ile anlaştı.
Wolfsburg, Chelsea forması giyen Andre Schürrle'yi 30 milyon Euro bonservisle transfer ederek 2019 yılına kadar sözleşme imzaladı.
Manchester United, büyük umutlarla aldığı Wilfried Zaha'yı 3 milyon Pound karşılığında Crystal Palace'a sattı.
FC Sion, Fenerbahçe'de de forma giyen Reto Ziegler'i transfer etti.
Juventus, eski oyuncusu Alessandro Matri'yi sezon sonuna kadar kiraladığını açıkladı.
Milan, Genoa'da forma giyen eski oyuncusu sol bek Luca Antonelli'yi transfer etti. 
Didier Drogba, Chelsea'nin aynı şartlarda bir sene daha kontrat uzatma teklifini kabul ettiğini açıkladı.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan ayrılan Azeri oyuncu Rahman Hacıyev, ülkesinin takımlarından Neftchi Bakü ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
⚽ Roma, Cagliari'den Victor Ibarbo'yu kiraladıklarını açıkladı. Satın alma opsiyonu 15 Milyon Euro.
⚽ Hamburg, Basel forması giyen Marcelo Diaz'ı 2 milyon Euro bonservisle transfer etti.
⚽ Roma, Seydou Doumbia'yı CSKA Moskova'dan 14,4 milyon Euro'ya transfer etti.
⚽ Levante, bir dönem Beşiktaş'ın da gündemine gelen Bryan Ruiz'i Fulham'dan sezon sonuna kadar kiraladı.
⚽ Bir dönem Kayserispor'da da oynayan Malik Fathi, İspanya 3. Ligi ekibi CD Atlético Baleares'e transfer oldu.
⚽ Olympiakos, Schalke'den stoper Felipe Santana ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. 
⚽ Juventus, Pablo Osvaldo'yu satın alma opsiyonuyla birlikte kiraladı.
⚽ Manchester United, Salford City'nin 20 yaşındaki sağ beki Sadiq El Fitouri'yi transfer etti. 
⚽ Hull City, Lokomotiv Moskova'nın forveti Dame N'Doye'yi 4 milyon Euro karşılığında transfer etti.
⚽ Azerbaycan ekibi Simurq, Sivasspor'da forma giyen Cihan Özkara ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaştı.
⚽ Real Sociedad, AIK takımından 23 yaşındaki Faslı oyuncu Nabil Bahoui transfer etti
⚽ Bordeaux, Paris SG'nde gözden düşen orta saha oyuncusu Clement Chantome'u 3,5 yıllığına kadrosuna kattı.
⚽ Cuadrado'yu alan Chelsea, Schürrle'yi 27 milyon Euro'ya Wolfsburg'a verdi. Schürrle'nin yarın sağlık kontolünden geçmesi bekleniyor.
⚽ Milan, Roma'dan forvet oyuncusu Mattia Destro'yu sezon sonuna kadar kiraladı. Satın alma opsiyonu 16 milyon Euro.
⚽ Osmanlıspor'dan ayrılan Marek Sapara, Slovakya'nın MFK Ružomberok takımıyla sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.
⚽ Gaziantep BBSK'dan ayrılan Shola Ameobi, sezon sonuna kadar Crystal Palace ile anlaştı.
⚽ Eski Kasımpaşalı golcü Kalu Uche, İspanya'nın Levante takımına transfer oldu.
⚽ Bonservisi elinde olan Tulio de Melo, Real Valladolid ile anlaşmaya vardı.
⚽ Eski Beşiktaşlı Almeida, Rus ekibi Krasnodar ile bir yılı opsiyonlu 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
⚽ Milan, Rubin Kazan'ın 28 yaşındaki stoperi Salvatore Bocchetti'yi sezon sonuna kadar kiraladı.
⚽ Palermo, Rijeka forması giyen Mato Jajalo ile 4.5 yıllık sözleşme imzaladı.
⚽ Eski Trabzonsporlu Gustavo Colman, Arjantin ekiplerinden Rosario Central'e transfer oldu
⚽ Eski Bursasporlu Michael Basser, Fransa National Lig takımlarından Strasbourg ile sezon sonuna kadar anlaştı. 
⚽ Asteras Tripolis, Niki Volou'dan forvet Vasil Shkurtaj ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı. 
⚽ Köln, bir dönem Hoffenheim forması giyen Rubin Kazanlı Carlos Eduardo ile büyük ölçüde anlaştı.
⚽ Samuel Eto'o, Sampdoria ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı. Yıllık 1,5 milyon Euro kazanacak.
⚽ Real Madrid, bir süredir görüştüğü Lucas Silva ile 5.5 yıllık sözleşme imzaladı.
⚽ Leeds United, eski Trabzonsporlu Sol Bamba'yı sezon sonuna kadar kiraladı.
⚽ Samsunspor'un da gündeminde olan eski Balıkesirsporlu Kwame Karikari, İsveç'in Halmstads takımına transfer oldu.
⚽ Balıkesirspor'un da gündeminde olan eski Beşiktaşlı golcü Hugo Almeida, Rus ekibi Krasnodar ile 1,5 yıllığına anlaştı.
⚽ Granada'nın sözleşmesini fesh ettiği Galatasaraylı Dany Nounkeu, sezon sonuna Fransa'nın Evian takımına kiralandı.
⚽ Real Madrid, Stromsgodset'in 16 yaşındaki Norveçli yıldızı Martin Odegaard'ı transfer ettiğini resmen açıkladı. Odegaard, 2020 yılına kadar sözleşme imzaladı.
⚽ Montpellier, Jérôme Roussillon ile 4.5 senelik sözleşme imzaladı. 
⚽ MLS ekibi Toronto FC, Juventus'ta forma giyen Giovinco ile anlaştı. Transfer sezon sonunda geçerlilik kazanacak.
⚽ Milan, Liverpool'un 21 yaşındaki kanat oyuncusu Suso'yu transfer etti.
⚽ Evian, San Lorenzo'nun 24 yaşındaki futbolcusu Nicolas Blandi'yi sezon sonuna kadar kiraladı.
⚽ Geçen sezon Balıkesirspor'da forma giyen Karikari, Bundesliga 2 takımlarından FC Erzgebirge Aue ile görüşmek için Almanya'ya gitti.
⚽ Santos forması giyen eski Fenerbahçeli Edu Dracena, Cristian Baroni'nin de oynadığı Corinthians ile anlaştı.
⚽ Salzburg'da bu sezon 26 maçta 24 gol 6 asist yapan forvet Alan Carvalho, 11M Euro'ya Çin ekibi ⚽ Guangzhou'ya transfer oldu.
⚽ Trabzonspor, Bursaspor ve Mersin'de forma giyen Milan Stepanov, Omonia Nikosia'dan ayrıldı. Kendisine kulüp arıyor.
⚽ Uzun süredir Balıkesirspor'un gündeminde olan eski oyuncusu Atakora Lalawele, İsveç'in Helsingborgs takımına transfer oldu.
⚽ Stoke City, bir dönem Bursaspor'da da oynayan Maurice Edu'yu bonservisi ile birlikte MLS ekibi Philadelphia'ya sattı.
⚽ Fransa Ligue 1 ekiplerinden Evian, Galatasaray'ın kadroda düşünmediği Dany Nounkeu'ya talip, taraflar anlaşmaya yakın.
⚽ Crystal Palace, Arsenal'den Yaya Sanogo'yu sezon sonuna kadar kiraladı.
⚽ Montpellier'den ayrılan Victor-Hugo Montano, Meksika ekibi Deportivo Toluca ile 1.5 yıllığına anlaşmaya vardı.
⚽ Torino, Chievo forması giyen Maxi Lopez ile anlaşmaya vardı.
⚽ Evian, Kostarikalı forvet David Ramirez'i satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiraladı.
⚽ Çin ekibi Guangzhou Evergrande, Cruzeiro forması giyen Ricardo Goulart ile 15 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında 4 yıllık sözleşme imzaladı.
⚽ Union Berlin forması giyen Barış Özbek, sözleşmesini karşılıklı olarak fesh etti.
⚽ Lille, Ligue 2 ekibi Angers'in hücum oyuncusu Sofiane Boufal (21) ile 4,5 yıllık kontrat imzaladı.
⚽ Sampdoria, Udinese forması giyen Luis Muriel ile anlaşmaya vardı.
⚽ Azerbaycan ekibi Inter Bakü, Feyenoord'un sağ kanat oyuncusu Ruben Schaken ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
⚽ Trabzonspor'un da gündeminde olan Christian Noboa, PAOK ile sözleşme imzalamak için Selanik'e gitti.
⚽ Victor Valdes, Manchester United ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
⚽ Mancini'nin çalıştırdığı Inter, Xherdan Shaqiri ile kiralık sözleşme imzaladı.
⚽ Bayern Münih, 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Pierre Hojbjerg'i sezon sonuna kadar Augsburg'a kiraladı.

Spor-Toto 2.Lig
⚽ Sezon başında Ajax'tan Trabzonspor'a gelip maç oynamadan sözleşmesi fesh edilen Serhat Çakmak, Bayrampaşa'ya transfer oldu.
⚽ Altay, Fenerbahçe U-21 takımının forvet oyuncusu Aziz Ceylan ile kiralık olarak anlaştı.
⚽ Bayrampaşaspor, Centone Karagümrük'ün forvet oyuncusu Emir Gökçe ile anlaştı.
⚽ Hatayspor, Orduspor'dan Mesut Çaytemel ve Giresunspor'dan Cihan Yeşilırmak'ı transfer etti. 
⚽ Altay, Adanaspor'dan ayrılan kaleci Evren Özyiğit'i transfer etti. 
⚽ Tepecikspor, Orduspor'dan ayrılan tecrübeli oyuncu Volkan Koçaloğlu ile anlaştı.
⚽ Diyarbakır BBSK, Gaziantep BBSK'da forma giyen İbrahim Ferdi Coşkun ile anlaştı.
⚽ Ofspor, 1461 Trabzon'dan kanat oyuncusu Onur Ramazan Toprak'ı sezon sonuna kadar kiraladı.
⚽ Altay, Boluspor'un forvet oyuncusu Ahmet Kulabaş'ı kiraladı. Göztepe U21 takımından Kubilay Baktır ve Doğancan Demir ile de anlaştı.
⚽ Ofspor; Haluk Zeybek, Selçuk Bice ve Yusuf Baloğlu'nu transfer etti.
⚽ Gümüşhanespor, Beşiktaş'tan 1995 doğumlu orta saha/kanat oyuncusu Gökhan Artun'u bonservisiyle birlikte transfer etti.
⚽ Tavşanlı Linyitspor, en son Eyüpspor'da oynayan savunma oyuncu Muhsin Erözkan ile anlaşma sağladı.
⚽ Yeni Malatyaspor, Kocaeli Birlikspor'da forma giyen Uğur Erdoğan ile sözleşme imzaladı.
⚽ Göztepe, Albimo Alanyaspor'dan stoper Cemil Vatansever'i transfer etti. 
⚽ Kartalspor, Beşiktaş U21 takımının başarılı oyuncusu Cengizhan Gündüz ile anlaştı.
⚽ Tavşanlı Linyitspor, Fethiyespor'dan Ahmet Sağlam'ı ve Kayseri Şekerspor'dan Hüseyin Demir'i transfer etti.
⚽ 1461 Trabzon, Manisaspor'un sol bek oyuncusu Canberk Dilaver'i transfer etti.
⚽ Giresunspor'dan ayrılan Gökhan Çakır, Altay ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
⚽ Sezon başında Fenerbahçe'den Alanyaspor'a kiralanan 1995 doğumlu Semih Ergül, ikinci yarı için Kartalspor'a kiralandı.
⚽ Körfez İskenderunspor, Eskişehirspor'dan Oğuzhan Durmuş Çeşmeli ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. 
⚽ Aydınspor 1923, Denizlispor forması giyen Fatih Çakır'ı kiralık olarak transfer etti.
⚽ Bandırmaspor, Tavşanlı Linyitspor'dan Abdurrahman Kuyucu'yu transfer etti.
⚽ Pazarspor, Kayseri Erciyesspor'dan Tayyip Kanarya ve Tugay Adamcıl'ı kiraladı.
⚽ Altay'da kaleci Bulut Basmaz'ın sözleşmesi feshedildi.
⚽ Tavşanlı Linyitspor, Erzurum Büyükşehir Belediyespor'dan Mikail Üzümcü ile anlaşma sağladı.
⚽ Diyarbakır BBSK, Galatasaray'dan Burhan Yıldız'ı sezon sonuna kadar kiraladı.
⚽ Tavşanlı Linyitspor, Fenerbahçe'den Muhammed Akarslan ile kiralık olarak anlaştı.
⚽ Tepecikspor, Tunahan Akdoğan'ın yerine teknik direktörlük için Cafer Aydın ile anlaştı.
⚽ Aydınspor 1923, Galatasaray altyapısından yetişen Mertan Caner Öztürk'ü Altınordu'dan sezon sonuna kadar kiraladı.
⚽ Kocaeli Birlikspor, Fethiyespor forması giyen Sinan Turan ile anlaşmaya vardı.
⚽ Tepecikspor, Sarıyer’den Gürhan Gürsoy ile Fethiyespor’dan Anıl Abanoz’u kadrosuna kattı.
⚽ Kartalspor, Turgutluspor forması giyen Savaş Yıldızhan'ı transfer etti.
⚽ Pazarspor, Tepecikspor'dan Ali Görkem Aydın'ı transfer etti.
⚽ Altay; Sarıyer'den Bilal Turgut, Orduspor'dan Volkan Özcan, Kasımpaşa U21'den İsmail Ayaz ve Karagümrük'ten Recep Akkemik ile anlaştı.
⚽ Bayrampaşaspor, en son Eskişehirspor'da forma giyen Mahmut Boz ile anlaşmaya vardı.
⚽ Altay, transfer yasağının kalkmasının ardından Yeni Malatyaspor'dan Ferit Cömert'i transfer etti.
⚽ Kocaeli Birlikspor, Orduspor'dan ayrılan Ufukhan Bayraktar ile 1,5 yıllığına anlaştı.
⚽ Göztepe, Eskişehirspor'un 20 yaşındaki oyuncusu Hasan Hüseyin Acar'ı sezon sonuna kadar kiraladı.
⚽ Bandırmaspor, Samsunspor'da forma giyen Talha Mayhoş'u kadrosuna kattı.
⚽ Kartalspor, Ümraniyespor'dan Mehmet Sait Ulucan'ı transfer etti.
⚽ Tavşanlı Linyitspor, sezon içinde yollarını ayırdığı teknik direktör Ali Nail Durmuş ile yeniden anlaştı.
⚽ Bandırmaspor, Kocaeli Birlikspor'dan kanat oyuncusu Volkan Yılmaz'ı transfer etti.
⚽ Ümraniyespor, 1461 Trabzon'dan ayrılan Rahman Oğuz Kobya ile anlaşmaya vardı.
⚽ Samsunspor, Safa Serbest'i sezon sonuna kadar Fethiyespor'a kiraladı.
⚽ Pazarspor, Kırklarelispor'dan sağ bek Hasan Erdi Aslan ile 1,5 yıllık anlaşmaya vardı.
⚽ Kocaeli Birlikspor, Elazığspor'dan forvet oyuncusu Atilla Yıldırım ile anlaşmaya vardı.
⚽ Hatayspor, Yeni Diyarbakırspor'da forma giyen Atilla Erdem'i transfer etti. 1991 Avusturya doğumlu oyuncu, sol bek ve sol kanatta görev yapabiliyor.
⚽ Bayrampaşaspor, Beşiktaş'ın 3. kalecisi olan Emre Metin ve U21 takımında forma giyen genç stoper Tugay Kaya'yı sezon sonuna kadar kiraladı.
⚽ Hatayspor; Körfez İskenderunspor'dan genç oyuncu Bahtiyar Yıldız'ı transfer etti. 
⚽ Kırklarelispor, Orduspor'dan ayrılan kaleci Alişan Şeker ile anlaşma sağladı.
⚽ 1461 Trabzon, Körfez İskenderunspor'un genç yeteneği Hamza Gür ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.
⚽ Ümraniyespor, eski santraforu Tahir Kurt ve sol kanat oyuncusu Ufuk Bayraktar ile anlaşmaya vardı.
⚽ Körfez İskenderunspor; sezon başında Balıkesirspor'dan kiraladığı Enes Bilgiç'in sözleşmesini fesh etti.
⚽ Pendikspor, Altay'ın forvet oyuncusu İlyas Çakmak'la anlaşmaya vardı.
⚽ 1461 Trabzon, Fransa'nın Us Concarneau takımından 195 doğumlu forvet oyuncusu Kemal Karaman'ı transfer etti.
⚽ Turgutluspor, 1461 Trabzon'dan Ali Kemal Başaran ile anlaştı.
⚽ Kocaeli Birlikspor, Tepecikspor'dan tecrübeli defans oyuncusu Serdar Karkın'ı transfer etti.
⚽ Tepecikspor, Kocaeli Birlikspor'dan ayrılan tecrübeli kaleci Ziya Aydın ile anlaştı.
⚽ Tokatspor, en son Giresunspor'da forma giyen eski Fenerbahçeli stoper Yasin Çakmak ile anlaştı.
⚽ Kahramanmaraşspor, Adana Demirspor’dan sağ kanat oyuncusu Rıdvan Koçak’ı transfer etti.
⚽ Körfez İskenderunspor; Yeni Diyarbakırspor'dan orta saha oyuncusu Serdar Alan ile sözleşme imzaladı.
⚽ Gümüşhanespor, Giresunspor'da forma giyen stoper Hakan Çevik'i transfer etti.
⚽ Orduspor'dan ayrılan Cemre Atmaca, eski takımı Sarıyer ile anlaştı.
⚽ Kırklarelispor, Göztepe'den ayrılan Ali Akburç ile anlaştı
⚽ Turgutluspor, 1989 doğumlu sağ bek Alper Hamdi Bayraktar ile anlaştı.
⚽ Menemen Belediyespor, Beşiktaş U21 oyuncusu Tayfun Aydoğan ile anlaştı.
⚽ Gümüşhanespor, Manisaspor'dan ayrılan Süleyman Çelikyurt ile sözleşme imzaladı.
⚽ Aydınspor 1923, Altınordu'dan Ozan Sol (kiralık) ve Kırklarelispor'dan kaleci Muhammet Şentürk ile anlaşmaya vardı.
⚽ Pazarspor, Kahramanmaraş BBSK'dan Gazanfer Aydın'ı transfer etti. 
⚽ Tavşanlı Linyitspor'dan ayrılan Soner Özdemir, Kahramanmaraşspor ile anlaştı.
⚽ Pazarspor, Düzyurtspor'dan Şafak Bayraktar'ı transfer etti.
⚽ Hatayspor, Kartalspor'un tecrübeli kaleci Ozan Öztürk ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
⚽ Aydınspor 1923'ten ayrılan forvet oyuncusu Kemal Akbaba, Kahramanmaraşspor ile anlaştı.
⚽ Bayrampaşaspor'da kaleci Ömür Hacısalihoğlu'nun sözleşmesi karşılıklı feshedildi.
⚽ Tavşanlı Linyitspor, Batman Petrolspor'dan kaleci Bekir Öztürk ile anlaşma sağladı. 
⚽ Hatayspor, Almanya'nın KFC Uerdingen takımından 1987 doğumlu forvet oyuncusu Emrah Uzun ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
⚽ Keçiörengücü, Altınordu'dan ayrılan başarılı kanat oyuncusu Engin Güngör ile anlaştı.
⚽ Aydınspor 1923'te Sefa Aksoy da takımdan ayrıldı.
⚽ Gençlerbirliği'nin 1995 doğumlu oyuncusu Mehmet Bektaş, Hacettepe'ye kiralandı.
⚽ Fethiyespor, Hatayspor'dan Bülent Kalecikli, Karşıyaka'dan Deniz Pıtır ve Hacettepe'den Ferhat Güçlü'yü transfer etti
⚽ Torku Konyaspor'da forma şansı bulamayan Tufan Özbozkurt ile kaleci Oğuzhan Demirci, Anadolu Selçukluspor'a kiralandı.

Spor-Toto 3.Lig
⚽ Sandıklıspor, Anadolu Selçukspor'dan sağ bek Burak Çınar'la anlaştı.
⚽ Zonguldak Kömürspor, Orhangazispor’un forveti Kaan Yıldırım ile Boluspor’dan orta saha oyuncusu Emre Taşkoparan’la sözleşme imzaladı.
⚽ Derincespor, Bandırmaspor'dan orta saha oyuncusu İbrahim Ak ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaştı.
⚽ Kırıkhanspor, Şekerspor'dan Ilhami Uğur Yılmaz ile 1.5 yıllık, Tavşanlı Linyitspor'un 1995 doğumlu oyuncusu Çağatay Ayşim ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı.
⚽ Anadolu Üsküdar, Balçova Yaşamspor'dan Gökhan Göz ile anlaşmaya vardı.
⚽ Halide Edip Adıvar, Sandıklıspor'da forma giyen stoper Osman Oğuz'u transfer etti.
⚽ Gaziosmanpaşa, Kayseri Şekerspor'dan Yasin Sarı ile anlaştı.
⚽ Çine Madranspor, Aydınspor 1923'te forma giyen kaleci Aydın Kalak ve forvet oyuncusu Şükrücan Gitmez ile anlaştı. 
⚽ Bayrampaşaspor'dan ayrılan Ümit Teke, 68 Aksarayspor'a transfer oldu.
⚽ Erzin Belediyespor Sakaryaspordan ayrılan Ünal Noyan ile anlaşmaya vardı.
⚽ İstanbulspor, Kahramanmaraş BBSK'dan eski oyuncusu Doğukan Pala'yı transfer etti.
⚽ BB Erzurumspor, Turgutluspor'dan 1989 doğumlu Hüseyin Engin ile anlaşmaya vardı. 
⚽ Anadolu Üsküdar 1908, Boluspor altyapısından yetişen 1995 doğumlu kaleci Mert Dede ile 2019 yılına kadar sözleşme imzaladı.
⚽ Gaziosmanpaşa, Ankara Demirspor'dan ayrılan Ümit Kocabaş ile anlaştı.
⚽ Derince Belediyespor, BB Erzurumspor'dan stoper Ömer Faruk Çelimli'yi transfer etti.
⚽ Batman Petrolspor, Fethiyespor'dan sol bek oyuncusu Enes Eser ile anlaştı.
⚽ Aydınspor 1923'de genç orta saha oyuncusu Cevdet Topçu, 3.Lig ekibi Etimesgut Belediyespor'a transfer oldu.
⚽ Çaykur Rizespor, 1996 doğumlu defans oyuncusu Bayram Çelik'i sezon sonuna kadar 3.Lig ekibi Balçova Yaşamspor'a kiraladı.
⚽ Sakaryaspor, Altınordu'dan ayrılan Muhammet Yürükuslu'yu renklerine bağladı.
⚽ Aydınspor 1923'de forma giyen kaleci Aydın Kalak, Ankara Tutap Şekerspor ile anlaştı.
⚽ İstanbulspor, 2.Lig ekibi Bayrampaşa'dan stoper Gökhan Şahin'i transfer etti. 
⚽ Çatalcaspor, Erzin Belediyespor’dan Göktuğ Uzunoğlu’nu da kadrosuna kattı.
⚽ Tutap Şekerspor, İstanbulspor'dan Vedat Kuru'yu transfer etti.
⚽ İstanbulspor, Ümraniyespor'dan Veysi Öz ve Akçaabat'tan Bilal Çebi'yi transfer etti.
⚽ Beylerbeyi, Gümüşhanespor'da forma giyen forvet oyuncusu Ali Özgür Basa ile anlaştı.
⚽ Payas Belediyespor 1975, Osmanlıspor'dan Şahin Fıstıkçı'yı transfer etti.
⚽ Van BBSK, Düzyurtspor ile yollarını ayıran Utku Demirel'i transfer etti.
⚽ Sakaryaspor, SC 04 Tuttlingen'de forma giyen forvet Mustafa Akgün'ü ile anlaştı.
⚽ Sandıklıspor, İstanbulspor'dan stoper Savaş Ünlü ile anlaşmaya vardı.
⚽ BB Erzurumspor, Sancaktepe Belediyespor'dan Berat Eyüpoğlu'nu transfer ederken Orhun Öztürk'ü takasla Sancaktepe'ye verdi.
⚽ Erzincan Refahiyespor, İstanbulspor'dan forvet Yavuz Odabaşı'nı transfer etti.
⚽ İstanbulspor, Kayseri Şekerspor’da forma giyen Tolga Değirmenci ve Sandıklıspor’dan Zafer Şensoy’u transfer etti.
⚽ Kırıkhanspor, Centone Karagümrük'ten ayrılan Erhan Çatalçam'ı transfer etti.
⚽ Eyüpspor, Ankaragücü U21 takımından 1994 doğumlu defansif orta saha oyuncusu İlyas Şamil Yağcı'yı transfer etti.
⚽ BB Erzurumspor, Balıkesirspor'un forvet oyuncusu Sinan Uzun'la anlaştı ve 24 yaşındaki forvet oyuncusu Aykut Çakay ile yollarını ayırma kararı aldı.
⚽ Derincespor, Kahramanmaraş BBSK'dan sol bek Doğukan Pala'yı transfer etti.
⚽ Batman Petrolspor, Kahramanmaraşspor forması giyen sağ bek oyuncusu Ebubekir Şentürk ile anlaştı. 
⚽ Erzurum Büyükşehir Belediyespor, tecrübeli golcü Mehmet Albayrak ile 1,5 yıllığına anlaşmaya vardı.
⚽ Çankırıspor, Fenerbahçe altyapısından yetiştikten sonra en son Antalyaspor'da forma giyen Metincan Cici ile anlaştı.
⚽ Zonguldak Kömürspor, Van Büyükşehir Belediyespor'dan stoper Semih Oğuz'u transfer etti.
⚽ Batman Petrolspor, ligden çekilen Trabzon Akçaabat kulübünden defans oyuncusu Emrah Kiraz ile anlaşmaya vardı.
⚽ 68 Aksarayspor, Zonguldak Kömürspor'un orta saha oyuncusu Batuhan Bilgiç'i 1.5 yıllığına kiraladı.
⚽ Kırıkhanspor; Ankara Gölbaşıspor'dan forvet oyuncusu Fatih Yılmaz ile sözleşme imzaladı.
⚽ 68 Aksarayspor, Silivrispor'dan Muhsin Polat ve Bayburtspor'dan İbrahim Halil Yaşar'ı transfer etti.
⚽ Kahramanmaraş BBSK, Samet Kumbaşı, Volkan Dikmen, Ferhat Karakaya ve Hüseyin Böyük ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.
⚽ Payas Belediyespor, Trabzon Akçaabat'tan kanat oyuncusu Devrim Kılıç'ı transfer etti.
⚽ Kızılcabölükspor, Altay'dan tecrübeli oyuncu Fatih Yiğen'i transfer etti.
⚽ Bursa Nilüferspor, Anadolu Selçukspor'dan İbrahim Alan ile anlaştı.
⚽ Denizli Büyükşehir Belediyespor, Fethiyespor'’dan kaleci Taylan Aydoğan ve Kayseri Erciyesspor'dan Bilal Kılıç'ı transfer etti.
⚽ Batman Petrolspor, Sebat Proje Akçaabat'ın kalecisi Süleyman Kasap ile anlaştı.
⚽ Bergama Belediyespor, Sivas 4 Eylül Belediyespor'dan Tufan Sevim ve Halide Edip Adıvar'dan Harun Kalafat ile anlaşmaya vardı.
⚽ Erzurumspor, Tavşanlı Linyitspor'dan orta saha oyuncusu Berat Ali Genç ile anlaştı.
⚽ Çatalcaspor, İstanbul 1.Amatör lig ekiplerinden Çatalca ÖzNakkaşspor'dan Burhan Türk'ü transfer etti.
⚽ Sancaktepespor, Kırıkhanspor'dan Gökhan Yılmaz ile anlaşmaya vardı.
⚽ Tuzlaspor, Sandıklıspor'un orta saha oyuncusu Mehmet Atik'i transfer etti.
⚽ Bayburtspor, Pendikspor'dan forvet oyuncusu Anıl Gir'i sezon sonuna kadar kiraladı.
⚽ Halide Edip Adıvar, 68 Yeni Aksarayspor'dan Mustafa Arslan'ı transfer etti.

BAL ve Amatör Ligler
Bölgesel Amatör Lig 2. grup lideri Araklı Karaderespor, Trabzon Yolspor'un orta saha oyuncusu Kerem Alsan ı transfer etti.
Vefaspor, Büyükçekmece Belediyespor’dan Muzaffer Özkaya’yı kadrosuna kattı.
⚽ Tekirdağspor, Romanya'dan 1986 doğumlu forvet oyuncusu Adrian Mihai Caragea ve 1992 doğumlu orta saha Bogdan Botezatu'yu transfer etti.
⚽ Kastamonuspor, KKTC'nin Bostancı Bağcıl takımında forma giyen İbrahim Çıdamlı ile anlaştı.
⚽ İzmirspor, Bursa Nilüferspor'dan 1992 doğumlu forvet oyuncusu Fehmi Mert Girmeç'i transfer etti.
⚽ BAL ekibi Pazarcıkspor, Kozan Bld.Spor'dan Murat Şeker'i transfer etti.
⚽ İstanbul Süper Amatör Küme ekiplerinden Vefa, 3.Lig ekibi Çine Madranspor’dan İbrahim Keleş’i kadrosuna kattı.
⚽ Çıksalınspor, Avcılar Belediyespor’dan Yusuf Yücetürk’ü renklerine kattı.
⚽ BAL ekibi Karsspor, Kastamonu 1966'dan Ahmet Durdu Boyraz'ı transfer etti. 
⚽ 3 sezon önce Boluspor'da forma giyen Fildişili golcü Koffi Eugene Kouame, BAL ekiplerinden Güzelorduspor'a transfer oldu.
⚽ Mersin Süper Amatör Ligi ekiplerinden Silifke Belediyespor, tecrübeli eldiven Oğuzhan Doğar'ı kadrosuna kattı.
⚽ BAL ekiplerinden Mardinspor, Kadırgaspor’dan Levent Kayatekin’i transfer etti.
⚽ Yenibosnaspor, İstanbulspor’dan Sefa Turhan’ı transfer etti.
⚽ Serhat Ardahanspor, Kızılcabölükspor'dan Samet Hasan Yıldıran'ı transfer etti. 
⚽ İnegöl Gençlergücü, Karasuspor'dan kaleci Bilal Atmaca'yı transfer etti.
⚽ Karasuspor, Çengelköyspor'dan eski oyuncusu Uğur Arda'yı transfer etti.
⚽ Afjet Afyonspor, BB Erzurumspor'dan ayrılan forvet oyuncusu Deniz Sert'i transfer etti.
⚽ Leventspor, eski Beşiktaşlı futbolcu Ali Cansun Begeçarslan ile sözleşme imzaladı.
⚽ Dersimspor, Bursa Nilüferspor'dan Onur Aydın, Ceyhan Belediyespor'dan Cem Çetin, Tokatspor'dan Ziya İstek, Osmaniyespor'dan Ahmet Çetinkaya, Somaspor'dan Çetiner Tuncer ve 44 Malatyaspor'dan Emrah Tankişi'yi transfer etti.
⚽ Sultangazispor, Nevşehir Gençlikspor'dan stoper Yasin Çelik ile sözleşme imzaladı. 
⚽ BAL ekibi Yenibosnaspor, İstanbulspor'dan forvet oyuncusu Sefa Turan'ı transfer etti.
⚽ İnegöl Gençlergücü, Sökespor'dan stoper Emrah Meydan ile sözleşme imzaladı.
⚽ Büyükçekmece Belediyespor, Erzincan Refahiyespor'dan Hakan Tice'yi transfer etti.


Basketbol
## Eski Beşiktaşlı Ratko Vardo, Lübnan takımlarından Byblos'a transfer oldu.
## Trabzonspor Medical Park, pivot Gani Lawal ile yollarını ayırdı. Lawal, Panathinaikos ile sözleşme imzalayacak.
## TB2L ekibi Melikşah Üniversitesi, Fransa'nın Chloet takımında forma giyen Amerikalı pivot Zachery Peacock ile sözleşme imzaladı.
## TB2L ekibi Mersin Büyükşehir Belediyespor, Fransa'nın Boulogne takımında forma giyen Amerikalı oyun kurucu Keddric Mays ile anlaştı.
## Sezona Yeşil Giresun Belediyespor'da başlayan Serhat Uğur, TB2L kulüplerinden Orkide Gediz Üniversitesi ile her konuda anlaşma sağladı.
## NSK Eskişehir Basket, Cem Akdağ'ın yerine geçen sene Hapoel Jerusalem'i şampiyonu yapan Amerikalı coach Brad Greenberg ile anlaştı.
## Banvit, sezona İspanya'nın Fuenlabrada takımında başlayan 1.91cm boyundaki Amerikalı oyuncu Jimmy Baron'u transfer etti.
## TB2L ekibi Afyon Belediyespor, Yunanistan'ın Koroivos Amaliadas takımında forma giyen 2.06cm boyundaki 1990 doğumlu Amerikalı pivot/power forvet Darrius Garrett ile anlaştı.
## Rönesans TED Ankara Kolejliler, sezona Banvit’te başlayan Cevher Özer’i transfer etti.
## TB2L ekibi SOCAR, Yeşilgiresun Belediyespor'da forma giyen Orhan Buğra Dağ anlaştı.
## Yeşil Giresun Belediyespor, Pınar Karşıyaka'dan ayrılan pivot Mutlu Demir'i transfer etti.
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

1 yorum: